- הוסף לסימניות
ברור שיש את המושג של המומנט לא מזלזל בו ואף משתמש בו לשני הכיוונים אך בכל זאת אני חושב שאם אתה ברווח רציני והמומנט די נגמר והמניה כבר יקרה אין סיבה לא למכור אותה ולעבור לאקזיט הבאאם אתה מאמין שמתומחר בחסר וודאי וודאי שמתומחר ביתר...
היא הנותנת- אם השוק לא יעיל וקיצוני, אז באותה מידה שהיום הוא היה פסימי מידי, מחר כשהוא יקלוט את הטעות הוא יהיה אופטימי מידי....
אם תחסום לעצמך את האפסייד אתה חונק לתיק שלך את האוויר לנשימה...
אחד הדברים ההגיוניים שלקחתי מניתוח טכני זה העניין של מומנטום. [הם בודקים זאת בכלים שלהם, אני קורא את הגרף עם האינטואיציה שלי..]. וכשיש מומנטום חיובי, חבל להחמיץ אותו עם 'סתימת החור' בלבד.
בסופו של דבר יש בשוק עליות מטאוריות שהיית שמח להיות בפנים. ככה שגם אם לא נגעת בתיק חודשיים ושלוש אתה יכול להיות רגוע... בסוף תגלה שמה שחשבת שיעלה ירד ומה שחשבת שירד עלה, הכל בסה"כ השתדלות...
אני יודע שזה הסיבה טרוף מוחלט אני יעדכן בעז"ה כשהיא תרד אם תרד הערכה שלי תיחתך בחצי הביטחוניות זה בועת דוט קום חדשה אנחנו נישאר לאסוף את השלדים אחרי הירידות כשיהיונכנסו שם ראש המוסד ומשקיעים כבדים
אף אחד בחיים לא היה יכול לצפות את זה
בסוף 2025 המניה הייתה לפי שווי של 25 מיליון שח לא התאפקתי וקניתי
מימשתי ברווח יפה אבל לא חלמתי לרגע שתגיע לשווי של היום מעל 1500 אחוז תשואה ב3 חודשים
הזוי לגמרי
לא חושב שיש סיבה להצטער על עסקה טובה שעשית ולא השקעת במקום זה בלוטו אם כי שבגלל הדברים האלה הייתי ממליץ להבין קצת בטכניים ולזרום עם השוק "החכם" שלנו
הנושאים החמים