מי עשה לאחרונה מטבח חדש?

• הוסף לסימניות
דודה שלי עשתה מטבח צבע שמנת-ניקל וגם, נגיעות בורדו- הקלפות מעל לכיורים הם זכוכית אטומה בצבע בורדו- יפה ויוקרתי.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות - מה זה קלפות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;876946:
סליחה על הבורות - מה זה קלפות?
דלתות לארון שנפתחות כלפי מעלה
(כמו פגז' של אוטובוס)
יש כמה סוגי מנגנוני פתיחה.

• הוסף לסימניות
מיעוד שמעעל סבן?
ואשמח לראות עוד תמונות
תודה לכל המשתפות,

• הוסף לסימניות
אני מחפשת תמונה. אם לא אשתדל לעשות זאת מחר

• הוסף לסימניות
גם לי יצא לראות מטבח עם מעט בורדו, מבריק כזה כמו זכוכית. פשוט מדהים ומיוחד. ישר לקחתי את זה למאגר התכנונים שלי לגבי המטבח העתידי שלי, בקרוב בימינו, תגידו כולכם אמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;877051:
גם לי יצא לראות מטבח עם מעט בורדו, מבריק כזה כמו זכוכית. פשוט מדהים ומיוחד. ישר לקחתי את זה למאגר התכנונים שלי לגבי המטבח העתידי שלי, בקרוב בימינו, תגידו כולכם אמן.
אולי תראי לנו במה המדובר?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
שנתיים
כמעט לבן(נותן מראה הרבה יותר גדול למטבח!) עם קלפות בצבע מוקה

קבצים מצורפים

• DSC_0528.jpg
    KB 189.4 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
תגידו איך מגיעים למצב של מטבחים מסודרים ושיש ריק?!?באמת.. עצות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;877113:
תגידו איך מגיעים למצב של מטבחים מסודרים ושיש ריק?!?באמת.. עצות?
תצאי מהלחץ, הם רוקנו את זה רק בשביל התמונה.

• הוסף לסימניות
טוב כל הזמן לא היה לי כח להגיב מרוב שיש לי הרבה מה להגיב אין לי זמן לפרט
אני מעלה תמונות של המטבח שלי (מישהו יכול לבא לעשות כלים בחלבי???)

המטבח לפני 3 שנים כמעט, עיצבתי לבד, היו לי כל מיני דרקישות ולעומת זה ידעתי שאני חיבת בגלל זה לחסוך, ז"א לא עשיתי כל מה שאני רוצה אלא רק עשיתי לי סדרי עדיפויות,
למשל הקלאפות שלי לא זכוכית חלבית בלבד כי זה יקר היה אז עשיתי עץ ובפנים זכוכית חלבית סתם ליופי

קשה היה לי לצלם את המבטח כי המטבח קטן ויש לי עדשה של 50 מ"מ קבועה במצלמה אז יכולתי לצלם רק מסוף הסלון ולא בפנים של המטבח

כמו שאתם רואים או אולי לא מבינים, המטבח פתוח לסלון עם הפרדה של השולחן והכסאות
לא היו לי הרבה אפשרויות לעצב ממש לפי המודה העיצובית כי יש לי מטבח קטן ולא הייתי יכולה לשים רק קלאפה למשל מעל כל כיור כי אני חיבת ארונות

מה שלי היה חשוב מאד זה שהכל יהיה בקו אחיר ונקי, שלא יהיה דלת אחת אורכית וחלק רוכבי וחלק מגירות וכו, כל הארונות נחתכים באותו גובה בצורה חלקה

עוד משהו שהיה לי חשוב זה לעשות קונטרסט בצבעים ז"א שלא יהיה מטבח לגמרי בהיר או לגמרי כהה
אם הארונות בהירים אז שהשיש או החיפויים יהיו כהים וכד מה ששובר את הבהירות והכהות

מקווה שהובנתי אני פשוט מתה מעיפות וזה רק מה שיצא לי להגיב

• הוסף לסימניות
אה ושכחתי לכתוב שאומנם הארונות בהירים אבל יש על זה טקסטורה כזאת וחריטות בעץ, זה פשוט ארונות פרקטים ברמה גבוהה, לא רואים שום טביעת אצבע ושום לכלוך (ואני רגישה לזה גם ברמה גבוהה למי שמכירה אותי)

השיש פרקטי ונח הוא בהר אבל עם חתיכות קטנות ונצנצים ולא רואים פרורים ולא אבק ולא כלום
כנל החיפויים כהים ומחוספסים ולא רואים אפילו שפריצים של בישול (אל דאגה אני מנקה בכל אופן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gol;876912:
דודה שלי עשתה מטבח צבע שמנת-ניקל וגם, נגיעות בורדו- הקלפות מעל לכיורים הם זכוכית אטומה בצבע בורדו- יפה ויוקרתי.
:)
רבותי, ההיסטוריה חוזרת:
לחמותי מטבח בשמנת, ניקל ונגיעות בורדו בן 34 שנים.

• הוסף לסימניות
אז רק בשביל לעדכן: שילוב ה"שחור, לבן, בורדו" כבר יצא מהאופנה...

צבעים שהולכים היום יותר הם מוקה, נס קפה, סגול חציל, אפור וכמובן הלבן והשחור שהם נצחיים והניקל/נירוסטה.

• הוסף לסימניות
עיזבו מה שהולך, אלא אם כן תחליפו יחד עם האופנה המתחלפת. תעשו משהו שאתם אוהבים ושיש סיכוי שלא ימאס בעוד שנתיים שלוש (קלאסי בלע"ז)

• הוסף לסימניות
צודקת, גם אני בגישה הזו.
זה היה רק כתגובה לתגובה שמעלי... :)

• הוסף לסימניות
כשחמותי עשתה מטבח, 'הלך' אז שכל הדלתות היו בצבע אחד [לבן לדוג'] ודלת אחת-בודדה בצבע שונה [חום אגוז], כך עשו מטבח שלם, כשדלת אחת למטה, ודלת אחרת למעלה - לא מעל הדלת השונה מלמטה - הם בצבע שונה.
היום מי שנכנס למטבח, זה נראה כאילו נפל דלת של הארון, והלכו לנגר להתקין דלת, בצבע שהיה זמין באותו רגע...
בקיצור, 'לאטעס'...

• הוסף לסימניות
אני הלכתי על השמנת עם אפור ניקל. נראה לי לא מאוד סטנדרטי כמו שחור לבן אבל דיי קלאסי. בינתיים אני אוהבת אותו מאוד:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;878036:
כשחמותי עשתה מטבח, 'הלך' אז שכל הדלתות היו בצבע אחד [לבן לדוג'] ודלת אחת-בודדה בצבע שונה [חום אגוז], כך עשו מטבח שלם, כשדלת אחת למטה, ודלת אחרת למעלה - לא מעל הדלת השונה מלמטה - הם בצבע שונה.
היום מי שנכנס למטבח, זה נראה כאילו נפל דלת של הארון, והלכו לנגר להתקין דלת, בצבע שהיה זמין באותו רגע...
בקיצור, 'לאטעס'...

ומה תגידי שראיתי יח"ד להשכרה שעשו בה מטבח חדש מהסגנון הנ"ל??:confused:
(תמונה להמחשה, אל תדאגו לא אצלנו...)

קבצים מצורפים

• IMG_0008.JPG
    1.6 MB · צפיות: 52

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....