תודהדווקא לא בטוחה שדחוף רופא שיניים.
איך השן ניראית?
אם היא בחוץ מעט, חשוב לדחוף אותה למקומה שתתאחה נכון.
אם היא תקועה מדי כדאי ללכת לרופא.
בגדול יש לקוות שהמכה לא פגעה בשורש, ואת זה רק הזמן מגלה....
אם לא פגעה יצאתם בנס, אם כן יצאתם בשן....
ממה שידוע לי אין.תודה
זה בדיוק החשש, שהשורש נפגע...
אם הוא נפגע אין מה לעשות?
אם יש פגיעה בשורש, אז מסתבר שבהמשך יהיה צורך בטיפול שורש לשן הזו...אם הוא נפגע אין מה לעשות?
גם יש הרבה שחצו כביש באדום- ושלום להם. לא עד כדי כך,הבן שלי נפל פעמיים על אותה שן והכניס אותה כמעט עד הסוף חזרה פנימה,
לשן שלום! ללא ביקור אצל רופא
ילדה בת ש שנפלה שקבלה מכה בשן. והשן מתנדנדת טיפהלה. יעזור לשים מי חמצן שלא תאפיר לאחר המכה. מישהו יודע מניסיון?מאוחר מידי, אבל פעם רופאת ילדים אמרה לי לשים מי חמצן על השן- זה מונע ממנה להאפיר אחרי המכה,
כי במכה החמצן שמועבר לשן נפגע,
מומלץ ללכץ לרופא שיניים לצילום ובדיקה, אצל הבת שלי זה היה בשן חלבית- אמרו להגיע לביקורת כל כמה חודשים ולהזכיר לבדוק את השן הזו במיוחד
לשים קורסודיל על קיסם אזניים וללטף את החיבור של השן עם הלסת, מסביב לכל השן, בעדינות.מקפיצה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים