חיובי בסרולוגית מראה על נוגדנים בגוףקיבלנו תור לבדיקה סרולוגית בתענית אסתר, ופתאום התחלנו לחשוש שאם נקבל תוצאות חיוביות נהיה מחוייבים בבדיקת קורונה, וההמתנה לתוצאות תיפול על פורים...
מישהו יודע מה הנהלים?
תודה
גם לי לא ידוע, ולהפך- ההנחיות הן לעשות את הבדיקה רק אחרי חודש מהחשיפה לבן משפחה חולה, על מנת שהגוף יספיק לפתח נוגדנים. כלומר, נוגדנים מראים על כך שעבר זמן מאז המחלה.חיובי בסרולוגית מראה על נוגדנים בגוף
לא ידוע לי שזה מראה שיש את הקורונה
מממש ממש לא...........גם לי לא ידוע, ולהפך- ההנחיות הן לעשות את הבדיקה רק אחרי חודש מהחשיפה לבן משפחה חולה, על מנת שהגוף יספיק לפתח נוגדנים. כלומר, נוגדנים מראים על כך שעבר זמן מאז המחלה.
אבל שמעתי כזאת שמועה ורציתי לבדוק עם בעלי נסיון האם השמועה מבוססת.
בכל מקרה- תודה.
תו ירוק כרגע אי אפשר להנפיקמי יודעת תוך כמה זמן מהחלמת הקורונה אפשר להוציא תו ירוק?
יכול להיות שיש לך תקלה בסטטוס שלה(אולי הפרטים שלך לא מעודכנים נכון)לפי מה שהבנתי, מהרגע שבמשרד הבריאות עודכן שסיימו את הבידוד
ממתי אפשר להנפיק תעודה?
כי כרגע אני רואה שהאתר לא עובד....
במכבי לוקח 4 ימים .כמו כל בדיקת דם,
כמה שעות, עד 24 שעות
תו ירוק כרגע אין אופציה להוציא בכל מצב!!!האם בדיקה סרולוגית חיובית מקנה תו ירוק?
בכללית אשרו לי דרך האתר.בשביל לעשות בדיקה סרולוגית אני צריכה לקבוע תור לרופא (ולחכות הרבה זמן...)? או שיש אפשרות לבקש הפניה מהירה יותר דרך האתר? (במאוחדת)
תו ירוק כרגע אין אופציה להוציא בכל מצב!!!
לגבי בדיקה סורולוגית חיובית כרגע אין אפשרות להוציא תעודת מחלים למי שיש בדיקה סורולוגית חיובית........
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים