לתפור מלחיץ אותי,
אבל השכרה - את מכירה?
כןאת צריכה לאירוע ח"פ?
יש השכרה לבנים ברחוב צפניה בירושלים
לא בטוחה אבל שיש להם משהו בסגנון הזה בדיוק.
בלוסו יש בגדים בסגנון הזה, אבל הם יקרים מאוד.הייתי בקידס מוד, ליטל פרינסס, קיוטי פאי וקיבלתי קטלוג מדוליבול.
דברים מקסימים, לא בסגנון הזה.
ובעצם, אולי תוכלו לפתוח לי את הראש,
מה הלבשתם לבנים בני 1.5 - 2 לחתונה?
כן
צריכה לחתונה של אחותי.
יש לך מספר?
יש דברים בסגנון באלי אקספרס ,לא זול חנויות בסטיילהייתי בקידס מוד, ליטל פרינסס, קיוטי פאי וקיבלתי קטלוג מדוליבול.
התמונה ששמתי היא מאלי אקספרס, אבל אני לא בטוחה שיגיע לחתונה תוך חודש וחצי, וגם לא בטוחה איך זה יראה במציאות.יש דברים בסגנון באלי אקספרס ,לא זול חנויות בסטייל
רוצה קישור?
האוברול הלבן שיש גם בכחול?יש בנקסט בסגנון
הלבשתי לחתונה
רק שהחלפתי כפותרים רגילים לכפתורי סטאן .היה פשוט מתוקקק
מגיעה כרגע מאד מאד מהר המשלוחיםהתמונה ששמתי היא מאלי אקספרס, אבל אני לא בטוחה שיגיע לחתונה תוך חודש וחצי, וגם לא בטוחה איך זה יראה במציאות.
אבל אשמח לקישורים אם יש לך מניסיון.
כןןהאוברול הלבן שיש גם בכחול?
הייתי בקידס מוד, ליטל פרינסס, קיוטי פאי וקיבלתי קטלוג מדוליבול.
יש לך תמונה של זה במציאות?
אשמח מאוד!אני לגיל הזה גם חיפשתי משהו חגיגי ומתוק
ולא רציתי להלביש משהו בוגר כמו חליפה או וסט
קניתי מכנס קצר מהמם עם כתפיות וחולצה מתוקה, נעליים תואמות בגוון שמנת עם גרב יפה וקסקט שמנת שמצאתי בביבוש
הוא היה נראה מליון דולר!
(אם תרצי תמונה אשלח לך במייל)
זה משהו שהזמנת?מגיעה כרגע מאד מאד מהר המשלוחים
תכף אעלה לך קישור
שלחתי תראייש לך תמונה של זה במציאות?
אשמח אם תוכלי לשלוח לי למייל
chanilas1110 בגימייל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים