דרוש מידע מי התנסה ביישור שיניים עם פלטות שקופות?

• הוסף לסימניות
חן השן
ואצל ששי צדוק
לא שמעתי

דווקא מכירה כאלה שעשו והיו מרוצים
בדכ לא מדובר בטיפול מאסיבי של שינוי מהותי כמו טיפול אורתודנטי רגיל- אלא יותר שינויים קטנים אסתטיים
הצלחות

• הוסף לסימניות
@יעל לוגן
האם עשית בסוף פלטות שקופות?
אם כן אשמח לקבל קצת הסבר על התהליך

• הוסף לסימניות
ערב טוב,

מי התנסה ויכול להמליץ על התהליך?
על רופא טוב?
קיבלתי הצעות מחיר עם פער לא הגיוני
מרפאה אחת -22000
מרפאה אחרת 13000

תודה

אני עשיתי בשיטה הזו לפני כשנה וחצי, היתרון של הטיפול בפלטות שקופות הוא שזה הרבה הרבה יותר קצר מקוביות משו כמו 3-6 חודשים. ורואים מיד תוצאות!
הייתי מאד מאד מרוצה!
הפלטות ממש לא הצהיבו לי, מחליפים אותם כל תקופה בהתאם לטיפול של כל אחד.
אני החלפתי פעם בחודש ס''הכ הייתי ארבעה חודשים וזה ממש לא הצהיב!
שילמתי 18,000 (זה המון, אבל אם את בכיוון להוציא כזה סכום זה שווה!)
אם את רוצה עוד פרטים בכיף :)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בפלטות שקופות לשיניים שהיו עקומות טיפה
בערך לתקופה של חודשיים סט של 3 פלטות
לא הצהיבו בכלל
(אפילו שכן שתיתי איתם ואפילו קצת אכלתי בסוף... שכבר נמאסה עלי הדיאטה הכפויה \
בסופו של דבר בייתי ממש מרוצה
זה בעיקר טוב למישהו מבוגר שלא מעוניין לשים פתאום קוביות או לבחורה בפגישות וכדו' כי אפשר להוריד את זה לפי הצורך

אה וגם אם מתלכלך משרים את זה לילה בכוס עם סבון כלים ובבוקר מנקים את זה עם המברשת שיניים וזה יוצא נוצץ

• הוסף לסימניות
אה וגם אם מתלכלך משרים את זה לילה בכוס עם סבון כלים ובבוקר מנקים את זה עם המברשת שיניים וזה יוצא נוצץ
[/QUOTE]

שמתי כל לילה את הפלטות בכוס עם חצי טבליה כזו, וזה יצא מצוחצח! קיבלתי את זה מהרופא שעשיתי אצלו, ואפשר להזמין עם משלוח עד הבית כשזה נגמר.

buy-jpg.966767

קבצים מצורפים

• buy.jpg
    buy.jpg
    KB 57.1 · צפיות: 247
  • הוסף לסימניות
השקופות אמורות להיות יותר יקרות ב10,000
בהדסה שנחשבים יחסית לזולים קוביות בערך 10,000 ש"ח (כולל צילומים ושומרי מצב וכו'..) והאינוויז'ליין בסביבות 20,000 ש"ח וזה נחשב למחיר מציאה....
אבל הבנתי מאיזשהו רופא שיניים רגיל שמדובר בחברה בחו"ל אשר מייצרת את השקופים הללו לפי התמונות ששולחים אליהם.... לכן, אפילו כאלה שלכאורה לא מתמחים דווקא ביישור יכולים להשתמש בשיטה הזאת במחיר עלות ... (שזה בערך 5000 ש"ח לחברה ההיא...)
אבל אורטודנטים כמובן טענו לי שהם מפקחים על הפלטות ונותנים הוראות תיקון לטכנאי החברה ולכן אלה שייקחו ישירות מהחברה דרך רופא לא מומחה לאורטו יכולים להינזק....

מכאן את יכולה להבין פחות או יותר מה הולך כאן....
האם זה נכון שרק אצל אורטודנט מומחה אפשר להינצל מבעיות כלשהן בפלטות המיוצרות לפי התמונות??? אינני יודעת.....כן מכירה אחת שעשתה דרך החברה ההיא ולא דרך אורטודנט מומחה ויצא נהדר....

• הוסף לסימניות
השקופות עלו לי 1200 אצל הרופא שינים...

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בשיטה הזו לפני כשנה וחצי, היתרון של הטיפול בפלטות שקופות הוא שזה הרבה הרבה יותר קצר מקוביות משו כמו 3-6 חודשים. ורואים מיד תוצאות!
הייתי מאד מאד מרוצה!
הפלטות ממש לא הצהיבו לי, מחליפים אותם כל תקופה בהתאם לטיפול של כל אחד.
אני החלפתי פעם בחודש ס''הכ הייתי ארבעה חודשים וזה ממש לא הצהיב!
שילמתי 18,000 (זה המון, אבל אם את בכיוון להוציא כזה סכום זה שווה!)
אם את רוצה עוד פרטים בכיף :)
אצל איזה רופא עשית?
הרופא שלי דורש אישור מרופא חניכיים

• הוסף לסימניות
מכירים את ד"ר בלוך מי-ם?
אם יש למישהו עוד מידע על השקופות, אשמח מאד לשמוע!

• הוסף לסימניות
עשיתי שקופות, ביתי ובני גם.
זה יותר יקר מפלטה רגילה ולכן פירגנתי רק למי שעבר את גיל העשרה.
זה גם דורש הרבה יותר אחריות כי צריך להקפיד רוב שעות היום להיות עם הפלטה, להסיר רק כשאוכלים או שותים (מלבד מים)
פלטה איכותית לא מצהיבה. היא כן מתלכלכת קצת, אם נשארת יותר מהשבועיים שהיא אמורה להשאר או אם לא מנקים את השיניים אחרי האוכל.
התוצאות מעולות. בגמר הטיפול מקבלים או פלטה לשימוש מידי פעם, או פס ברזל מאחורי השיניים.
מתאים למבוגרים שלא נעים להם ללכת עם פלטה.
אינוויזליין נחשבת הטובה ביותר בשוק, ולכן גם הכי יקרה.

• הוסף לסימניות
השקופות אמורות להיות יותר יקרות ב10,000
בהדסה שנחשבים יחסית לזולים קוביות בערך 10,000 ש"ח (כולל צילומים ושומרי מצב וכו'..) והאינוויז'ליין בסביבות 20,000 ש"ח וזה נחשב למחיר מציאה....
אבל הבנתי מאיזשהו רופא שיניים רגיל שמדובר בחברה בחו"ל אשר מייצרת את השקופים הללו לפי התמונות ששולחים אליהם.... לכן, אפילו כאלה שלכאורה לא מתמחים דווקא ביישור יכולים להשתמש בשיטה הזאת במחיר עלות ... (שזה בערך 5000 ש"ח לחברה ההיא...)
אבל אורטודנטים כמובן טענו לי שהם מפקחים על הפלטות ונותנים הוראות תיקון לטכנאי החברה ולכן אלה שייקחו ישירות מהחברה דרך רופא לא מומחה לאורטו יכולים להינזק....

מכאן את יכולה להבין פחות או יותר מה הולך כאן....
האם זה נכון שרק אצל אורטודנט מומחה אפשר להינצל מבעיות כלשהן בפלטות המיוצרות לפי התמונות??? אינני יודעת.....כן מכירה אחת שעשתה דרך החברה ההיא ולא דרך אורטודנט מומחה ויצא נהדר....
אפשר בבקשה יותר פרטים איזה חברה בחו"ל ואיך מתקשרים איתה

• הוסף לסימניות
יש לכם להמליץ לי על רופא טוב ליישור שיניים שקוף שעובד עם מכבי ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה