- הוסף לסימניות
ישנה דעה כזו גם כן. שצריך לתת 19 אחוז. זה לפוסקים שעשר תעשר זה שני עישורים.חומש זה לאחר שהורדת 10% תוריד שוב 10% זה פחות מ20%.
אבל חומש בכללותו מתייחס לחומש, שפירושו חמישית.
וכל אחד ישאל את רבותיו.
אני אישית איני רבו של איש.
ישנה דעה כזו גם כן. שצריך לתת 19 אחוז. זה לפוסקים שעשר תעשר זה שני עישורים.חומש זה לאחר שהורדת 10% תוריד שוב 10% זה פחות מ20%.
כתובות נ.מה המקור של לתת חומש?
לא.לא מבינה מי שקונה ב40 ומוכר ב100 החומש שלו זה 20 שח?
איפה ההגיון
אז אני יכול לא לשמוע לך?אני אישית איני רבו של איש.
יש לך קבצים כאלה?אפשר לחשב בדיוק
יש גם קבצי אקסל במיוחד כדי לחשב את ההכנסות, הוצאות העסק שמנכים מהרווח, חשבון מדויק כמה נותר להפריש.
יש לך קבצים כאלה?
איפה אני יכולה להשיג?
סוף סוף תוכנה ידידותית ולא קובץ אקסל עם מליון תאים..את התוכנה הזו אתה מכיר ?
חישוב מדויק ותוכנה ידידותית מאד
כל הנתונים כאן כמובן מפוברקים רק לשם הדוגמא
חסום לי באתרוג יכול להיות??תוכנת חישוב מעשר כספים - אוקיי נט - מרימים אותך לענן
תוכנת חישוב מעשר כספים – פתרון יעיל ומדויק לחישוב מעשר כספים לפי ההלכה. איך להשתמשoknet.co.il
חפשו בגוגל תוכנה למעשר כספים, יש המון.חסום לי באתרוג יכול להיות??
לא יודע, היה לי. ואין לי הוראותסוף סוף תוכנה ידידותית ולא קובץ אקסל עם מליון תאים..
מאיפה הבאת אותה? אני מנסה לבדוק איך עושים כמה חודשים.. יש הוראות כלשהם?
ברור, תמיד!לפני זה נתת מעשר?
הח"ח כותב לתת בערך ובסוף השנה לעשות חשבון ולהשלים לפי הצורך או שיש יתרהשאלה בענייני מעשרות,
עצמאיים שלא יכולים לחשב בדיוק את ההכנסות נטו מה עושים?
נותנים בערך? יותר?
אני לא חולק.אז אתה צריך ללכת לרב שלך, ולבדוק אם אתה פוסק כמו הדעה ש... או ש....
בכל מקרה, הגמרא כידוע אומרת שכל אדם רשאי לנהוג ככל דעה שירצה במחלוקת. אז שווה לנסות, לא?
בזמני קושי ניתן לרשום ואח"כ להשלים את זהברור, תמיד!
כנראה ה' לא רוצה ממני חומש כרגע.
אולי, אבל תחשוב שמדובר בסכומים ענקיים!בזמני קושי ניתן לרשום ואח"כ להשלים את זה
כך כותב הח"ח
אני הייתי מנסהאולי, אבל תחשוב שמדובר בסכומים ענקיים!
נניח אדם מרויח 10000, אז יש לו 2000 לתת חומש, ואם עכשיו הוא בחריגה, נניח המסגרת היא 10,000 והוא בחריגה של 16,000, עכשיו תעשה חשבון, כמה חודשים יקח לו להתאושש? ותוך כדי הוא צובר כל חודש "חוב" מעשר של 2000 ש"ח. זה לא כזה ריאלי.
אם אין עכשיו, אז לא צוברים.
כמובן שאם מדובר במעשר, צריך הוראת רב, כי גם זה לא כזה פשוט.
יש רב שיגיד לך להלוות כסף כדי לשלם חומש?????????.????????????????????????או להמתין ואז גם לקחת הלוואת גמח על הסכום ולפרוט לתשלומים
אני חושבת שזו גישה של רדיפה עצמית. לא נותנים חומש בכל מחיר, וגם לגבי מעשר צריך לשאול רב אם יש בעיות.אני הייתי מנסה
רושם
ומקווה להחזיר את זה מכספים שנכנסים לי מעבר לשוטף (כמו מס הכנסה שלילי וכד' , עבודה מהצד)
אם זה ערך שאני יאמין בו באמת, אני יצליח להחזיר את זה .
או להמתין ואז גם לקחת הלוואת גמח על הסכום ולפרוט לתשלומים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //