- הוסף לסימניות
מה??? אני בהלם...אני חיבתי חתור 5 חודשים ובסוף הוא נדחה בגלל הקורונה וקבעו לי תור חדש לשבוע הבא כי הרופא עובד שעות נוספות כדי להשלים את הפער שנוצר.. סתם התמזל לך..תור להשבוע.
מה??? אני בהלם...אני חיבתי חתור 5 חודשים ובסוף הוא נדחה בגלל הקורונה וקבעו לי תור חדש לשבוע הבא כי הרופא עובד שעות נוספות כדי להשלים את הפער שנוצר.. סתם התמזל לך..תור להשבוע.
יש את ד"ר קוריאל- מאד מוצלח ויקר. טיפלתי אצלו לילד והיינו מאד מרוצים.פרטי מוצלח
אם את שואלת אותי-משך זמן הטיפול ארוך משמעותית.
אז שימי קיבועזה באמת נראה לך מציאותי לשים את זה?![]()
אם את שואלת אותי-
זה ארוך בכמה חודשים, וזה לא קריטי (התיעצתי עם רופא שיניים)
את זוכרת אותי כנראה מלא שנים עם הקוביות-זה היה בעיקר בגלל ששכחתי להגיע לתורים...
במכבי לא שמים קיבוע למעלה, רק למטה.אם את שואלת אותי-
זה ארוך בכמה חודשים, וזה לא קריטי (התיעצתי עם רופא שיניים)
את זוכרת אותי כנראה מלא שנים עם הקוביות-זה היה בעיקר בגלל ששכחתי להגיע לתורים...
אז שימי קיבוע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים