קורונה מי שיוצא חיובי בבדיקה סרולוגית, מחוייב בבדיקת קורונה במטוש?

• הוסף לסימניות
אם יש לי אישור מחלים מודפס מקופת החולים, יש צורך באישור של משרד הבריאות או שהוא מיותר?

• הוסף לסימניות
@אמא של יהושע
כרגע הוצאתי בקישור הרגיל 3 תעודות למחלימים סרולוגיים בקלי קלות. תעודה נוספת (אותו סטטוס, אותה משפחה לכאורה בדיוק אותו דבר) נתקעת כל הזמן - שלמס' הזהות אין תעודת החלמה במאגר. לא הגיוני.
מה אפשר לעשות?
התוצאה הסורולוגית של מס' הזהות הזה היא מעל 150? אם זה פחות, לא ניתן להוציא תעודת מחלים על-סמך זה.

• הוסף לסימניות
אחותי הוציאה היום תעודת מחלים על סמך בדיקה סורולוגית חיובית, מאוחדת.
יש מצב לראות את המסמך????מטושטש כמובן!
הייתי היום בקופה ואמרו שאין כזה דבר
אני רוצה להראות לרופא,אמר לי שאביא לו הוכחה מצולמת.

• הוסף לסימניות
יש כאן מבוטח מאוחדת שקיבל תעודת מחלים ממשרד הבריאות על סמך בדיקה סרולוגית?כמו המסמך המצורף.
Screenshot_20210218-004149.jpg

• הוסף לסימניות
התעודה נראית אותו דבר בדיוק.
ניסיתי עכשיו גם (יש לי סרולוגי חיובי 615)
והוא כותב שאין מידע החלמה על תעודת זהות זו
התוצאה הגיעה לי ממש היום, זה קשור? יכול להיות שהם עדיין לא מעודכנים?

• הוסף לסימניות
אולי.
אנחנו ניסינו יום אח"כ והצלחנו מייד.

• הוסף לסימניות
אנחנו הוצאנו דרך משרד הבריאות.
תודה.
הצלחתי. שלח לי על המקום את התעודה :)
אני קיבלתי תוצאה אתמול ועכשיו הצלחתי.
אולי תחכי למחר שיעדכנו אותך במערכת.

• הוסף לסימניות
כן אני
וגם אשתי
הוצאנו

כזה תעודה ממשרד הבריאות על סמך סרולוגי
הרופא שלי מתעקש שאין כזה דבר,בבדיקה שלכם היתה כמות נוגדנים או רק חיובי?

• הוסף לסימניות
לא מוציא לי דרך האתר שלהם,זה בדיוק הסיפור.
כנראה זה עדין לא מעודכן במישרד הבריאות..................
בשביל להוציא תעוושת מחלים את צריכה להיות בסטטוס מחלים.....תפני לקופת חולים שלך בשביל שהם יעדכנו את זה אצליהם ואז זה אוטומוטית מעודכן במישרד הבריאות ואז ברגע זאת מופיעה במישרד ההבריאות כמחלימה אז את יכולה להוציא
מישרד הבריאות לא יכול לטפל בזה זה רק מול הקופות חולים.......

• הוסף לסימניות
נכון לעכשיו מישרד הבריאות לא מוציא תעודת החלמה על סמך סורולוגית חיובי.......(את צריכה להיות בסטטוס מחלימה)
אגב עם את רוצה להיות בסטטוס מחלימה פשוט תפני לרופא מישפחה בשביל לעדכן אותך בסטטוס כמחלימה ברגע שזה מעודכן בקופת חולים אז זה אוטומטית מעודכן במישרד הבריאות וברגע שאת מופיע במישרד הבריאות בסטטוס כמחלימה אז את יכולה להוציא תעודת מחלים

• הוסף לסימניות
@אמא של יהושע
כרגע הוצאתי בקישור הרגיל 3 תעודות למחלימים סרולוגיים בקלי קלות. תעודה נוספת (אותו סטטוס, אותה משפחה לכאורה בדיוק אותו דבר) נתקעת כל הזמן - שלמס' הזהות אין תעודת החלמה במאגר. לא הגיוני.
מה אפשר לעשות?
תפני לקופת חולים כנראה הוא עדיין לא מוגדר בסטטוס כמחלים או שיש לו בעייה בפרטים שלא מעודכנים

• הוסף לסימניות
תפני לקופת חולים כנראה הוא עדיין לא מוגדר בסטטוס כמחלים או שיש לו בעייה בפרטים שלא מעודכנים

אכן במשרד הבריאות זה מה שאמרו לי לעשות. בקופה אמרו לי שאני מוגדרת כמחלימה ושהמידע הועבר במדויק.
(הם גם שלחו לי אישור מחלים) לא ברורה לי התקלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה