מי אמור להתקין את המדפסת

• הוסף לסימניות
חברים, אשמח לדעתכם:

אחרי שהזמנתי מדפסת מחנות כלשהי, וציפיתי להסבר ברור איך אני אמור להתקין אותו - התאכזבתי לגלות שאני נשאר עם גולם שלא נותן לי עבודה.
התקשרתי לחנות, הם ניסו לעזור ולא הצליחו.
האם הם אמורים לתת לי את השירות הזה - או שזה לא קשור אליהם?
האם כשהם לא עוזרים לי בהתקנת המדפסת - זה בגדר 'מקח טעות'?

כאמור, אשמח לחוות דעתכם המבינה.

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא "להתקין"?
בסה"כ חיבור לחשמל (ולקו טלפון, אם זה גם פקס) ולאינטרנט/USB, אין פה תורה גדולה

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא "להתקין"?
בסה"כ חיבור לחשמל (ולקו טלפון, אם זה גם פקס) ולאינטרנט/USB, אין פה תורה גדולה
זהו, שלא.
זה אמור להתחבר בוו.פי.
וזה לא קרה.

• הוסף לסימניות
אתה בטוח שבווייפיי?
כי שלי מתחבר עם כבל לראוטר ואני מדפיס דרך הרשת הביתית
המדפסת הספציפית הזו מתחברת עם ווי.פי.

אבל אני צריך מענה לגופה של שאלה

• הוסף לסימניות
תנסו להתייעץ עם GPT

• הוסף לסימניות

קניתי כמה וכמה מדפסות בחיבור wi fi בחיי, וכולן היו עם התקנה לבד.

אני מכירה בעיקר את BROTHER, יש להם מדריכים מעולים באתר להגדרה, מן הסתם גם לחברה של המדפסת שלך יש מענה באתר הבית.

• הוסף לסימניות
איזה מדפסת זאת?

גם אנחנו קנינו מדפסת וקצת היה מסובך להגדיר ולחבר (דרך הווי פי)
אבל לא חשבנו לרגע שזה קשור לחנות כי חנות זה לא טכנאי (תלוי כמובן איפה קונים אבל בהגדרה)
אלא אם המוכר באמת סיכם את הדברים אתכם,
כי מי שאמור לעזור לכם עם ההתקנות זה היצרנית יש להם תמיכה טכנית התקנות ומדריכים (באתר שלהם) בדיוק לבעיות האלו, החנות רק משווקת את המוצר.
לדעתי תפנו לחברה של המדפסת.

• הוסף לסימניות
חברים, אשמח לדעתכם:

אחרי שהזמנתי מדפסת מחנות כלשהי, וציפיתי להסבר ברור איך אני אמור להתקין אותו - התאכזבתי לגלות שאני נשאר עם גולם שלא נותן לי עבודה.
האם הם אמורים לתת לי את השירות הזה - או שזה לא קשור אליהם?
האם כשהם לא עוזרים לי בהתקנת המדפסת - זה בגדר 'מקח טעות'?

כאמור, אשמח לחוות דעתכם המבינה.
תלוי איזה חנות זו, אם זה חנות כלבוניקית, אז איך אתה מצפה שהם יידעו?
אבל אם זה חנות ייעודית למוצרי מחשב, עם מעבדה, אני מצפה לעזרה ונסיון לעזור. (ובפרט אם זה מחירים יותר יקרים)

אכן אני מאמין שיש שירות של שירות הלקוחות של החברה המדוברת, וכן מדריכים ברשת האינטרנט.
באמת מבאס.

• הוסף לסימניות
אני במקרים כאלו פונה לטכנאי מחשבים. לא חושבת שהחנות אמורה לספק את השירות.

• הוסף לסימניות
זה לא קשור לחנות נקודה
כאן ובמתמחים טופ יעזרו לך לעשות את זה
תכתוב דגם

• הוסף לסימניות
אני קניתי באושר עד מדפסת קנון דגם PIXMA MG2551Sואנחנו לא יודעים איך מחברים/ מתקינים

• הוסף לסימניות
כשקראתי את השאלה שלך, לא הבנתי מה פתאום חשבת שזו חובה של החנות.חשבתי לעצמי, יפה מצידם שהם ניסו לעזור.
אבל אם הוספת כזה משפט:
גם לא אם זו חנות ייעודית אך ורק למדפסות?
אז התשובה: מצופה מהם מאד לעזור לך. לא יודע אם זה חובה, אבל זה מאד מתבקש מצידם, ובהחלט מהווה עילה לפרסום על כך, אם הם לא עשו כך.

• הוסף לסימניות
זה אמור להתחבר בוו.פי.
וזה לא קרה.
חברתם את זה לוויפי? או שרק חברתם לחשמל, וציפיתם שימצא את הוויפי לבד?
אם תכתוב דגם יותר ספציפי מאמין שתקבל קצת יותר עזרה.

אין שום קשר בין החנות לבין הבעיות התקנה שלך.
אם החנות מומחית למדפסות-היא מקסימום תוכל לסייע לך בבחירת המדפסת שהכי תתאים לך.
אם אמרת ש-
מה עוד אתה רוצה מהם? שישלחו לך מתקין מדפסות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה