- הוסף לסימניות
אשמח למידע על המקום, המחירים, מה רמת ההפרדה (אם זה באותם שעות רק בחדרים שונים או בשעות נפרדות)
תודה מראש!
תודה מראש!
ממש נחמד 4 או 5 הליכונים 3 זה שדומה להםיש מגוון מכשירים רחב? ציוד ברמה גבוהה?
ממש לא קבוע צריך לקבוע איתם ואין המון נראה לי פעם בשלוש חודשיםמאמנות באופן קבוע?
ההפרדה היא כה בכניסה גם גברים וגם נשים והמכון של הנשים סגור גם עם וילון אטום וגם עם דלתוכן איך ההפרדה במקום, והשירות לקוחות
תודה רבהממש נחמד 4 או 5 הליכונים 3 זה שדומה להם
2 אופניים, ואחד מכל השאר דומה מאוד לאסאי
ממש לא קבוע צריך לקבוע איתם ואין המון נראה לי פעם בשלוש חודשים
ההפרדה היא כה בכניסה גם גברים וגם נשים והמכון של הנשים סגור גם עם וילון אטום וגם עם דלת
השירות לקוחות אחלה
שימי לב אם מפריעה לך יש טלויזיה במקום והלבוש לא נראה לי עם כללים.
כבר עלה נראה לי 290 לחודשהמחיר הוא 260 לחודש בתשלום חודשי
או 249 / 240 בתשלום שנתי (לא זוכרת מדויק)
התאמנת בחדר כושר אחר לפני זה?המחיר הוא 260 לחודש בתשלום חודשי
או 249 / 240 בתשלום שנתי (לא זוכרת מדויק)
מה שנחמד שם שזה בוטיקי ולא המוני
שיעורים עם קצת בנות
ומכשירים טובים שלא נראים כמו כוסות חד פעמי
והכניסה חופשית... בשונה מחדרי כושר אחרים בעיר.
מענין זה מה שאני זוכרתלא כולל הבריכה.
האמת שאני הייתי מרוצה מכמות המכשיריםהתאמנת בחדר כושר אחר לפני זה?
אני מנסה להבין אם החדר כושר של הנשים מאובזר ומקצועי ברמה גבוהה, או דל יחסית מבחינת ציוד
תודה רבה על הפירוטהאמת שאני הייתי מרוצה מכמות המכשירים
יש אחד מכל סוג, ויש מגוון
והליכונים יש איזה 8.
יתכן שכאשר החדר כושר מלא תצטרכי לחכות למכשיר מסוים.
אבל לא היו שם הרבה בנות.
לי אישית חסר שתהיה עוד מדריכה כדי שאדע להשתמש נכון בכל מכשיר
הייתה מדריכה אחת שהייתה צמודה למישי (כנראה קבעו שיעור מראש)
יש שם עוד חדר של פילאטיס מכשירים
וגם סטודיו של שיעורים
3 חדרים סה"כ.
אני פשוט בדקתי חדרי כושר אחרים בלי להכנס אליהם פשוט כי הלוח שלהם לא גמיש והכניסות מוגבלות.
אבל האווירה יותר פתוחה בגרייט שייפ, לדעתי כי הבעלים לא חרדי.
העובדים גם הם חילונים, המדריכות אני לא יודעת אם הן חרדיות או לא.
יש וילון שמפריד בין המזכירות לשאר החדרים, כך שאין בעיה של צניעות
אבל אין תקנון לבוש.
אין שיעורי בוקר שזה מבאס. יש שיעורים לחרדיות בין 17:00-21:00. (רק ביום שישי יש שני שיעורי בוקר)
לשיקולך.
נ"ב: באתר שלהם יש מערכת שיעורים של כל סניף, אבל צריך פשוט להרשם מראש לכל שיעור בקבלה או בטלפון למי שאין סמארטפון
שימי לב בתשלום נוסףיש שם עוד חדר של פילאטיס מכשירים
אבל השאלה כמה זה יעלה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //