רכישות בחו"ל מי התנסה עם יבוא רהיטים מסין?

• הוסף לסימניות
כאחת שעושה ייבוא של מוצרים ובעלת ניסיום ביבוא מסין. אשמח לעזור בעניין הייבוא.
זה דורש ניסיון בתחום הייבוא למניעת רמאויות .
אני בעבר בעסקאות הראשונות שלי מעליבאבא כמעט נפלתי ב18000 ש"ח . בסוף הכל חזר אלי. אבל מניסיון לומדים!
אם אתם רוצים עזרה פנו .

• הוסף לסימניות
שימו לב : עליבאבאב נראה זול ומאוד מאוד משתלם. אבל מחיר המשלוח יכול להגיע לפי 2 מעלות המוצר ולעיתים גם פי 3 ו4 .

• הוסף לסימניות
מע"מ של 18% אמור להיות.
אלא א"כ בכל קניה יהיה פחות מ75$.
לפעמים אפשר לבקש מהמוכר לחלק את זה לכמה חבילות נפרדות בהפרשי ימים. [כדי שגם לא יגיעו ביחד ואז שוב פעם יכול להיות מע"מ ואולי גם מכס]
מה עם לשלוח לשמות וכתובות של אחרים (שכנים, למשל)?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כאחת שעושה ייבוא של מוצרים ובעלת ניסיום ביבוא מסין. אשמח לעזור בעניין הייבוא.
זה דורש ניסיון בתחום הייבוא למניעת רמאויות .
אני בעבר בעסקאות הראשונות שלי מעליבאבא כמעט נפלתי ב18000 ש"ח . בסוף הכל חזר אלי. אבל מניסיון לומדים!
אם אתם רוצים עזרה פנו .
יבוא אישי או מסחרי?

• הוסף לסימניות
מתעסק ביבוא עבור העסק , אבל גם לדברים אישיים ובכמויות קטנות.

• הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון ,בקשתי מהמוכר מחיר משלוח זול והוא אומר לי שאין לו בעיה לשלוח דרך חברה זולה שאני מכיר
,יש למישהו רעיון לחברה זולה?

• הוסף לסימניות
כל החברות יקרות .
מה ההצעה שלנתן לך?

• הוסף לסימניות
הוא לא נתן לי הצעה ,כי בקשתי משלוח זול אז הוא אמר שאני יביא חברה והוא ישלח דרכה

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין מאליבאבא 8 כסאות בר מעץ. שהעלות שלהם בסין כ80 ש"ח ובארץ 1500+.
גם אם יעלה לי פי 3 עדיין רווח ניכר. מה גם שאני נעולה על דגם ואין סיכוי שמשלמת על זה 1500 לכסא.
מה אני צריכה לדעת לפני?
איך אפשר לשער עלויות סופיות?
היי מענין אותי לשמוע מה יצא? האם הזמנת ? קבלת את ההזמנה ? איך היה מוצר?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה