קורונה מי שיוצא חיובי בבדיקה סרולוגית, מחוייב בבדיקת קורונה במטוש?

• הוסף לסימניות
קיבלנו תור לבדיקה סרולוגית בתענית אסתר, ופתאום התחלנו לחשוש שאם נקבל תוצאות חיוביות נהיה מחוייבים בבדיקת קורונה, וההמתנה לתוצאות תיפול על פורים...
מישהו יודע מה הנהלים?
תודה

• הוסף לסימניות
קיבלנו תור לבדיקה סרולוגית בתענית אסתר, ופתאום התחלנו לחשוש שאם נקבל תוצאות חיוביות נהיה מחוייבים בבדיקת קורונה, וההמתנה לתוצאות תיפול על פורים...
מישהו יודע מה הנהלים?
תודה
חיובי בסרולוגית מראה על נוגדנים בגוף
לא ידוע לי שזה מראה שיש את הקורונה

• הוסף לסימניות
חיובי בסרולוגית מראה על נוגדנים בגוף
לא ידוע לי שזה מראה שיש את הקורונה
גם לי לא ידוע, ולהפך- ההנחיות הן לעשות את הבדיקה רק אחרי חודש מהחשיפה לבן משפחה חולה, על מנת שהגוף יספיק לפתח נוגדנים. כלומר, נוגדנים מראים על כך שעבר זמן מאז המחלה.
אבל שמעתי כזאת שמועה ורציתי לבדוק עם בעלי נסיון האם השמועה מבוססת.
בכל מקרה- תודה.

• הוסף לסימניות
אף פעם לא דורשים בדיקת קורונה
רק באמת כדאי לעשות אחרי כמה שבועות
כי יש מצב שיוצא חיובי לקורונה בבדיקה- אם זה מיד אחרי.

• הוסף לסימניות
בעקרון אפשר לראות בסורולוגית עם הנוגדנים פעילים כעת או לא (כל' נלחמים כרגע)
אבל לא נראה לי שזה מגיע בתוצאות של הקופות חולים.
בפרטי - זה רשום.

• הוסף לסימניות
גם לי לא ידוע, ולהפך- ההנחיות הן לעשות את הבדיקה רק אחרי חודש מהחשיפה לבן משפחה חולה, על מנת שהגוף יספיק לפתח נוגדנים. כלומר, נוגדנים מראים על כך שעבר זמן מאז המחלה.
אבל שמעתי כזאת שמועה ורציתי לבדוק עם בעלי נסיון האם השמועה מבוססת.
בכל מקרה- תודה.
מממש ממש לא...........
ופעם הבאה לא לשמוע לכל הפייקים שמיסתובבים...................
(מקור מוסמך!!!!)
בעצם כל המטרה של הבדיקה סורולוגית עם לראות שיש לו נוגדנים או לא ועם יצאת חיובית זאת אומרת שיש לך נוגדניים (זה לא אומר שהקרונה עדיין בגוף ואת צריכה בידוד וכו)

• הוסף לסימניות
מישהו יודע תוך כמה זמן מקבלים תוצאות לסרולוגית בקופות חולים?

• הוסף לסימניות
מי יודעת תוך כמה זמן מהחלמת הקורונה אפשר להוציא תו ירוק?

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי, מהרגע שבמשרד הבריאות עודכן שסיימו את הבידוד
ממתי אפשר להנפיק תעודה?
כי כרגע אני רואה שהאתר לא עובד....

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי, מהרגע שבמשרד הבריאות עודכן שסיימו את הבידוד
ממתי אפשר להנפיק תעודה?
כי כרגע אני רואה שהאתר לא עובד....
יכול להיות שיש לך תקלה בסטטוס שלה(אולי הפרטים שלך לא מעודכנים נכון)

• הוסף לסימניות
האם בדיקה סרולוגית חיובית מקנה תו ירוק?

• הוסף לסימניות
האם בדיקה סרולוגית חיובית מקנה תו ירוק?
תו ירוק כרגע אין אופציה להוציא בכל מצב!!!
לגבי בדיקה סורולוגית חיובית כרגע אין אפשרות להוציא תעודת מחלים למי שיש בדיקה סורולוגית חיובית........

• הוסף לסימניות
בשביל לעשות בדיקה סרולוגית אני צריכה לקבוע תור לרופא (ולחכות הרבה זמן...)? או שיש אפשרות לבקש הפניה מהירה יותר דרך האתר? (במאוחדת)

• הוסף לסימניות
בשביל לעשות בדיקה סרולוגית אני צריכה לקבוע תור לרופא (ולחכות הרבה זמן...)? או שיש אפשרות לבקש הפניה מהירה יותר דרך האתר? (במאוחדת)
בכללית אשרו לי דרך האתר.
אפשר גם בתור טלפוני לכאורה.

• הוסף לסימניות
תו ירוק כרגע אין אופציה להוציא בכל מצב!!!
לגבי בדיקה סורולוגית חיובית כרגע אין אפשרות להוציא תעודת מחלים למי שיש בדיקה סורולוגית חיובית........

מידיעה, זה לא נכון.
ניתן בהחלט להוציא תעודת מחלים על סמך בדיקה סורולוגית חיובית.

• הוסף לסימניות
לי הרופא הביא אישור החלמה מקורונה על סמך סרולוגי
אך לא נותן לי להוציא במערכת תעודת החלמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה