פרווה מישהי פה בענין של שייקים?

• הוסף לסימניות
אני מכינה בדרך כלל על בסיס של תפוח מתוק ושני תמרים (אפשר גם בננה, אני לא אוהבת)
לפעמים מוסיפה קצת אבוקדו, מלון, אפרסק - מה שיש בבית
מוסיפה עלים - מה שיש בבית, בדרך כלל חסה, לפעמים פטרוזליה או בזיליקום
גרעיני דלעת לא קלויים, אגוזים מסוגים שונים וכף שקדיה
וכמובן מים
אפשר להוסיף גם קצת מלפפון או גזר.

• הוסף לסימניות
אני שמה חלב, מקופלת, תותים קפואים, בננה קפואה, תמר ופקאן סיני
טעים בטירוף.............
ולא כ"כ בריא...
גם אני התחלתי בשייקים בזכות @ariels
בסיס של: מים קרים, עלה חסה, בננה, תפוח, כף שקדיה, תמר- השייקר שלי לא מצליח לטחון אותם טוב ולכן שמה סילאן או שמוותרת על זה לגמרי.
לפעמים אני שותה את זה כך ולפעמים מוסיפה מה שיש,
מעט סלק לצבע מדהים/ גזר/ אפרסק/ נקטרינה וכו..
@שירי כהן מה זה גרעיני ציה? למה זה טוב?

• הוסף לסימניות
תמר- השייקר שלי לא מצליח לטחון אותם טוב
שמעתי פעם את מזל כהן מייעצת להשרות את התמרים בקצת מים קודם כדי לרכך אותם ואז הם נטחנים יותר בקלות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שמעתי פעם את מזל כהן מייעצת להשרות את התמרים בקצת מים קודם כדי לרכך אותם ואז הם נטחנים יותר בקלות.
זה בדיוק מה שרציתי לכתוב
לא ניסיתי בשייקים אבל לכדורי תמרים השריה במים ממש מרככת

• הוסף לסימניות
יש לי לוטוס ותותים נראה לכם שזה ילך טוב בשיק? למישהי יש מתכון ? (יש לי עוד כמה פרות )
למי שיש אני ממש אשמח תודה

• הוסף לסימניות
לא יותר טעים לאכול את החסה ככה? :cool:
יש מצב:rolleyes:
עם רוטב משמין ומלא נשנושים:p
ברצינות, חסה היא ירק שקשה להתעכל, צריך ללעוס ברבה זמן, כשאת טוחנת אותו הוא מתעכל יותר בקלות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה שייק טעים יותר מהחנות תסמכו עלי אני כל הזמן קונה שייקים
אין לי מכון מדויק אבל זה הרעיון:
תותים קפואים
בננות
תמר
קצת סילאן
חלב
יוגורט תות \מעדן תות
אפשר להוסיף אננס קפוא\קיוי
נשמע מעולה!

• הוסף לסימניות
rebar relax:
פסיפלורה, מנגו, אננס- כמובן קפואים, סורבה פסיפלורה- גלידה או משהו ויוגורט\מים\מיץ תפוזים
זה הפייבוריט שלי אצליהם.......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה