דלתות לארון שנפתחות כלפי מעלהנכתב ע"י חיוך;876946:סליחה על הבורות - מה זה קלפות?
בפעם הבאה שאנחנו כבר מחכים לה בקוצר רוח...נכתב ע"י לשם שינוי;876871:נשמע יפה, חבל שלא ראיתי....![]()
אולי תראי לנו במה המדובר?נכתב ע"י TIP X;877051:גם לי יצא לראות מטבח עם מעט בורדו, מבריק כזה כמו זכוכית. פשוט מדהים ומיוחד. ישר לקחתי את זה למאגר התכנונים שלי לגבי המטבח העתידי שלי, בקרוב בימינו, תגידו כולכם אמן.
תצאי מהלחץ, הם רוקנו את זה רק בשביל התמונה.נכתב ע"י רותי12;877113:תגידו איך מגיעים למצב של מטבחים מסודרים ושיש ריק?!?באמת.. עצות?
נכתב ע"י gol;876912:דודה שלי עשתה מטבח צבע שמנת-ניקל וגם, נגיעות בורדו- הקלפות מעל לכיורים הם זכוכית אטומה בצבע בורדו- יפה ויוקרתי.
נכתב ע"י נני5;878036:כשחמותי עשתה מטבח, 'הלך' אז שכל הדלתות היו בצבע אחד [לבן לדוג'] ודלת אחת-בודדה בצבע שונה [חום אגוז], כך עשו מטבח שלם, כשדלת אחת למטה, ודלת אחרת למעלה - לא מעל הדלת השונה מלמטה - הם בצבע שונה.
היום מי שנכנס למטבח, זה נראה כאילו נפל דלת של הארון, והלכו לנגר להתקין דלת, בצבע שהיה זמין באותו רגע...
בקיצור, 'לאטעס'...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים