מי פה מבין במחשבים ויכול לעזור??

• הוסף לסימניות
@Panda
ואוו תודה על המגוון המפורט...
אני באמת מתלבטת ואשמח אם מישהו שמכיר את שתי הדגמים יוכל להמליץ לי מה מביניהם יותר טוב...
או
אם צריך גם מידי פעם פרמייר, לא לוותר על כרטיס גרפי.
לפחות RTX3050 או לכה"פ אפילו RTX2050, אבל כרטיס ייעודי ולא האינטל המובנה.
בתקציב של 4-5000 זה בהחלט נכנס.
הייתי הולך לדוגמה על סדרת גיימינג של לנובו, גם דגם עם כרטיס גרי RTX3050 וגם עם 24GB בזכרון RAM לא אמור לעבור את ה4500 כולל התקנות- מחשב מוכן.
תפנו אליי במייל elicomp8 בג'ימייל ואכתוב לכם דגם שיכול להתאים.

• הוסף לסימניות
הייתי הולך לדוגמה על סדרת גיימינג של לנובו, גם דגם עם כרטיס גרי RTX3050 וגם עם 24GB בזכרון RAM לא אמור לעבור את ה4500 כולל התקנות- מחשב מוכן.
ואווו תודה!
עשיתי חיפוש לפי הנתונים שכתבת...
זה מה שמצאתי... אשמח לתגובות או המלצות על המחשב...

• הוסף לסימניות
אם בסדרת גיימיניג של לנובו התכוונת ל LOQ יש בעיית ייצור שגורמת ללוח אם למות אחרי כמה חודשים שימוש, זה הסיבה שלא הצעתי אותו למרות המחיר. במקומו אפשר לשקול את המחשב האחרון שהצעתי ברשימה

• הוסף לסימניות
אם בסדרת גיימיניג של לנובו התכוונת ל LOQ יש בעיית ייצור שגורמת ללוח אם למות אחרי כמה חודשים שימוש, זה הסיבה שלא הצעתי אותו למרות המחיר. במקומו אפשר לשקול את המחשב האחרון שהצעתי ברשימה
אז לא ללכת עליו בכלל?

• הוסף לסימניות
ואווו תודה!
עשיתי חיפוש לפי הנתונים שכתבת...
זה מה שמצאתי... אשמח לתגובות או המלצות על המחשב...
מחשב בסגנון הזה, הוא מעולה.

• הוסף לסימניות
יש כבר את הסדרה הזו כמה שנים, ולא נתקלתי מעודי עם הבעיה הזו, ומכרתי די הרבה מחשבים כאלה.

@Panda עם כמה מחשבים כאלה נתקלת בבעיה הזו? אתה מוכר מחשבים/ טכנאי?

יש עוד מישהו שנתקל בבעיה הזו?

• הוסף לסימניות
יש כבר את הסדרה הזו כמה שנים, ולא נתקלתי מעודי עם הבעיה הזו, ומכרתי די הרבה מחשבים כאלה.

@Panda עם כמה מחשבים כאלה נתקלת בבעיה הזו? אתה מוכר מחשבים/ טכנאי?

יש עוד מישהו שנתקל בבעיה הזו?
חפש בגוגל
lenovo loq motherboard issue

• הוסף לסימניות
ואין על זה אחריות יצרן?
כאילו יכול להיות שזה באג בכל הסדרה הזאת?

• הוסף לסימניות
@פלונית!ד את באמת רוצה לקנות מחשב???
כי אם כן חבל לך ולכולם פה על הכאב ראש... האמיני לי שאם תתקשרי לחיים מחשבים הוא יתן לך את המחשב שהכי טוב לך ואני מבטיח לך שזה במחיר יותר זול מכל הקישורים שהעלית כאן...
אז אולי זה שווה לך את הנסיון...
0527684847

• הוסף לסימניות
התקשרתי נראה לי, לא הצלחתי לתפוס אותו.
אבל אנסה שוב עכשיו
תודה🙏🏻

• הוסף לסימניות
היי חייבת דחוף עזרהה.
האם המחשב הנ"ל טוב מבחינת מפרט? והאם הוא מתאים לגרפיקה שכוללת פרימייר, פוטושופ ואילוסטרייטור, וכן האם יכול להתאים לתכנות.

• הוסף לסימניות
כל תשובה תעזור.
אני עומדת לפני קניה וחייבת תשובה מיידית.
אם מישהו מכיר אשמח לייעוץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה