רכישות בחו"ל מי הזמינה איפור דרך האתר הפולני?

תכתבי להם במייל והם יזרזו לך את זה....

תקראי אחורה באשכול מוצרים שפרטתי בעבר
אין לי המלצה על משהו מסויים דווקא
אני קונה בעיקר מה שזול, מהחברות של לוריאל, קטריס, אסנס, גולדן רוז ומקספקטור ומייבילין
הולכת לפי מבצעים, לא מפחדת לנסות חברות חדשות
מסקנות שלי, המייק אפ של קטריס הכי עמיד
אודמים של מייבילין כנ"ל, מקס פקטור בעדיפות שניה
מסקרה של בורז'ואה עמידה בטירוף
סמקים של גולדן רוז ופלטות של רבוליישן
עפרונות, תוחם, איילינר - קונה מה שהכי זול
קרם לחות וביבי קרם כנ"ל
יש לך תמונה של המסקרה?
אני רוצה מסקרה טובה שמעבה את הריסים וצבע שחור חזק

אני רוצה להזמין אודם של מקס פקטור ולא מצליחה לראות את הצבע,
משיהא יודעת על צבע מומלץ טבעי יחסית נוטה לורוד-או איך אפשר להגדיל כדי לראות יותר מדויק את הצבע

אני רוצה להזמין אודם של מקס פקטור ולא מצליחה לראות את הצבע,
משיהא יודעת על צבע מומלץ טבעי יחסית נוטה לורוד-או איך אפשר להגדיל כדי לראות יותר מדויק את הצבע
@osnatttt
16 עדין ומחמיא ממש, עם נצנוץ קל
20 הוא ורוד חיוור מתאים אם השפתיים שלך בהירות ממש
160 הוא ורוד ניוד
55 ורוד דובדבני, אני ממש אוהבת אותו

יש לך תמונה של המסקרה?
אני רוצה מסקרה טובה שמעבה את הריסים וצבע שחור חזק
אני קונה אצלם את המסקרה של Bourjois בצורת משולש
מסקרה מעולה, אני כבר שנים משתמשת בה וכל פעם שאני מחליפה למשהו אחר אני מבינה שאין כמוה
יש להם כמה סוגים, תראי אם מתאים לך

קבצים מצורפים

• Bourjois-Volume-Reveal-Mascara.jpg
    Bourjois-Volume-Reveal-Mascara.jpg
    KB 185.7 · צפיות: 21
מסקרה מעולה, אני כבר שנים משתמשת בה וכל פעם שאני מחליפה למשהו אחר אני מבינה שאין כמוה
אנחנו מדברות על אותה מסקרה...;)

הזמנתי מהם משהו, וקיבלתי הודעה שזה הגיע לנקודת הפצה
מישהו יודע איפה הנקודת הפצה שלהם במודיעין עילית?

זה מסקרה עמידה?
אני מחפשת לא עמיד כי זה תולש לי את הריסים יש משהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה