מי רוצה לראות איך עוזרים לאמא

• הוסף לסימניות
שיבוא לעזור לי:D
למי יש? אפילו באיכות סבירה יעזור
מלא תודות
אחד הפורומים הנחמדים פה

• הוסף לסימניות
תודה לזוהר טל על המהירות והנדיבות, ירבו כמותך :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום לכולם אני מעוניין לגשת ישר לעניין אני יודע שאנשים היום לא מתענינים בכלל בצדקה בכל צורה שהיא מרוב ההמסחרה שיש בזה אבל אני רוצה לעורר את כל הישנים תתעוררו להניח תפילין אתה מניח לקיים מצוות אתה מקיים גם מצוות צדקה זה מצווה שהיא חלק בלתי נפרד מהיהודי אמנם זה לא חיובי אלא זה תלוי אם יש עני אבל גם בלעדי מצווה עם ישראל מצד המידות לעזור למי שצריך אם אתה יכול מה איכפת לך
בכל אופן אני רוצה לומר לכם אני מכיר בחור ישיבה שהתעסק עם כסף קצת ואנשים הלו לו כסף ובסוף הפסיד מדובר בסכום גדול כמה עשרות אלפים קרוב למאה אלף שקל וההורים לא מעוניינים לעזור לו ואין שום אדם שמתעסק בלארגן לו איך להסתדר מה אתם אומרים הוא צעיר אנשים לא אוהבים לעזור לבחורים אני רוצה לדעת עצות לתרומות או להלוואות או לקרנות שמתעסקים בנושאים כאלו או שאולי אפילו נעשה כאן מגבית אני מאמין שיש פה אנשים טובים שיכולים ורוצים לעזור אפילו בתרומה ולפחות בהלואה מספיק שיהיה תרומות של 300 אנשים שכל אחד יתרום 300 או 400 שקל והשם יחזיר לכם בכפל כפליים ואל תצריכנו לידי מתנות בשר ודם ולא לידי הלוואתם אבל מצוות צדקה היא חשובה לאין שיעור משאר המצוות כי מצווה שנעשית בכסף היא קשה וכך השכר עליה גדול

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה