מכירה סינית *** פרסים ***

• הוסף לסימניות
אודה מאוד לכל מי שתענה לי.
אני צריכה לצורך פרוייקט לערוך חוברות ממש למכירה/ הגרלה סינית שווה עם המון פרסים וגם פרסים יקרי ערך.
איזה פרסים הייתן רוצות לראות שם? תהיו יצירתיות, מה הכי נחוץ, מה היית מצפה לראות...ולזכות! לבית, לילדים, לעבודה, מתנה, לבעל, גאג׳טים, לבחורה, לתינוק וכו׳ אני מסווגת לפי נושאים וקטגוריות בצורה מעניינת ומרהיבה. אבל דברים הגיוניים ושפויים לא חללית עם מסלול הליכה במאדים :p
אשמח אם תפרטו לי כמה שיותר זה יעזור לי מאוד מאוד.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אני חולת שופינג, תני לי סכום כסף לבזבז בכמה חנויות ועשית לי את זה...

• הוסף לסימניות
מה שהייתי רוצה וגם אחרים...

מכונת תפירה
סלון כולל הכל
מקרר חברת הייטצ'י
אמבטיה
וילון לסלון
דלת כניסה
מסלול ללא הגבלה בחינם (הו"ק לא ממני, שישלמו עלי...)
פלאפון בחינם
כרטיס סים בחינם
תיקון מכשיר פלאפון
תיקון מחשב
תיקון מכונת כביסה
או מכונת כביסה חדשה
כרטיס לאומן בר"ה

• הוסף לסימניות
היה אשכול בנושא של שילת_250. תמצאו שם רעיונות רבים ורצויים.

• הוסף לסימניות
יש כאלה שירצו:
תוכי מדבר
אקוריום ענק מלא דגים מיוחדים

אני הייתי שמחה ל:
תיכנון אדריכלי לבית
צילומי חוץ לילדים
עוזרת לשבוע לפני פסח
נופש+רכב+נהג

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לקבל מחשב יקר
או ערכת פליימוביל ענקית
סט סכו"ם יוקרתי לבחירה
נופש משפחתי בצימר מפואר
צביעה לבית
סט מצעים לבחירה של בן ברבר
סופש בניר עציון עם הילדים כולל נהג הלוך חזור
שובר למימוש במסעדה חלבית
סט ספרי "מתוק האור"
גיימבוי
ספרי ילדים מנוילנים
וילונות לסלון לבחירה

• הוסף לסימניות
נופש זוגי
פאה
זיכוי אצל קוסמטיקאית
סדנת בישול/ אפיה עם שף/ קונדיטור

• הוסף לסימניות
זיכוי לארוחה במסעדה
טיסה לקברי צדיקים
מצלמה מקצועית
מקפיא
פאה
מחשב טווווווב

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה לקבל:
מייבש כביסה
פאה
נופש זוגי
מחשב נייד
סט גמרות שוטנשטיין
אוצר החכמה
שוברי קניה לבגדי ילדים נשים וגברים

• הוסף לסימניות
חני, את מציתה לנו את הדמיון....

;)
עגלת בובה יוקרתית
בובה ענקית מאובזרת
עגלת בוגבו
זיכוי לפאה
זיכוי לתכשיטים ברשת ידועה
זיכוי בחנות לנעלי ילדים על סך 1000 ₪

• הוסף לסימניות
המכירות הסיניות כבר חוזרות על עצמן בלי סוף, כולן מביאות רכב ועיצוב לבית וכלי בית ומוצרי חשמל, זה כבר פשוט לא מעניין לדפדף. עוד לפני הרצון לזכות- צריך להיות רצון לראות מה יש.
אני הייתי שמה בעלי חיים למשל בשביל האטרקציה, לא שמתחשק לי פרה חולבת בחצר, אבל תנו משהו שידברו על המכירה הסינית... באחת המכירות האחרונות זכור לי שהיה לול עם תרנגולים, אני בכלל לא פתחתי את החוברת, אבל אחרי שאמרו לי שמגרילים לול תרנגולים- פתחתי לראות מה עוד מעניין שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחת אחת 11;1524055:
המכירות הסיניות כבר חוזרות על עצמן בלי סוף, כולן מביאות רכב ועיצוב לבית וכלי בית ומוצרי חשמל, זה כבר פשוט לא מעניין לדפדף. עוד לפני הרצון לזכות- צריך להיות רצון לראות מה יש.
אני הייתי שמה בעלי חיים למשל בשביל האטרקציה, לא שמתחשק לי פרה חולבת בחצר, אבל תנו משהו שידברו על המכירה הסינית... באחת המכירות האחרונות זכור לי שהיה לול עם תרנגולים, אני בכלל לא פתחתי את החוברת, אבל אחרי שאמרו לי שמגרילים לול תרנגולים- פתחתי לראות מה עוד מעניין שם.

מה היית רוצה לראות? מה ימשוך את תשומת ליבך?

• הוסף לסימניות
זיכוי במשתלה / גנן שיאבזר את הבית בעציצי נוי

• הוסף לסימניות
נשמע לכן נגיד טיטולי האגיס לשנה, מטרנה - לא בזיכוי
הייתן רוצות דבר כזה?
אשמח לשמוע תגובות, ועוד רעיונות

• הוסף לסימניות
ברור שיהיה מקסים לקבל טיטולים, מטרנה, בקבוקים טובים ומוצצים שנעלמים כל רגע.....

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה התקציב שלכם, אבל אם זה בסדר גודל של עזר מציון, הייתי מיעץ כך:
תוותרו על הרכב, על השיפוץ של כל הבית, על המטבח, ועל שרשרת היהלומים. בקיצור תוותרו על חמשת הפרסים היוקרתיים, ובמקום זה תעשו הגרלה על דירה. אפילו דירת 2 חדרים בעפולה.
הסיבה:
רכב מדבר רק למי שיש רשיון ורק למי שיש לו כסף לתחזק אותו, ורק אם הוא לא קנה רכב לאחרונה. דהיינו רק לכ10% מהציבור.
שיפוץ מתאים רק למי שגר בבית משלו (לא שכירות) ורק אם לא שיפץ לאחרונה. וכן הלאה.
דירה לעומת זאת מתאימה לכולם, למגורים או להשקעה, אצל רבים זה ממש חלום, וזה מה שילך (תשאלו את צאנז שעושים עכשיו הגרלה על דירה בטבריה)

• הוסף לסימניות
מימון חתונה

סורגים לכל הבית

מכשירי כתיבה ילקוטים וכו' לכל המשפחה ללימודים של שנה הבאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה