דיון מי רוצה להמר על מניות ...

אם אתה מאמין שמתומחר בחסר וודאי וודאי שמתומחר ביתר...
היא הנותנת- אם השוק לא יעיל וקיצוני, אז באותה מידה שהיום הוא היה פסימי מידי, מחר כשהוא יקלוט את הטעות הוא יהיה אופטימי מידי....
אם תחסום לעצמך את האפסייד אתה חונק לתיק שלך את האוויר לנשימה...
אחד הדברים ההגיוניים שלקחתי מניתוח טכני זה העניין של מומנטום. [הם בודקים זאת בכלים שלהם, אני קורא את הגרף עם האינטואיציה שלי..]. וכשיש מומנטום חיובי, חבל להחמיץ אותו עם 'סתימת החור' בלבד.
בסופו של דבר יש בשוק עליות מטאוריות שהיית שמח להיות בפנים. ככה שגם אם לא נגעת בתיק חודשיים ושלוש אתה יכול להיות רגוע... בסוף תגלה שמה שחשבת שיעלה ירד ומה שחשבת שירד עלה, הכל בסה"כ השתדלות...
ברור שיש את המושג של המומנט לא מזלזל בו ואף משתמש בו לשני הכיוונים אך בכל זאת אני חושב שאם אתה ברווח רציני והמומנט די נגמר והמניה כבר יקרה אין סיבה לא למכור אותה ולעבור לאקזיט הבא
נכנסו שם ראש המוסד ומשקיעים כבדים
אף אחד בחיים לא היה יכול לצפות את זה
בסוף 2025 המניה הייתה לפי שווי של 25 מיליון שח לא התאפקתי וקניתי
מימשתי ברווח יפה אבל לא חלמתי לרגע שתגיע לשווי של היום מעל 1500 אחוז תשואה ב3 חודשים
הזוי לגמרי
אני יודע שזה הסיבה טרוף מוחלט אני יעדכן בעז"ה כשהיא תרד אם תרד הערכה שלי תיחתך בחצי הביטחוניות זה בועת דוט קום חדשה אנחנו נישאר לאסוף את השלדים אחרי הירידות כשיהיו
לא חושב שיש סיבה להצטער על עסקה טובה שעשית ולא השקעת במקום זה בלוטו אם כי שבגלל הדברים האלה הייתי ממליץ להבין קצת בטכניים ולזרום עם השוק "החכם" שלנו

מאמין שמטריקס הולכת לעלות חזק שהמשך היא אחרי חתיכה של 30 וכמה אחוזים ללא סיבה מוצדקת בכלל כמו שמשתקף בדוחו"ת הירידה החזקה היתה בגל מימושים של קרנות אמנם כרגע היא מדשדשת באזור ה100 יעד אנליסטים הוא 170 ומעלה עליה של קרוב ל80 אחוז לפי המחיר קיום שהוא 95אני אישית מושקע שם

בנוסף מאמין שסאנפלאואר תעלה לא יודע אם ב40 אחוז אך לפחות ב20 בזמן הקרוב אם לא יותר
נתונים פודומנטליים נהדרים
ירדה בחודש האחרון מאד עקב אכזבה מאי מיזוג
היה ייצוב מסוים ביום שישי עלייה של 3 אחוז אך עם מחזור קטן
מניה קטנה כל חדשה טובה תטיס אותה
בעלי עניין רציניים
המכפילים בסדר גמור
מכפיל הון 1.4
מכפיל רווח ריאלי הוא בסביבות ה15 ומטה (קשה לבדוק ריאלי כי היא מכרה נדל"ן עכשיו מה שהביא את המכפיל רווח לפחות מ7 )
יש לשים לב שהמתחרים בסקטור עם מכפיל הון של קרוב ל3 אם לא יותר עד 6 ממונפות יותר ומכפיל רווח של 60 באופן חופשי (כמובן חלקם יש כאלה פחות אך היא כנראה הכי נמוכה כרגע בסקטור)
(כמה חודשים אול פחות )יש לשים לב היא ירדה מאד בחודש האחרון צריך לבדוק לאיפה המומנט מחירה היום הוא הוא 1017 גימני טען שבעלי ההחזקות שם קנו את המניה ב1000 כל פעם שהיא ירדה למחיר הזה מה שאומר שכנראה אין הרבה לאיפה לרדת

לדעתי גם לקליל יש פונטציאל נפלא לא יודע אם 40 אחוז אבל אין כ"כ לאיפה לרדת איתה היא לא ירדה מתחת ה170 הרבה מאד זמן כרגע היא ב180
מכפיל הון 1.1
המכפיל רווח בעייתי 220 אך זה עיוות חשבונאי המכירות שלה בשיא שולי הרווח הצטמצו מאד בגלל עליית הפלדה
וגימני טען שהם קנו מכונות חדשות לא הצלחתי להבין אם זה נכון מהחשבונות שלהם לא קראתי אותם כמו שצריך עד הסוף
מה שכן ראיתי ירידה מתמדת בהכנסות כנראה בגלל שולי הרווח הקטנים
אך ההון העצמי בגידול מתמיד
ובמכפיל הון של 1.1 זה מניה שווה לדעתי כמובן

כמובן שללא אחריות והנתונים הם נכון לעכשיו מחר הכל יכול להשתנות בעיקר המחיר

מאמין שמטריקס הולכת לעלות חזק שהמשך היא אחרי חתיכה של 30 וכמה אחוזים ללא סיבה מוצדקת בכלל כמו שמשתקף בדוחו"ת
ללא סיבה מצדקת?!
כל מניות התוכנה (IT) חטפו בכל העולם בגלל החשש מה-AI,
הדוחות החזקים שהיו לא מעניינים אף אחד, השוק צופה פני העתיד.
לא שאני משווה את מטריקס לנייס אבל על גם על נייס אמרו דוחות פצצה, ירדה הרבה וכו' וכו' והכבשים נכנסו שם ונשחטו ללא רחמים, תכלס היא בקרשים כבר שנתיים בגלל מהפכת הAI.
אני לא מאמין בניצול חולשות של נחלשים אני מעדיף לקחת חזקים כשיש להם נטיה צידית. (תסתכל בגרפים שנתיים אחורה של נקסט ויז'ן ונאוויסט)
ואם כבר חברות תוכנה, וואן נסחרת במכפיל הרבה יותר זול ממטריקס ומתעסקת בהרבה תחומים שלא קשורים ל-AI
(לא משקיע! לא ממליץ!)

מאמין שמטריקס הולכת לעלות חזק שהמשך היא אחרי חתיכה של 30 וכמה אחוזים ללא סיבה מוצדקת בכלל כמו שמשתקף בדוחו"ת הירידה החזקה היתה בגל מימושים של קרנות אמנם כרגע היא מדשדשת באזור ה100 יעד אנליסטים הוא 170 ומעלה עליה של קרוב ל80 אחוז לפי המחיר קיום שהוא 95אני אישית מושקע שם

בנוסף מאמין שסאנפלאואר תעלה לא יודע אם ב40 אחוז אך לפחות ב20 בזמן הקרוב אם לא יותר
נתונים פודומנטליים נהדרים
ירדה בחודש האחרון מאד עקב אכזבה מאי מיזוג
היה ייצוב מסוים ביום שישי עלייה של 3 אחוז אך עם מחזור קטן
מניה קטנה כל חדשה טובה תטיס אותה
בעלי עניין רציניים
המכפילים בסדר גמור
מכפיל הון 1.4
מכפיל רווח ריאלי הוא בסביבות ה15 ומטה (קשה לבדוק ריאלי כי היא מכרה נדל"ן עכשיו מה שהביא את המכפיל רווח לפחות מ7 )
יש לשים לב שהמתחרים בסקטור עם מכפיל הון של קרוב ל3 אם לא יותר עד 6 ממונפות יותר ומכפיל רווח של 60 באופן חופשי (כמובן חלקם יש כאלה פחות אך היא כנראה הכי נמוכה כרגע בסקטור)
(כמה חודשים אול פחות )יש לשים לב היא ירדה מאד בחודש האחרון צריך לבדוק לאיפה המומנט מחירה היום הוא הוא 1017 גימני טען שבעלי ההחזקות שם קנו את המניה ב1000 כל פעם שהיא ירדה למחיר הזה מה שאומר שכנראה אין הרבה לאיפה לרדת

לדעתי גם לקליל יש פונטציאל נפלא לא יודע אם 40 אחוז אבל אין כ"כ לאיפה לרדת איתה היא לא ירדה מתחת ה170 הרבה מאד זמן כרגע היא ב180
מכפיל הון 1.1
המכפיל רווח בעייתי 220 אך זה עיוות חשבונאי המכירות שלה בשיא שולי הרווח הצטמצו מאד בגלל עליית הפלדה
וגימני טען שהם קנו מכונות חדשות לא הצלחתי להבין אם זה נכון מהחשבונות שלהם לא קראתי אותם כמו שצריך עד הסוף
מה שכן ראיתי ירידה מתמדת בהכנסות כנראה בגלל שולי הרווח הקטנים
אך ההון העצמי בגידול מתמיד
ובמכפיל הון של 1.1 זה מניה שווה לדעתי כמובן

כמובן שללא אחריות והנתונים הם נכון לעכשיו מחר הכל יכול להשתנות בעיקר המחיר
יש לשים לב שלסאנפלאואר לפעמים יש סחירות נמוכה

ללא סיבה מצדקת?!
כל מניות התוכנה (IT) חטפו בכל העולם בגלל החשש מה-AI,
הדוחות החזקים שהיו לא מעניינים אף אחד, השוק צופה פני העתיד.
לא שאני משווה את מטריקס לנייס אבל על גם על נייס אמרו דוחות פצצה, ירדה הרבה וכו' וכו' והכבשים נכנסו שם ונשחטו ללא רחמים, תכלס היא בקרשים כבר שנתיים בגלל מהפכת הAI.
אני לא מאמין בניצול חולשות של נחלשים אני מעדיף לקחת חזקים כשיש להם נטיה צידית. (תסתכל בגרפים שנתיים אחורה של נקסט ויז'ן ונאוויסט)
ואם כבר חברות תוכנה, וואן נסחרת במכפיל הרבה יותר זול ממטריקס ומתעסקת בהרבה תחומים שלא קשורים ל-AI
(לא משקיע! לא ממליץ!)
לי זה קצת מוזר הAI פה כבר כמה שנים מה נזכרו עכשיו
לדעתי עיקר הסיבה היתה יציאה של קרנות בנוסף לירידה של הAI
שימו לב לגרף בשבועיים האחרונים היא מתנדנדת בין90 ל105 אם קפיצות של 6 ו7 אחוז ביום מה שמעיד לדעתי שהציבור יודע שאמורה להעלות ודרוך לזה
רק אחרי שהגיע ל105 יצא עוד קרו (למה הם יצאו? מימושי רווחים או שהם רוצים להשקיע בדברים יותר בטוחים בכל אופן לדעתי הירידה הכ"כ דרסטית לא מוסברת)
המלצתי על כל חברות התוכנה
אני אישית שמתי במטריקס למרות המכפילים כי זה החברה הכי גדולה ורציתי לישון יותר בשקט מה גם שהיא אמורה להיכנס ל35 מה שיציף ביקושים(המדד המרכזי בארץ)

שימו לב הרבה ביטחוניות בתהליך ירידות שווה לעקוב אפ' ארית כמעט מחקה את העליה מתחילת השנה בשיא היא היתה 71 עכשיו 49
האמת שיש לה נתון מדהים של 90 אחוז על ההון המושקע ומכפיל סביר ביחס לביטחוניות 50 אם כי עדיין זה יקר
גם אראסאל התאזנה
ודייאסטי או איך שלא כותבים את זה צנחה
אר פי אופטיקל
לא המלצת השקעה לא עברתי עליהם רק ממליץ לעקוב ולבדוק
על אראסאל המליצו פה בעבר לכאורה עדיין אטרקטיבית אחרי האיזון הרציני שעברה

ארית במחירי רצפה- 5300. פשוט בל תשחית לא לקנות....

דווקא חשבתי שכולם יהיו תמימי דעים, בסוף אני מוצא את עצמי לבד במערכה...
נכון, אני תמכתי בה גם בעבר, ודיברתי על הימור של 20%

החברה משלבת ערך וצמיחה באופן יוצא מן הכלל לטעמי,
אם אני מבין נכון יש בה גם קצת 'חפיר' כי היא משווקת מרעומים מהיחידים בעולם, וזה מוצר נצרך מאוד, כך שזה מעלה גדולה למשקיעי ה'ערך' שבינינו.
בענין מכפיל רווח, באמת הוא לא נמוך במיוחד, אך לטעמי ערך נמדד יותר באופן יחסי לסקטור ולא מספר יבש נטו. כשיש אמון אמיתי של המשקיעים אפשר קצת להתגמש עם המכפיל... מקווה שהצלחתי להסביר...
תשווה לשאר החברות במדד ת"א ביטחוניות ותגלה שיש לה פוטנציאל גדול מאוד, והמכפיל לא כזה יקר.
שימו לב ארית בקריסה נכון לרגע זה מחירה הוא 48
מצד שני המכפילים שלה לא משהו (50 רבעוני) (30 שנתי יותר מדויק וחשוב)
מצד שלישי כל הביטחוניות במכפילים כאלה ויותר
מצד רביעי הוא צודק על ניתוח המניה יש לחברה ביצועים מטורפים כמו שכתבתי בהודעה הקודמת
מצד תשקלו נראה שיש לה כרגע מומנט שלילי
אם אתה רוצה בטחונית עם מכפיל נמוך יותר תכנס לאראסל.
גם הדיבידנד שלה גבוה במיוחד
המלצתי עליה בשרשור לעיל ועלתה מאז 34% נכון לרגע זה.

שימו לב הרבה ביטחוניות בתהליך ירידות שווה לעקוב אפ' ארית כמעט מחקה את העליה מתחילת השנה בשיא היא היתה 71 עכשיו 49
האמת שיש לה נתון מדהים של 90 אחוז על ההון המושקע ומכפיל סביר ביחס לביטחוניות 50 אם כי עדיין זה יקר
גם אראסאל התאזנה
ודייאסטי או איך שלא כותבים את זה צנחה
אר פי אופטיקל
לא המלצת השקעה לא עברתי עליהם רק ממליץ לעקוב ולבדוק
על אראסאל המליצו פה בעבר לכאורה עדיין אטרקטיבית אחרי האיזון הרציני שעברה
אראסאל כבר עלתה היום בלמעלה מ9 אחוז

הלם בדקתי יותר טוב באתר הבורסה ולא פחות ולא יותר ביצועי חסר
לך תסביר את השוק
מצטער שלא הצלחתי להוריד את זה יותר טוב

תקציר​

בהתחשב בביצועים הפיננסיים של קבוצת אירודרום (ARDM) ברבעון הרביעי של שנת 2024, מניית החברה אינה נתפסת כהשקעה אטרקטיבית במיוחד בענף התעופה, חלל וביטחון. הביצועים הפיננסיים של קבוצת אירודרום (ARDM) ברבעון הרביעי של שנת 2024 ממקמים את החברה בתוך 30% התחתונים של החברות בסקטור התעשייה. בפרט, רווח לפני הוצאות ריבית, מיסים, פחת והפחתות (EBITDA) וסך ההכנסות הציגו ביצועים נחותים בהשוואה למתחרות בענף. ניתוח ביצועי העבר מצביע על כך שביצועים חלשים יחסית במדדים אלו היו לרוב קשורים להסתברות נמוכה יותר לביצועי יתר של מניית החברה לעומת מתחרותיה בענף.

חוזקות וחולשות​

strength icon

נכסים
weakness icon

יחס מכירות לנכסים
strength icon

התחיבויות
weakness icon

הון עצמי
יום פרסום הדוח:
2025-04-01
תשואה מיום פרסום הדוח:
+ 749.2%

פירוט מבנה הדירוג​

מאזן
39/100

רווח והפסד
67/100

תזרים מזומנים
68/100

דירוג פונדמנטלי:
51/100
המלצה:
ביצוע חסר

נתונים פיננסיים​

מאזן
תזרים מזומנים
רווח והפסד
פרמטרערךאחוז השינויציון
נכסים₪ 39.09M-34%92
התחיבויות₪ 10.34M40%90
מכפיל על ההון0.87-23%69
מזומנים ושווי מזומנים₪ 2.52M35%69
הון עצמי₪ 28.75M-32%46
* הנתונים מייצגים נתוני 12 חודשים אחרונים (LTM), פרט לנתוני מאזן המשקפים את נתוני המאזן האחרון.
לצפייה בהיסטוריית מחיר המטרה וההמלצות של ברידג'וויז, לחץ כאן.

אם אתה מאמין שמתומחר בחסר וודאי וודאי שמתומחר ביתר...
היא הנותנת- אם השוק לא יעיל וקיצוני, אז באותה מידה שהיום הוא היה פסימי מידי, מחר כשהוא יקלוט את הטעות הוא יהיה אופטימי מידי....
אם תחסום לעצמך את האפסייד אתה חונק לתיק שלך את האוויר לנשימה...
אחד הדברים ההגיוניים שלקחתי מניתוח טכני זה העניין של מומנטום. [הם בודקים זאת בכלים שלהם, אני קורא את הגרף עם האינטואיציה שלי..]. וכשיש מומנטום חיובי, חבל להחמיץ אותו עם 'סתימת החור' בלבד.
בסופו של דבר יש בשוק עליות מטאוריות שהיית שמח להיות בפנים. ככה שגם אם לא נגעת בתיק חודשיים ושלוש אתה יכול להיות רגוע... בסוף תגלה שמה שחשבת שיעלה ירד ומה שחשבת שירד עלה, הכל בסה"כ השתדלות...
מי שהיה מוכר שלשום לא היה מקבל את היום
נכנסו שם ראש המוסד ומשקיעים כבדים
אף אחד בחיים לא היה יכול לצפות את זה
בסוף 2025 המניה הייתה לפי שווי של 25 מיליון שח לא התאפקתי וקניתי
מימשתי ברווח יפה אבל לא חלמתי לרגע שתגיע לשווי של היום מעל 1500 אחוז תשואה ב3 חודשים
הזוי לגמרי
ברור שיש את המושג של המומנט לא מזלזל בו ואף משתמש בו לשני הכיוונים אך בכל זאת אני חושב שאם אתה ברווח רציני והמומנט די נגמר והמניה כבר יקרה אין סיבה לא למכור אותה ולעבור לאקזיט הבא

אני יודע שזה הסיבה טרוף מוחלט אני יעדכן בעז"ה כשהיא תרד אם תרד הערכה שלי תיחתך בחצי הביטחוניות זה בועת דוט קום חדשה אנחנו נישאר לאסוף את השלדים אחרי הירידות כשיהיו
לא חושב שיש סיבה להצטער על עסקה טובה שעשית ולא השקעת במקום זה בלוטו אם כי שבגלל הדברים האלה הייתי ממליץ להבין קצת בטכניים ולזרום עם השוק "החכם" שלנו
הנה מעדכן כמו שהבטחתי המניה ירדה נכון לעכשיו 16:33 25 אחוז ונראה שהיא בכיוון שלילי הגבוה יומי הי במחיר של 590 מי שקנה את זה הפסיד משהו כמו 40 אחוז (בהתחלה זה היה בעליה היה מאות אלפים אם לא מיליונים של שקלים שהעלו את המניה ל15 אחוז יותר ממה שהיתה בפתיחה) השוק "החכם" מעניש את הטיפשים!!!

עבר כמה דקות זה כבר בירידה של 30 אחוז!!!!!!

מעדכן סופי אירודרום ירידה של 31.1 אחוז (ועדיין לא ממליץ לגעת)
אראסאל בסוף נסגרה עם ירידה קלה כנראה בגלל מומנט הביטחונית
אני באופן אישי הכפלתי לתוך הירידות לא מצאתי חברה יותר טובה להשקעה ממנה כרגע
אשמח שתמליצו על עוד חברות יש לי המון כסף בחוץ מחוסר מציאות @חושב שחושב שהוא חושב
@השקעות R הון אולי גם אתה מתעסק פה ושם עם חברות ערך?

הגבוה יומי הי במחיר של 590 מי שקנה את זה הפסיד משהו כמו 40 אחוז
בדרך כלל מי שקונה בגבוה לא נשאר שם הרבה זמן זה סוחרי יום ועדר רב ש"מחליפים ידיים" מאד מהר

בדרך כלל מי שקונה בגבוה לא נשאר שם הרבה זמן זה סוחרי יום ועדר רב ש"מחליפים ידיים" מאד מהר
ברור לא חשבתי שלא בעיקר כוונתי היתה להראות מתי בועה מתפוצצת
מש"כ פער של שעה לא על המחשב היה מוחק אלפים
ומי שהיה חכם ומכר בסדר גודל סביר לתוך העליות פחות חשוף לקטסטרופה כזאת

ממליץ גם על חלל תקשורת מניה
עם מכפיל רווח של 3 או פחות תלוי איך מחשבים את זה
מכפיל הון של סביבות 1 ומטה לכיון ה0.9

וכן ממליץ על שיח מדיקל מכפיל רווח של כ7
חברה המתנהלת מצוין
ומכפיל הון של 1.1 או קצת פחות זהירות שיח מדיקל המסחר אינו גבוה לא להגזים עם כמות הכסף

זה אינו יעוץ כמובן

קווליטאו יורדת היום כבר ב27%

הזדמנות להיכנס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה