דרוש מידע מי משלם ימי מחלה?

• הוסף לסימניות
מי משלם ימי מחלה בעבודה ממשלתית דרך קבלן? זה אותו דבר בכל המשרות האלה? אשמח לכל מידע, עדיף עם מקור
יש לזה משמעות גדולה עבורי

תודה רבה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חברת ההשמה מקבלת סכום X להעסקת עובד , הסכום הנ"ל אמור להספיק לחברה לכלל הדברים התלויים בהעסקה, משכורת, פנסיה , השתלמות ימי מחלה וחופשה, הטבות נוספות וכו.. כל מה שנשאר אחרי כן - נשאר בכיס של החברה. - לכן אם את לא תנצלי את ימי המחלה הכסף נשאר אצל המעסיק - לא אצל המדינה!(בעבודה ממשלתית מותר לחברה המעסיקה לקחת עד 12.5% רווח לעצמה - לאחר שיקלול כלל ההוצאות, ולכן אם נשאר לה יתרה, היא תציע לך כל מיני קורסים שונים...)

• הוסף לסימניות
חברת ההשמה מקבלת סכום X להעסקת עובד , הסכום הנ"ל אמור להספיק לחברה לכלל הדברים התלויים בהעסקה, משכורת, פנסיה , השתלמות ימי מחלה וחופשה, הטבות נוספות וכו.. כל מה שנשאר אחרי כן - נשאר בכיס של החברה. - לכן אם את לא תנצלי את ימי המחלה הכסף נשאר אצל המעסיק - לא אצל המדינה!(בעבודה ממשלתית מותר לחברה המעסיקה לקחת עד 12.5% רווח לעצמה - לאחר שיקלול כלל ההוצאות, ולכן אם נשאר לה יתרה, היא תציע לך כל מיני קורסים שונים...)
איך אני יכולה לדעת האם החברה שלי הרוויחה עלי יותר מ12.5%, ולדרוש את זה מהם?
לא קבלתי מעולם את הפער

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לדעת האם החברה שלי הרוויחה עלי יותר מ12.5%, ולדרוש את זה מהם?
לא קבלתי מעולם את הפער
אתה לא יכול לבדוק, הבנתי שבודקים את זה מדגמי. (ואתה גם לא יכול לבקש מהם את זה - מקסימום זה המדינה תיקח בחזרה או שיתנו לך קורסים בחזרה - כסף לא תקבל..)

צריך להבין שלהעסיק ככה עובד זה מתח רווחים בדכ מאד נמוך. וזה משתלם רק אם מעסקים הרבה עובדים בצורה הזו, (לחברה יש הרבה הוצאות , הם מעסיקים מנה"ח יועץ מס, רוח , HR ועוד..)

סתם שאלה: למה אתה בטוח שמרויחים עליך יותר?

• הוסף לסימניות
אתה לא יכול לבדוק, הבנתי שבודקים את זה מדגמי. (ואתה גם לא יכול לבקש מהם את זה - מקסימום זה המדינה תיקח בחזרה או שיתנו לך קורסים בחזרה - כסף לא תקבל..)

צריך להבין שלהעסיק ככה עובד זה מתח רווחים בדכ מאד נמוך. וזה משתלם רק אם מעסקים הרבה עובדים בצורה הזו, (לחברה יש הרבה הוצאות , הם מעסיקים מנה"ח יועץ מס, רוח , HR ועוד..)

סתם שאלה: למה אתה בטוח שמרויחים עליך יותר?
אני יודעת על כאלה שקבלו כסף מהם, אצלי בעבודה יש כאלה שמקבלות כל שנה כסף על הפער.
והבנתיש שמ שעושה את רב השעות ולא משתמש הרבה בימי מחלה, אמורה להיות יתרה.

• הוסף לסימניות
אני יודעת על כאלה שקבלו כסף מהם, אצלי בעבודה יש כאלה שמקבלות כל שנה כסף על הפער.
והבנתיש שמ שעושה את רב השעות ולא משתמש הרבה בימי מחלה, אמורה להיות יתרה.
זה מ-א-ד תלוי,
קוראים לזה במונח המקצועי עוגה
יכול להיות שכבר זכית במכרז, ועשית משא ומתן חזק יותר, ואז המשכורת הבסיסית שלך (או הטבות אחרות שאת מקבלת - ואחרות לא...)
לענין העוגה,
עוגה זה הסך שהחברה מקבלת מהגוף המעסיק - הלוא הוא משרד ממשלתי כלשהוא.
אם לקחת חלק גדול בעוגה בקום אחד (נגיד אתמקבלת מחלה מהיום הראשון) וחברתך מקבלת מהיום השני, ושתיכן לקחתם במהלך השנה החולפת 9 ימי מחלה, ב3 פעימות.
חברתתך בעצם השתמשה ב6 ימים (כל פעם על היום הראשון היא לא קיבלה כסף) ואילו את ב9,
- כמובן שזו רק דוגמא- אחת מקבלת יותר על ערב חג/ או מקבלת על כמה שעות בחוה"מ או כל דבר אחר,
וכמובן כמובן יכול להיות ש"התקן" שכל אחת מכן יושבת עליו שונה, וחברתך מקבלת עוגה (=חבילתתקציב) באופן שונה, ואז ברור שיהיו פערים- גם אם כל הפרמטרים האחרים שווים...

יתכן שראש צוות / ראש מדור - או כל מישהו בעמדה ניהולית בכירה ידע מכך,
בכל מקרה הייתי פונה לחברה באגביות ושואלת שכל חברות הצוות שלך קיבלו X ואת לא מקבלת את זה...
גם אם הם לוקחים לעצמם יותר אין לך איך לדעת על זה , ואם את לא יודעת את זה בוודאות גם אין לך למי להתלונן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה