מי שהתפלל על אחיינית שלי

• הוסף לסימניות
חיה אסתר בת נחמה,
קיבלנו ילדה במתנה!!!
תודה לכל המתפללים, (ועד לסעודת הודיה, יש עדיין על מה להתפלל)

• הוסף לסימניות
איזה מרגש. ב"ה!

תודה על הבשורות הטובות!

• הוסף לסימניות
תודה על העדכון

• הוסף לסימניות
בלי עין הרע!!!!
(למה לא תורידי את התמונות??)

• הוסף לסימניות
אוף, רק אני לא זוכרת... באיזה סיפור , מכל בקשות התפילה האחרונות שהעלו פה לפרוג, מדובר?

• הוסף לסימניות
כדאי להוריד את התמונות

..(מניסיון..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;639461:
אוף, רק אני לא זוכרת... באיזה סיפור , מכל בקשות התפילה האחרונות שהעלו פה לפרוג, מדובר?

לא, גם אני לא זוכרת. אבל זה עדיין לא מוריד מהשמחה של הבשורה הטובה.
הלוואי ותמיד יהיו לנו רק בשורות טובות לזכור!

• הוסף לסימניות
ב"ה!
תודה על העדכון המשמח ושנשמע רק בשורות טובות.

• הוסף לסימניות
כמה טוב שמשתפים גם בשמחה ולא רק בצער.
הרבה בריאות נחת ושמחה, ותודה גדולה על הבשורה!
נמשיך להתפלל ונקווה למחוק מהרשימה לרפו"ש מהרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;639461:
זה לא מהבקשות האחרונות, זה מערב פסח, לוקח המון זמן לצאת מזה (עד שהיא יצאה מסכנת חיים, ואח"כ מבית חולים, ואח"כ מאשפוז באלין, ואח"כ אלין בלי אשפוז, ואח"כ...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דסי;639613:
זה לא מהבקשות האחרונות, זה מערב פסח, לוקח המון זמן לצאת מזה (עד שהיא יצאה מסכנת חיים, ואח"כ מבית חולים, ואח"כ מאשפוז באלין, ואח"כ אלין בלי אשפוז, ואח"כ...)
לא שהיו לי תלונות, חלילה!
מאוד שמחתי לשמוע, אבל רציתי לשמוח עוד יותר בידיעה מה קרה וממה ניצלה.
חוץ מזה שחשוב לשמוע את הדברים האלו כדי שבפעם הבאה, כשיהיו בקשות לתפילה, נגיד: זו היתה במצב יותר גרוע וב"ה התפילות עזרו, חשוב להתפלל!
(זו ההרגשה שלי, כמובן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;639617:
חוץ מזה שחשוב לשמוע את הדברים האלו כדי שבפעם הבאה, כשיהיו בקשות לתפילה, נגיד: זו היתה במצב יותר גרוע וב"ה התפילות עזרו, חשוב להתפלל!
(זו ההרגשה שלי, כמובן)
זו בדיוק הסיבה שפירסמתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הזוכה בהגרלה פרשת דברים הוא הניק @נצנוץ✨
הזוכה בהגרלה פרשת ואתחנן הניק @henny photography
נא לשים לב להודעה הפרטית!

חוזרים עם מרץ של שנה חדשה למיזם השבת
אשמח שכל מי שיכול לעזור בביצוע טכני ומאחורי הקלעים יכתוב כאן באשכול (גם מי שהציעה בעבר). תודה!!

שבת פרשת ניצבים-וילך, השבת האחרונה של השנה!

יש לנו הגרלה על מחשב נייד מסך מגע, מחודש, ThinkPad לנובו t480
תרומת @מחשבים זה אני ! תודות!
והגרלה נוספת על 300 שקלים!

ניתן לתרום עוד כדי להגדיל את הסכום (או להגדיל את מספר הזוכים)

תודה לתורמים היקרים:
@מחשבים זה אני !
@ZX
@טנקס
@אנונימי

הזכירו את השמות בתפילותיכם, ובפרט בהדלקת הנרות, כהכרת טובה לתורמים!
לרפואה שלימה | יאיר מיכאל בן חדווה שמחה
לרפואה שלימה | לאה אושרית בת חדווה שמחה
להצלחה ולשמירה | חדווה שמחה בת רות
לרפואה שלימה | תמר בת פנינה
לישועה | אסתר בריינא בת דינה תמר
לרפואה שלימה | נחמה ליבא בת שרה רעכל

אנא הקפיצו את האשכול. תזכו למצוות!
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה