נכתב ע"י skl;1508585:משכנעים אותי עכשיו ממכבי להצטרף,
מי יכולה לספר מה היא מרויחה/הרויחה.
בעיקר בתחום השיניים ולידה
נכתב ע"י אחת אחת 11;1508602:לפני שאת מצטרפת תבררי איך המרפאה של מכבידנט באזור שלך, אצלינו זו מרפאה מעולה והיא קרובה לבית, כך שזה היה לי ממש משתלם.
אני אישית הצטרפתי לפני שנה למכבי שלי (הייתי בלאומית זהב) לא הייתי לי תקופת המתנה מכיוון שגם בלאומית הייתי בזהב - שזה כביכול הכי קרוב למכבי שלי. עברתי כדי להרוויח את הטיפולי שיניים ובאמת ניצלתי אותם מיד בינואר - לדוג כתר שבמקום רגיל עולה בסביבות 1600 ש"ח עלה לי 50% (קרי 800) שזה חיסכון משמעותי. אם כל המחיר היקר שמשלמים לחודש מי שעושה חשבון וצריך מהם דברים מסוימים זה שווה.
אגב, לילדים לא השתלם לי לעשות מכבי שלי - אותם השארתי במכבי רגיל ואפילו לו זהב כי יש להם ביטוח פרטי וזה סתם עוד כסף..
נכתב ע"י sem;1508789:מחפשת מידע על המרפאה ברבי עקיבא
נכתב ע"י ויזל;1508933:דווקא אני מתעתדת לעבור למכבי.
נראה לי שהמקצועיות שם חזקה יותר מכל קופה אחרת
נכתב ע"י מימי זו;1508872:לילדים - יש שם רופאה מדהימה,ד"ר לילך.
בנוגע למכבי שלי- אני ניצלתי לדולה מלווה בלידה, מקבלים 50 אחוז וזה ממש משמעותי.
גם טיפולי שיניים שכתבו לך כבר עליהם.
לא לשכוח להמציא חשבונית וקבלה לסל לידה כדי לקבל החזר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים