רכישות בחו"ל מי הזמינה איפור דרך האתר הפולני?

אני לא צריכה לפנות לפייפל בעצמי?
תודה על המענה והסבלנות.
לא, החנות תעשה ביטול ואז את תקבלי את ההחזר באופן אוטומטי בדיוק כמו שאת תעשי ביטול בחנות בארץ ואת מזדכה אוטומטי אין לך מה לדאוג בהקשר לזה.
אני עונה לך מניסיון ביטלתי עסקאות כמה פעמים וקיבלתי החזר כמובן שיש לך אפשרות לבדוק האם באמת קיבלת את ההחזר בשלמות.

מי מתמצאת במשלוח שלהם?
כמה זמן לוקח למשלוח להגיע ולאן זה מגיע?
הזמנתי ב 8/12. שלחו לי קישור למעקב. ב9/12 מופיע שזה יצא מפולין, וזהו אין יותר מידע.
אין לך מה לבדוק בקישור שהם שולחים למעקב אחרי החבילה כי הוא לא מעודכן, אבל מניסיון לוקח לחבילה להגיע בערך 6-8 שבועות אם יש לך מזל זה יכול להגיע גם אחרי שבועיים אבל זה ממש נדיר.

הזמנתי גם כן באותו תאריך, בקישור של האתר הפולני נכתב שזה יצא מפולין, אבל בדואר ישראל אין על זה שום מידע.
מה עושים??
חכי שזה יבוא אין אפשרות אחרת, אני הזמנתי ב13/11 ועדיין לא הגיע לי בגלל שהם עכבו את המשלוחים לישראל.
זה המינוס שלהם שלא ניתן לעקוב אחרי המשלוח לאורך כל הדרך שלו, רק ניתן לראות אם הוא יצא מפולין או לא.

לאיזה מקום אתם מזמינים?
לבית? לדואר?

מוזר אני הזמנתי ב 30.11 כמה הזמנות
וכולן הגיעו. בירושלים.

אני הזמנתי ב29/11 והיום קבלתי את המשלוח
פלוס תוספת מתנות ג'ל אלוכוגל של גרנייה ושוקולד ללא הכשר.

אני הזמנתי ב29/11 והיום קבלתי את המשלוח
פלוס תוספת מתנות ג'ל אלוכוגל של גרנייה ושוקולד ללא הכשר.
באמת??????!!!!!!!!!!!!!
איפה את גרה??????? אולי זה קשור, אני הזמנתי ב13/11 ועדיין לא הגיע לי.

אני גם הזמנתי ב-28.11 ולא הגיע עדין
ואני רואה סטטוס חבילה finished
שלחתי להם אימיל שבוע שעבר והם לא הגיבו עדין

משהי הצליחה ליצור איתם קשר?

האם אופציית התשלום היא רק דרך Paypal? לא ראיתי אופציה אחרת...

נערך לאחרונה ב:
הי שלום אולי מישהי תוכל לעזור לי
הזמנתי ב25 בנובמבר ועדיין לא הגיע לי וכן המספר מעקב לא מופיע בדואר ישראל
ובדואר הפולני נראה שנשלח מפולין
מישהי יודעת מה אני יכולה לעשות?
תודה

אני הזמנתי ב-6/12 ועדיין לא הגיע.
ואין שום מידע באתר שלהם.
מה עושים???

בדואר ישראל כתוב
אין נתונים על דבר הדואר מסוג רשום מחו"ל שמספרו XXX
שלחתי להם גם אימיל פעמים ואין תגובה
הסטטוס של החבילה Finished באתר שלהם ולא באתר של דואר ישראל.

בדואר ישראל כתוב
אין נתונים על דבר הדואר מסוג רשום מחו"ל שמספרו XXX
שלחתי להם גם אימיל פעמים ואין תגובה
הסטטוס של החבילה Finished באתר שלהם ולא באתר של דואר ישראל.
מוזר .
תנסי לתקשר איתם
הם עונים ממש מהר ויפה :)

איך לתקשר איתם? (חוץ מאימיל)
זו לא ההזמנה הראשונה. לכן זה מוזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה