- הוסף לסימניות
לא שמעתיחן השן
ואצל ששי צדוק
דווקא מכירה כאלה שעשו והיו מרוצים
בדכ לא מדובר בטיפול מאסיבי של שינוי מהותי כמו טיפול אורתודנטי רגיל- אלא יותר שינויים קטנים אסתטיים
הצלחות
לא שמעתיחן השן
ואצל ששי צדוק
האם התנסת בתהליך?ממליצה מאד על ד"ר קוריאל
אלוף ! תוצאות מושלמות!
ערב טוב,
מי התנסה ויכול להמליץ על התהליך?
על רופא טוב?
קיבלתי הצעות מחיר עם פער לא הגיוני
מרפאה אחת -22000
מרפאה אחרת 13000
תודה
אצל איזה רופא עשית?אני עשיתי בשיטה הזו לפני כשנה וחצי, היתרון של הטיפול בפלטות שקופות הוא שזה הרבה הרבה יותר קצר מקוביות משו כמו 3-6 חודשים. ורואים מיד תוצאות!
הייתי מאד מאד מרוצה!
הפלטות ממש לא הצהיבו לי, מחליפים אותם כל תקופה בהתאם לטיפול של כל אחד.
אני החלפתי פעם בחודש ס''הכ הייתי ארבעה חודשים וזה ממש לא הצהיב!
שילמתי 18,000 (זה המון, אבל אם את בכיוון להוציא כזה סכום זה שווה!)
אם את רוצה עוד פרטים בכיף![]()
משונה מאוד....השקופות עלו לי 1200 אצל הרופא שינים...
אצל איזה רופא עשית?
הרופא שלי דורש אישור מרופא חניכיים
אפשר בבקשה יותר פרטים איזה חברה בחו"ל ואיך מתקשרים איתההשקופות אמורות להיות יותר יקרות ב10,000
בהדסה שנחשבים יחסית לזולים קוביות בערך 10,000 ש"ח (כולל צילומים ושומרי מצב וכו'..) והאינוויז'ליין בסביבות 20,000 ש"ח וזה נחשב למחיר מציאה....
אבל הבנתי מאיזשהו רופא שיניים רגיל שמדובר בחברה בחו"ל אשר מייצרת את השקופים הללו לפי התמונות ששולחים אליהם.... לכן, אפילו כאלה שלכאורה לא מתמחים דווקא ביישור יכולים להשתמש בשיטה הזאת במחיר עלות ... (שזה בערך 5000 ש"ח לחברה ההיא...)
אבל אורטודנטים כמובן טענו לי שהם מפקחים על הפלטות ונותנים הוראות תיקון לטכנאי החברה ולכן אלה שייקחו ישירות מהחברה דרך רופא לא מומחה לאורטו יכולים להינזק....
מכאן את יכולה להבין פחות או יותר מה הולך כאן....
האם זה נכון שרק אצל אורטודנט מומחה אפשר להינצל מבעיות כלשהן בפלטות המיוצרות לפי התמונות??? אינני יודעת.....כן מכירה אחת שעשתה דרך החברה ההיא ולא דרך אורטודנט מומחה ויצא נהדר....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים