התייעצות מכבי- אורטודנטיה

• הוסף לסימניות
פרטי מוצלח
יש את ד"ר קוריאל- מאד מוצלח ויקר. טיפלתי אצלו לילד והיינו מאד מרוצים.
הפסקתי ללכת אליו כי פעם הוא היה מקבל חינם לפגישת יעוץ כל ילד מגיל 7- כך הוא ממליץ להתחיל לעקוב.
היום פגישות יעוץ הם בתשלום..
ויש לי מכבי שלי כך שיש לי 50 אחוז הנחה . נכון שהמחיר ההתחלתי גבוהה יותר.. אחרי הנחה יוצא יותר זול מפרטי.

• הוסף לסימניות
משך זמן הטיפול ארוך משמעותית.
אם את שואלת אותי-
זה ארוך בכמה חודשים, וזה לא קריטי (התיעצתי עם רופא שיניים)
את זוכרת אותי כנראה מלא שנים עם הקוביות-זה היה בעיקר בגלל ששכחתי להגיע לתורים...
זה באמת נראה לך מציאותי לשים את זה?:)
אז שימי קיבוע

• הוסף לסימניות
אני עשיתי במרפאה פרטית בבית שמש זמן הטיפול היה שנה וחצי אבל זה תלוי כל אחד משהו אחר.... עד היום אני בלילה עם פלטה כזאת ששומרת

• הוסף לסימניות
אם את שואלת אותי-
את זוכרת אותי כנראה מלא שנים עם הקוביות-זה היה בעיקר בגלל ששכחתי להגיע לתורים...

אמת. רק שאצל רופא פרטי אין שכחות תורים, כנראה.
עובדה שכל המטופלים שאני מכירה ממכבי - ממש התקשו להיפרד מהקוביות.... ;)

• הוסף לסימניות
אם את שואלת אותי-

אז שימי קיבוע
במכבי לא שמים קיבוע למעלה, רק למטה.
אכן הטיפול היה שם ארוך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה