- הוסף לסימניות
זה בהחלט מחיר טוב, גם הוא אזל מהמלאי... אבל שווה לברר. תודה!תתקשרי לשאול...
זה בהחלט מחיר טוב, גם הוא אזל מהמלאי... אבל שווה לברר. תודה!תתקשרי לשאול...
מה עם לשלוח לשמות וכתובות של אחרים (שכנים, למשל)?מע"מ של 18% אמור להיות.
אלא א"כ בכל קניה יהיה פחות מ75$.
לפעמים אפשר לבקש מהמוכר לחלק את זה לכמה חבילות נפרדות בהפרשי ימים. [כדי שגם לא יגיעו ביחד ואז שוב פעם יכול להיות מע"מ ואולי גם מכס]
אם זה לשמות אחרים, אז זה לכאורה ודאי טוב.מה עם לשלוח לשמות וכתובות של אחרים (שכנים, למשל)?
יבוא אישי או מסחרי?כאחת שעושה ייבוא של מוצרים ובעלת ניסיום ביבוא מסין. אשמח לעזור בעניין הייבוא.
זה דורש ניסיון בתחום הייבוא למניעת רמאויות .
אני בעבר בעסקאות הראשונות שלי מעליבאבא כמעט נפלתי ב18000 ש"ח . בסוף הכל חזר אלי. אבל מניסיון לומדים!
אם אתם רוצים עזרה פנו .
היי מענין אותי לשמוע מה יצא? האם הזמנת ? קבלת את ההזמנה ? איך היה מוצר?אני רוצה להזמין מאליבאבא 8 כסאות בר מעץ. שהעלות שלהם בסין כ80 ש"ח ובארץ 1500+.
גם אם יעלה לי פי 3 עדיין רווח ניכר. מה גם שאני נעולה על דגם ואין סיכוי שמשלמת על זה 1500 לכסא.
מה אני צריכה לדעת לפני?
איך אפשר לשער עלויות סופיות?
עוד לא...היי מענין אותי לשמוע מה יצא? האם הזמנת ? קבלת את ההזמנה ? איך היה מוצר?
בפרטי@memories הדפסות איך אפשר ליצור איתך קשר על ייבוא מעליבאבא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים