קורונה מי שיוצא חיובי בבדיקה סרולוגית, מחוייב בבדיקת קורונה במטוש?

• הוסף לסימניות
אכן במשרד הבריאות זה מה שאמרו לי לעשות. בקופה אמרו לי שאני מוגדרת כמחלימה ושהמידע הועבר במדויק.
(הם גם שלחו לי אישור מחלים) לא ברורה לי התקלה.

יכול להיות שהפרטים שלך לא מעודכנים.......
(יש מצבים שמיספר הטלפון לא מעודכן בקופת חולים טוב ולכן זה גם יכול להיות תקלהה וכן דברים נוספים)
ויכול להיות שזה עדין לא יתדכן במישרד הבריאות..........(לוקח לזה זמן)
תתקשרי ביום ראשון למישרד הבריאות ותשאלי אותם שיעשו לך אישור זהות פונה כדי לוודה שהפרטים שלך מעודכנים וכו

• הוסף לסימניות
נכון לעכשיו מישרד הבריאות לא מוציא תעודת החלמה על סמך סורולוגית חיובי.......(את צריכה להיות בסטטוס מחלימה)
אגב עם את רוצה להיות בסטטוס מחלימה פשוט תפני לרופא מישפחה בשביל לעדכן אותך בסטטוס כמחלימה ברגע שזה מעודכן בקופת חולים אז זה אוטומטית מעודכן במישרד הבריאות וברגע שאת מופיע במישרד הבריאות בסטטוס כמחלימה אז את יכולה להוציא תעודת מחלים
הצלחתי אתמול בערב להוציא על סמך סרולוגי

• הוסף לסימניות
כנראה זה עדין לא מעודכן במישרד הבריאות..................
בשביל להוציא תעוושת מחלים את צריכה להיות בסטטוס מחלים.....תפני לקופת חולים שלך בשביל שהם יעדכנו את זה אצליהם ואז זה אוטומוטית מעודכן במישרד הבריאות ואז ברגע זאת מופיעה במישרד ההבריאות כמחלימה אז את יכולה להוציא
מישרד הבריאות לא יכול לטפל בזה זה רק מול הקופות חולים.......
אני הוצאתי באותו יום שעשיתי סרולוגית, מבלי לפנות לקופה כלל.
אגב, מה המספר הנוגדנים הסטנדרטית [או שאין]? קרוב ל5000 זה נורמלי?

• הוסף לסימניות
אכן במשרד הבריאות זה מה שאמרו לי לעשות. בקופה אמרו לי שאני מוגדרת כמחלימה ושהמידע הועבר במדויק.
(הם גם שלחו לי אישור מחלים) לא ברורה לי התקלה.

במקרים שאין ביטוח משלים, זה בעייתי להוציא תעודה.
תעדכני אם יכול להיות שזו הסיבה...

• הוסף לסימניות
במקרים שאין ביטוח משלים, זה בעייתי להוציא תעודה.
תעדכני אם יכול להיות שזו הסיבה...

לא המקרה.
טענתם: ייתכן שהרופא לא עידכן במשרד הבריאות. הקופה: העדכון אוטומטי, הכול תקין ולראייה - הונפק לי אישור מחלים.

• הוסף לסימניות
לא המקרה.
טענתם: ייתכן שהרופא לא עידכן במשרד הבריאות. הקופה: העדכון אוטומטי, הכול תקין ולראייה - הונפק לי אישור מחלים.
זה תלוי ברופא מישפחה......
אישור מחלים זה לא רלוונטי הרופא צריך לעדכן את זה בקופת חולים ואז ברגע שזה מעודכן אז ישר מיתעדכן במישרד הבריאות וברגע שאתה בסטטוס מחלים אז אפשר להנפיק תעודה

• הוסף לסימניות
הרופא צריך לעדכן את זה בקופת חולים ואז ברגע שזה מעודכן אז ישר מיתעדכן במישרד הבריאות וברגע שאתה בסטטוס מחלים אז אפשר להנפיק תעודה

אז ייתכן שהבעייה היא שהרופא לא עדכן את ההחלמה?
אם כן איך ניתן לי אישור מחלים?

• הוסף לסימניות
אז ייתכן שהבעייה היא שהרופא לא עדכן את ההחלמה?
אם כן איך ניתן לי אישור מחלים?
אישור מחלים זה בעצם אישור מהרופא הוא יכול לתת את זה כי בעצם כנראה ביקשו אבל יש מצב שזה עדיין לא מעודכן
לכן בשביל להיות בסטטוס מחלים צריך לבקש מהרופא שיעדכן את זה בקופת חולים ולא לבקש רק תעודת מחלים....

• הוסף לסימניות
@יום אביב ,
תנסי לפנות למוקד משרד הבריאות *5400.
היום הוצאתי דרכם תו ירוק ע"פ בדיקה סורולוגית,
לאחר שלא הצלחתי להוציא תעודת מחלים דרך האתר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יעצו לי לעשות סרולוגית בסניףקופ''ח לא חרדי
כדי לקבל תוצאות לא מוטות..
מישהו יודע אם זה נכון?
או סתם פרונואידים..

• הוסף לסימניות
בשביל לעשות בדיקה סרולוגית אני צריכה לקבוע תור לרופא (ולחכות הרבה זמן...)? או שיש אפשרות לבקש הפניה מהירה יותר דרך האתר? (במאוחדת)
דרך האתר בקלות ממש
(עיר אדומה וחשיפה למאומת)

• הוסף לסימניות
איך מוציאים ממאוחדת תעודה?
(סורולוגי חיובי)
חפרתי באתר ולא הבנתי איפה
תודה

• הוסף לסימניות
אני הוצאתי באותו יום שעשיתי סרולוגית, מבלי לפנות לקופה כלל.
אגב, מה המספר הנוגדנים הסטנדרטית [או שאין]? קרוב ל5000 זה נורמלי?
בטוח שאין כאן אפס מיותר?
נשמע לי המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון!

• הוסף לסימניות
אחותי הוציאה היום תעודת מחלים על סמך בדיקה סורולוגית חיובית, מאוחדת.

תעודת מחלים ממשרד הבריאות או מקופ"ח?
במוקד של משרד הבריאות (5400*) אמרו לי היום (יום שני 22/02/21) שנכון להיום אי אפשר להנפיק תעודת מחלים למי שיצא חיובי בבדיקה סרולוגית
רק תו ירוק אפשרי
לא מבינה בדיוק מה ההבדל...

• הוסף לסימניות
בטוח שאין כאן אפס מיותר?
נשמע לי המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון!

סרולוגית.JPG

• הוסף לסימניות
תעודת מחלים ממשרד הבריאות או מקופ"ח?
במוקד של משרד הבריאות (5400*) אמרו לי היום (יום שני 22/02/21) שנכון להיום אי אפשר להנפיק תעודת מחלים למי שיצא חיובי בבדיקה סרולוגית
רק תו ירוק אפשרי
לא מבינה בדיוק מה ההבדל...
בדיוק,
אבל להיפך.
תו ירוק זה רק למתחסנים.
מחלימים מקבלים רק תעודת החלמה שהיא בתוקף עד ל30.06

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה