כללי מי יחליף את פרנקריל??

• הוסף לסימניות
אני אמורה לעמד ספר תורני אשמח לשמוע רעיונות לפונטים שיוכלו להתאים מלבד פרנקריל
ואם יש לכם להעלות דוגמאות יעזור לי מאד!!

• הוסף לסימניות
בנוסף להנ"ל: תהילה, ספרדי, כריזמה,

אבל מאוד תלוי מה בדיוק הספר הזה, אם תפרטו יותר יהיה יותר קל לכוון..

• הוסף לסימניות

ספר של שיעורים כלליים שנאמרו בישיבה
תודה

• הוסף לסימניות

תהילה וספרדי לא מספיק קריאים לטקסט רץ בספר, גם באתר ובקטלוג של פונטביט הם לא מופיעים תחת קטגוריית 'אות ספר'.

• הוסף לסימניות
ארץ הצבי של פונטייפ
פונט מדהים לכותרות רצות

• הוסף לסימניות
איפה הכי כדאי לקנות פונט ספר?

• הוסף לסימניות
תהילה וספרדי לא מספיק קריאים לטקסט רץ בספר, גם באתר ובקטלוג של פונטביט הם לא מופיעים תחת קטגוריית 'אות ספר'.
תהילה מצויין וקריא כמבון שתלוי לצורך מה... עימדתי כמה וכמה ספרים עם תהילה יצא פצצה!

• הוסף לסימניות
תהילה מצויין וקריא כמבון שתלוי לצורך מה... עימדתי כמה וכמה ספרים עם תהילה יצא פצצה!
מעניין מאד
אפשר לראות דוגמה של עמוד מספר מעומד?

• הוסף לסימניות
בבקשה!

קבצים מצורפים

• דוגמא תהילה.pdf
    KB 177.6 · צפיות: 272
  • הוסף לסימניות
חחחחחחחחח
ממש לא נכון
תהילה אע"פ שהוא לא מופיע בקטלוג וכן ספרדי מאוד מתאימים לטקסט רץ
המלצה שלי פרנקריל

• הוסף לסימניות
כנל
יש הרבה תחליפים כיום

אבל כמו שאמרו לעיל לספר של שיעורים ההצלצה היא על פרנקריהל

כמובן שאפשר לשלב עוד פונטים כדי לייפות את העימוד

• הוסף לסימניות
זה נכון שיש סגנונות של ספרים שחייבים להיות מסרותי לכן שאלתי בהתחלה למה בדיוק מיועד הספר

אבל תמיד אפשר לייפות בין עם עיטורים ובין עם פונטים נלווים לכותרות וכדו' כמו שכתב @ILSK

• הוסף לסימניות
תהילה אע"פ שהוא לא מופיע בקטלוג וכן ספרדי מאוד מתאימים לטקסט רץ
המלצה שלי פרנקריל
נכון. עוד לא נוצר תחליף לפרנקריל של פלרון. התחליפים שניסו לייצר לזה, רק חידדו את העובדה שעדיין אין לזה תחליף.
לגבי ספרדי, אכן הוא מתאים לטקסט רץ, אבל תלוי היכן. לטקסט הערות הוא ממש שייך. לטקסט ראשי קצת פחות. אבל בהחלט שרץ בו הטקסט.

• הוסף לסימניות
המדד לאות ספר הוא לא התאמה עיצובית, אלא רמת המאמץ של המוח בקריאה.
המציאות היא שבתהילה וספרדי לאחר קריאה רציפה העיניים מתעייפות הרבה יותר מבאחרים שציינתי.

• הוסף לסימניות
המדד לאות ספר הוא לא התאמה עיצובית, אלא רמת המאמץ של המוח בקריאה.
המציאות היא שבתהילה וספרדי לאחר קריאה רציפה העיניים מתעייפות הרבה יותר מבאחרים שציינתי.
וזו הסיבה ששאלתי
עניין אותי אם יש אפשרות לגיוון לפונט קריא במיוחד ולא פרנקריל
אני אמורה לעמד שני ספרים לאותו לקוח והוא רוצה פונט שונה בכל ספר

• הוסף לסימניות
לעמד שני ספרים לאותו לקוח והוא רוצה פונט שונה בכל ספר
אם שני הספרים הם שיעורים כלליים, כמובא לעיל, אז האחד בטח פרנקריל, השני או וילנא פלרון או תהילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה