מאמין בניסים
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אין דבר כזהסכום שלא איכפת לי להפסיד כמובן
גם 1000 שקל שאתה לא צריך היום תצטרך בעתיד.
אין דבר כזהסכום שלא איכפת לי להפסיד כמובן
אוליגם 1000 שקל שאתה לא צריך היום תצטרך בעתיד.
יש דבר כזה לקחת סיכון גבוה תמורת סיכוי גבוהאין דבר כזה
אני לא עובד ככה.אולי
יש דבר כזה לקחת סיכון גבוה תמורת סיכוי גבוה
על כסף שלא כל כך יצער אותלי אם אני אפסיד אותו
כך אתה חושבאני לא עובד ככה.
יש ניהול סיכונים.
יש סיכון גבוה סיכוי גבוה . יש נמוך.
הימור מושכל .
להתייחס לכסף כאילו אני לא צריך אותו זה לתזמן 100 אחוז השקעות גרועות.
ניהול סיכונים נכון יוביל אותך רחוק.
להתייחס אפילו לשקל אחד כאילו אתה לא צריך אותו ממש לא.
יש השקעות מסוכנות שאתה שם אם את הכסף על דעת שאתה יכול להסתדר כרגע בלעדיו ובידיעה שיכול להיות שהוא לא יתגמל אותך מיידית.
איך כתב אהרן באחד המאמרים שלו . שוק ההון לא מתגמל בטווח קצר.
אבל להתייחס לזה כאל כסף שאני לא צריך זה מתכון לבחור דברים גרועים
תן את זה לבית התשביל הסמוך לאזור מגוריך תעשה יותר טוב
אין כמו בית הספר של החייםכך אתה חושב
ויש שחושבים אחרת
עלה היום ב33 אחוז.מה אומרים כמה אחוזי סיכון זה לשים על זה כסף?
סכום שלא איכפת לי להפסיד כמובן
וב17/12 - לפני בקושי חודש - היא ירדה ביום אחד בלמעלה מ70%...עלה היום ב33 אחוז.
סיכון גדול מאוד.מי שרוצה להמר על מניות בלי לקחת סיכון מדי גדול... יתכן והיום כדאי להיכנס לאחת מהחברות הגדולות (כמו NVDA AVGO ועוד) שקרסו היום.
מכיוון שיש מחלוקת גדולה אצל האנליסטים האם הקריסה היום מוגזמת או לא וכנראה שבימים הקרובים נראה עליה יפה מהמצב הנוכחי או המשך ירידה.
אם מישהו היה יכול לענות ע”ז הוא היה כברמתי לדעתכם אינבדיה תגיע ל126 דולר?
האם לדעתכם היא תמשיך לרדת או תתחיל לעלות?
(היא כבר מתחילה בעליה קטנטנה..)
אישית אני חושב שארה”ב תסתדר עם זה (טראמפ יכול להשים מיסים של מאות % על deepseek) ולכן אני גם חושב שאפשרי שתמשיך לרדת אבל לא הרבה יותר מהיום.סיכון גדול מאוד.
אם החודש הקרוב יוכיח ש:
1. הטענה הסינים נכונה.
2. אפשר בקלות להעתיק את צורת המודל שלהם.
נבידה עלולה לחטוף מכה קשה מאוד.
יכול להיות.אישית אני חושב שארה”ב תסתדר עם זה
ואז מה?(טראמפ יכול להשים מיסים של מאות % על deepseek)
נו נו.ולכן אני גם חושב שאפשרי שתמשיך לרדת אבל לא הרבה יותר מהיום.
כרגע במסחר המוקדם זה כבר עלה ב-5%נו נו.
מישהו באמת חושב שניתן להסיק מסקנות על סמך יום אחד?כרגע במסחר המוקדם זה כבר עלה ב-5%
תנודתיות רבה מאז פריצתה של הדיפסיק.מה עם
smtc ?
אני מבין ששם האשכול עניין של הימור אבל בכו"ז - תנו איזה היגיון עומד אחרי ההימור שלכםתנודתיות רבה מאז פריצתה של הדיפסיק.
אתמול ירידה של 31%.
מהמר על עלייה של לפחות 15-20% בימים עד שבוע הקרוב.
אם כי אני טוב יותר בהומור מאשר בהימור...
אז אל תבנו יותר מדי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים