עזרה מכה חדשה בבני ברק: חניה על מדרכות

מצב
הנושא נעול.
לעניות דעתי הבלתי מחייבת צריך להוציא גם את התח"צ הבין עירונית מהעיר לעשות תחנה מרכזית ולרשת את העיר בשאטלים שיעברו ברחובות המרכזיים,
לפי מה שידוע לי זה נמצא קצת אחרי שלב הגשת ההתנגדויות

יכולה לצרף את ההתכתבות עם העירייה,
הרעיון הגאוני (!) הזה נכתב להם, ותגובתם היתה שהתקנת עמודי חסימה צריכה אישור מאגף התשתיות ואסור לאדם פרטי לעשות את זה.
מה נעשה???
בא נגיד ואתם עושים את זה על חשבונכם באישון לילה בלי שהעירייה תשים לב, הם יתנו לכם קנס/יפרקו את זה? אם כן צריך פשוט להרעיש על זה עולמות, שאנשים שמים עמודי חסימה על המדרכה כדי שרכבים לא יסכנו את הולכי הרגל, והעירייה במקום לעשות את זה בעצמה-מפרקת את זה ומעודדת עבריינים שמסכנים חיי אדם. להעביר את זה לכל כלי התקשורת/בית משפט (בהיתר רב)/מבקר המדינה/משטרה.
אני לא מאמין שבמידה ותעשו את זה העירייה תעשה משהו נגדכם.

נערך לאחרונה ב:
הוא במצוקה בדיוק כמו שאתם במצוקה.
אין חניות, אז איפה הוא ישים את האוטו שלו? יעלה אותו הביתה?
תציעי לו רעיון איפה לחנות.
יש כאן טעות גדולה.
ממש אין כאן 2 צדדים.
למה ילד אמור להידרס, כי מישהו במצוקה?
המעבר על החוק כאן נוגע בחיי נפשות.
לא יכולים להיות כאן 2 צדדים, ואפילו לא קרוב לזה.

אם אדם לא מסתדר, מבחינתו באשמת העיריה. לכן ילדים חפים מפשע אמורים להידרס?
הפיתרון לחנות על המדרכה אינו פיתרון גם כשאין פתרונות אחרים.

כמה עקום יכול להיות אדם שמסכן ילדים בניגוד לחוק כי לא ספקו לו פתרונות אחרים.
במקרה שלי מדובר על אדם שיודע את הסכנה. והוא ממשיך בצורה יומיומית ולא ח"פ.
יש לו 3 רכבים שפרוסים ע"פ הרחוב. [בבניין שלו יש חניון עם חניות שהקבלן מכר, כנראה שזה יקר לו.]

אלו בלי הרכב צריכים לריב עם העיריה כדי שהילדים שלהם לא ידרסו? איזה עולם עקום!

יש כאן טעות גדולה.
ממש אין כאן 2 צדדים.
למה ילד אמור להידרס, כי מישהו במצוקה?
המעבר על החוק כאן נוגע בחיי נפשות.
לא יכולים להיות כאן 2 צדדים, ואפילו לא קרוב לזה.

אם אדם לא מסתדר, מבחינתו באשמת העיריה. לכן ילדים חפים מפשע אמורים להידרס?
הפיתרון לחנות על המדרכה אינו פיתרון גם כשאין פתרונות אחרים.

כמה עקום יכול להיות אדם שמסכן ילדים בניגוד לחוק כי לא ספקו לו פתרונות אחרים.
במקרה שלי מדובר על אדם שיודע את הסכנה. והוא ממשיך בצורה יומיומית ולא ח"פ.
יש לו 3 רכבים שפרוסים ע"פ הרחוב. [בבניין שלו יש חניון עם חניות שהקבלן מכר, כנראה שזה יקר לו.]

אלו בלי הרכב צריכים לריב עם העיריה כדי שהילדים שלהם לא ידרסו? איזה עולם עקום!
את צודקת שמי שחונה בצורה שמסתירה מעבר חציה או את הרחוב-
לא אמור לעשות את זה.
דיברו על חניות על מדרכה באופן כללי,
ורוב מי שכתב- אמר שאין לו רכב.
כך שזה היה נשמע אשכול קיטור על אלו שמעזים לנסוע בנוחות ברכבם, בעוד אחרים סובלים בתחצ..

כאן את אומרת עניינית שיש רכב שלא רק חונה על המדרכה, אלא חוסם,
ומסכימה איתך שזה מאד מעצבן, וגם מסוכן.
והייתי בהחלט מעירה את תשומת לב הנהג.

אני רואה נהגים מתקוממים שיוצאים נגד הנהגים אף אחד לא דיבר נגד נהגים סעו כאוות נפשכם אבל לא לגרום נזק לאחרים לא לחסום מדרכות ולא לחסום כבישים.
מבין השורות נראה שהתג הוצא בדרך לא ישרה \ לא כ"כ נצרכת כמו רבים ממחזיקי התג נכה בארץ ואכמ"ל
אני רואה שזה מגרד תג נכה לרכב שמסיע נכה קרוב משפחה הוא חוקי לחלוטין מה שלא חוקי לחנות בחניית נכה בלי הנכה ואת זה אני לא עושה. רק להסיר לעז.

לע"נ
יש כ"כ הרבה רכבים בב"ב,
שאם יציבו בטונדות / מחסומים
ובעלי הרכבים לא יוכלו לחנות על המדרכה-
כל הכבישים יתמלאו מכוניות...
אין כמות חניות בב"ב כמספר הרכבים
(אפילו אם לא מתייחסים לכל החניות שבנו בהן יח"ד / משרדים וכד').
אח שלי סיפר לי שאצלו בבניין יש כמעט פי 2 רכבים ממספר החניות.
וכך זה בכל האזור...
אז כן. הם חונים על המדרכות.
וכמו שהשכן חונה- וילדיו צריכים להשתחל בין המכונית לקיר כדי לעבור-
כך הוא חונה, וילדיו של השכן צריכים להשתחל ולעבור.
אין פתרון אחר!
מה הם יכולים לעשות?!
(אגב לחצי מהשכנים יש תג נכה.
ולא, אין להם ילד נכה חלילה או משהו.
אבל זה כבר נושא אחר)

אז כן. הם חונים על המדרכות.
וכמו שהשכן חונה- וילדיו צריכים להשתחל בין המכונית לקיר כדי לעבור-
כך הוא חונה, וילדיו של השכן צריכים להשתחל ולעבור.
איזה יופי... אהבת ישראל אמיתית!!!!

לא יודעת, באזור שלי -מערב בני ברק אני לא רואה את הבעיה הזאת...
יש הרבה רכבים שחונים על המדרכות אבל הם משאירים מספיק מקום כדי שיהיה אפשר לעבור ברווח.
אם כבר מפריע לי רחובות שהמדרכה צרה ובאמצע עמוד חשמל... ככה שעם עגלה חייבים לרדת לכביש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה