נכתב ע"י אסנת לוי;875596:אנחנו עשינו לאחרונה לדעתי צבע מאוד פרקטי..צירפתי..
נכתב ע"י Aאילה;875593:שנה וחצי זה עדיין לאחרונה
אשמח אם תשלחי לי תמונות למייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
למה חריצים לאורך פחות מתלכלכים מרוחב?
נכתב ע"י Aאילה;875593:שנה וחצי זה עדיין לאחרונה
אשמח אם תשלחי לי תמונות למייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י Aאילה;875608:יפה מאד!
מי הנגר?
אם זה מאזור המרכז אשמח לקבל טלפון של הנגר והקבלן
למה עשית שקעים מעל הכיור?
למה אסור?נכתב ע"י נני5;876149:מותר להעלות תמונות מטבחים של חברות?
לא מזמן ביררתי על הנושא, ואספתי תמונות של מטבחים מחברות להתרשמות.
אם אין בעיה עם זה, אעלה בהמשך. בעז"ה.
נכתב ע"י Aאילה;875610:תמונות יפות, תודה על השיתוף זה נותן רעיונות.
אודה לכל אחד שיעלה תמונות.
כמו"כ אנו בשלב הצעת מחיר
אשמח לקבל טלפונים של קבלים ונגרים ממומלצים באזור בני ברק.
גם לי.נכתב ע"י שמשונית;876380:למה אסור?
יעזור מאד לכל המתענינות. גם לי. תודה רבה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים