מי פה מבין במחשבים ויכול לעזור??

• הוסף לסימניות
המעבד טוב הזיכרון לא והסידרה גם לא

• הוסף לסימניות
היי אני חייבת דחוף עזרה...
האם המחשב הזה טוב בשביל תוכנות גרפיקה- פרימייר, פוטושופ ואילוסטרייטור, אציין זה לא עבודה יום יומית על התוכנות, אלא משהו מזדמן...
אז מה אומרים כדאי?
אני לא בדיוק מבינה במפרט בשביל זה... אז יעזור לי ממש...

• הוסף לסימניות
היי אני חייבת דחוף עזרה...
האם המחשב הזה טוב בשביל תוכנות גרפיקה- פרימייר, פוטושופ ואילוסטרייטור, אציין זה לא עבודה יום יומית על התוכנות, אלא משהו מזדמן...
אז מה אומרים כדאי?
אני לא בדיוק מבינה במפרט בשביל זה... אז יעזור לי ממש...
א. תקראי ביקורות בגוגל וברשת בנוגע לאתר הזה.
ב. בksp, יש מבצע סוף שבוע על מחשבי נייד עם הנחות גדולות על חלקם.
ג. מה תקציב שלך?

• הוסף לסימניות
א. תקראי ביקורות בגוגל וברשת בנוגע לאתר הזה.
ב. בksp, יש מבצע סוף שבוע על מחשבי נייד עם הנחות גדולות על חלקם.
ג. מה תקציב שלך?
א. סתם מעניין אותי למה לקרוא ביקורות, מחסני חשמל זה לא אתר מוכר ואמין?
והתקציב שלי הוא עד 4000 בהגזמה עד 5000 אם זה ממש טוב ומשמעותי, שוב השימוש הוא לא יום יומי....
תודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
מוכר לא תמיד קשור גם לשירות וכו"
והתקציב שלי הוא עד 4000 בהגזמה עד 5000 אם זה ממש טוב ומשמעותי, שוב השימוש הוא לא יום יומי....
תודה על העזרה
אתפנה מאוחר יותר לסתכל בעז"ה

• הוסף לסימניות
מאוד פשוט במעבדה שלי אני יודע איזה מחשבים מגיעים הכי הרבה לתיקון ווסטרו מככב פה כנ"ל אסוס מכל הסוגים וכן V14 ודומיו של לנובו
בקיצור המלצה שלי תמיד רק סדרות עיסקיות איתם אתה בקושי מגיע לטכנאי ומחזיק פי 2 זמן ואם זה יקר מידי אז לקנות מחודש עדיין זה הרבה הרבה יור מומלץ
(לדוגמא כרגע יש אצלי 3 דל ווסטרו כולם אותה בעיה שצריך הלחמה הדבקה של הצירים שלושתם מכיתה בסמינר שקנו את הווסטרו הזה לפני שנה וחצי בערך)

צפה בקובץ המצורף 1844731
אולי אתה יכול לעזור לי
קניתי מחשב דל 3510 V15 הצירים נשברו תוך שלושה שבועות
לא היה את הדגם בחנות אז נתנו לי דגם Inspiron 15 3511
כל הפלסטיקה מסביב שבור לגמרי זה קרה פחות משנה יש איך להציל? יש אפשרות להחליף פלסטיקה? מה העלות?
עדיין עובד אבל החוט לא מטעין את המחשב כרגע

• הוסף לסימניות
אולי אתה יכול לעזור לי
קניתי מחשב דל 3510 V15 הצירים נשברו תוך שלושה שבועות
לא היה את הדגם בחנות אז נתנו לי דגם Inspiron 15 3511
כל הפלסטיקה מסביב שבור לגמרי זה קרה פחות משנה יש איך להציל? יש אפשרות להחליף פלסטיקה? מה העלות?
עדיין עובד אבל החוט לא מטעין את המחשב כרגע
יש אחריות עדיין לא? אתם יכולים להיכנס לאתר של דל ולהקליד את המספר סידורי או להוריד קובץ והוא בודק אוטומטית ואז כתוב לכם אם יש עדיין אחריות
לענ"ד אם לא מחליפים לכם אל תשקיעו שקל במחשב תקנו מחודש במחיר טוב מסדרה עסקית
להחליף פלסטיקה פלוס צירים גם אם תזמינו מאלי יעלה לכם כולל החלפה איזה 600 ש"ח מה גם שבחלק מהדגמים המסך דבוק בצורה שכשמחליפים את הפלסיקה הוא נשבר בקיצור לא שווה את זה

תכתבו את זה לאנשים שלא מבינים למה אני ממליץ להם (כשהתקציב נמוך) על מחודש ולא על חדש פשוט. כשאני אומר להם פלסטיקה הם לא מבינים שזה חשוב לא פחות מהמעבד

• הוסף לסימניות
לא! כבר נגמר לנו אחריות... (כבר עבר שנה)בקושי רצו לתת מחשב חדש שזה קרה פחות מחודש.
האמת שקנינו את זה מסוכן בפרוג.. כבר לא זוכרת את שם שלו..
אחד הדברים שיצאתי עם מסקנה שצריך לקנות בעיר שקרוב ללקוח...(עדיף באותו עיר)
יכול להיות שהוא היה נותן לי שירות טוב אם היינו חוזרים אליו רק מרחק נסיעה זה יותר משעתיים וזו טעות....

מה אתה ממליץ? אשמח לעבור באישי...

וכן הפלסטיקה חשוב לא פחות מהמעבד......מאוכזבת מאוד מהמחשב רק בגלל פלסטיקה מרגישה שכל רגע הולך להשבר... אפי' שהמעבד טובה מאוד...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא! כבר נגמר לנו אחריות... (כבר עבר שנה)בקושי רצו לתת מחשב חדש שזה קרה פחות מחודש.
האמת שקנינו את זה מסוכן בפרוג.. כבר לא זוכרת את שם שלו..
אחד הדברים שיצאתי עם מסקנה שצריך לקנות בעיר שקרוב ללקוח...(עדיף באותו עיר)
יכול להיות שהוא היה נותן לי שירות טוב אם היינו חוזרים אליו רק מרחק נסיעה זה יותר משעתיים וזו טעות....

מה אתה ממליץ? אשמח לעבור באישי...

וכן הפלסטיקה חשוב לא פחות מהמעבד......מאוכזבת מאוד מהמחשב רק בגלל פלסטיקה מרגישה שכל רגע הולך להשבר... אפי' שהמעבד טובה מאוד...
המחשבים של דל לרוב מגיעים עם 3 שנים אחריות בבית הלקוח, אלא אם כן קניתם יד2 ועודפי מלאי ישנים

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה!
מה השימוש היומיומי ומה השימוש לגרפיקה המזדמן? תחביב או מקצועית?

• הוסף לסימניות
מה השימוש היומיומי ומה השימוש לגרפיקה המזדמן? תחביב או מקצועית?
השימוש היומיומי זה מייל, תמונות וסרטונים...
השימוש לגרפיקה זה כן יכול להיות יומי אבל נגיד שעתיים ביום, אני עובדת על קליפים מידי פעם, על עיבוד תמונות, ועל עיצוב הזמנות/ לוגו בפוטושופ ואילוסטרייטור...
הכוונה שלי הייתה שאני לא עובדת על המחשב 8 שעות ביום רק על הגרפיקה...
אלא שעתיים שלוש ביום וגם לא כל יום... לא משהו קבוע.

• הוסף לסימניות
המחשבים של דל לרוב מגיעים עם 3 שנים אחריות בבית הלקוח, אלא אם כן קניתם יד2 ועודפי מלאי ישנים
ממה שהבנתי על פלסטיקה אין אחריות
ועל סוללה יש אחריות רק עד שנה......

• הוסף לסימניות
השימוש היומיומי זה מייל, תמונות וסרטונים...
השימוש לגרפיקה זה כן יכול להיות יומי אבל נגיד שעתיים ביום, אני עובדת על קליפים מידי פעם, על עיבוד תמונות, ועל עיצוב הזמנות/ לוגו בפוטושופ ואילוסטרייטור...
הכוונה שלי הייתה שאני לא עובדת על המחשב 8 שעות ביום רק על הגרפיקה...
אלא שעתיים שלוש ביום וגם לא כל יום... לא משהו קבוע.
כמה דגמים לדוגמה, כולם עם 3 שנים אחריות, בחלק האחריות בבית הלקוח (יתרון משמעותי)
אני לא מכיר את הדגמים מקרוב אבל השקעתי כמה דק לחפש על כל אחד ובסך הכל בתקציב הזה הם נראים בחירה טובה,

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כמה דגמים לדוגמה, כולם עם 3 שנים אחריות, בחלק האחריות בבית הלקוח (יתרון משמעותי)
אני לא מכיר את הדגמים מקרוב אבל השקעתי כמה דק לחפש על כל אחד ובסך הכל בתקציב הזה הם נראים בחירה טובה,

אייסר לא כדאי ויקטוס של אייצפי כבר יותר טוב

יכוליות, מחשבים הקודמים שלי היו כולם דל לטיטיוד ולא היו לי בעיות באף אחד מהם
לטיטיוד זה רמה אחרת מחשבים שיכולים להחזיק גם 12 שנה (יש לי 2 עמותות ששוכרים ממני מחשבים והם מתעקשים שיהיה מחשבים הכי פשוטים שיש ככה שאם הם ניזוקים אני לא מחייב אותם אני שם אצלם מחשבים של דל לטיטיוד 5420 מלפני 12 שנה שהם עובדים מצויין כבדים מסיבים לא נוחים אבל עם אינטרנט ואופיס עובדים פצצה!)

• הוסף לסימניות
@Panda
ואוו תודה על המגוון המפורט...
אני באמת מתלבטת ואשמח אם מישהו שמכיר את שתי הדגמים יוכל להמליץ לי מה מביניהם יותר טוב...
או

• הוסף לסימניות
@Panda
ואוו תודה על המגוון המפורט...
אני באמת מתלבטת ואשמח אם מישהו שמכיר את שתי הדגמים יוכל להמליץ לי מה מביניהם יותר טוב...
או
מחשב של HP עדיפה לך ,
3 שנים אחריות במקום שנה אחת וגם כרטיס מסך יעודי לגרפיקה

• הוסף לסימניות
@מחשבים זה אני !
הלכתי ל KSP והמוכר המליץ על המחשב הזה מכל הבחינות.
אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתך...
תודה.
הבחינות הם שדל ירוויחו עליך KSP גם יעשו סיבוב קטן ואתה לא...
זה בדיוק הסדרה שכתבתי למעלה עליה שהפלסטיקה על הפנים העלתי תונה של3 מחשבים מהסדרה הזאת מלפני שנה וחצי שהיו אצלי במעבדה לתיקון לפני שבוע של פלסטיקה
לענ"ד מחשבים קונים רק מסדרות עסקיות (דל לטיטיוד או לנובו טינקפד או אייצפי הליטבוק) ואם זה יקר מידי אז לקנות מחודש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה