מכירה סינית *** פרסים ***

• הוסף לסימניות
מימון קורסים גרפיקה וצילום מבית פרוג וכדו'
קאוצינג'
ערב איחוד למשפחה עם איזה זמר או בדחן.

• הוסף לסימניות
חבילת תקשורת למשפחה לשנה.
3 ניידים.
קו נייח.
תשתית, ספק, לאינטרנט.
משהו ברעיון.

• הוסף לסימניות
צילומי חוץ לילדים
הרבה אנשים היו רוצים זיכוי לתוכנה / לאתר אינטרנט אצל מתכנת
מימון לימודים בסמינר או במכללה
תשלום חובות (עד סכום מסוים)
תשלום שכירות או משכנתא לשנה
ערכת כלי מטבח
ערכת כלים מעניינים - צנתרים, תבניות סיליקון וכו'
כמו שכתבת - מטרנה / טיטולים לשנה

• הוסף לסימניות
מימון רישיון נהיגה
שטריימל
תפילין לבר מצווה
מכשירי כושר לבית

• הוסף לסימניות
חשבתי על זה ממש לאחרונה, והגעתי למסקנה שאני הייתי מעדיפה מכירה סינית עם כמה מוצרים בסיסיים (לא הרבה), אבל מבחר של חברות.
למה אני מתכוונת? למשל: מצלמה דיגיטלית, שתהינה לפחות 8 מצלמות, שמתאימות כל אחת לסוג אחר (צלמים, חובבנים, ילדים וכו') ומכה חברות שונות, וכך אפשר לבחור כל אחד את מה שנראה לו, והסיכויים לזכות דווקא במצלמה - עולים.
או לדוגמא: מכונת כביסה, שתהינה כמה חברות כדי שאוכל לבחור את החברה המתאימה לי ביותר ולא "אתפשר" על החברה שבעלי המכירה הכניסו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvoradi;1524135:
אני לא יודע מה התקציב שלכם, אבל אם זה בסדר גודל של עזר מציון, הייתי מיעץ כך:
תוותרו על הרכב, על השיפוץ של כל הבית, על המטבח, ועל שרשרת היהלומים. בקיצור תוותרו על חמשת הפרסים היוקרתיים, ובמקום זה תעשו הגרלה על דירה. אפילו דירת 2 חדרים בעפולה.
הסיבה:
רכב מדבר רק למי שיש רשיון ורק למי שיש לו כסף לתחזק אותו, ורק אם הוא לא קנה רכב לאחרונה. דהיינו רק לכ10% מהציבור.
שיפוץ מתאים רק למי שגר בבית משלו (לא שכירות) ורק אם לא שיפץ לאחרונה. וכן הלאה.
דירה לעומת זאת מתאימה לכולם, למגורים או להשקעה, אצל רבים זה ממש חלום, וזה מה שילך (תשאלו את צאנז שעושים עכשיו הגרלה על דירה בטבריה)

ולמי שיש דירה ואין רכב?
אני ישמח לקבל רכב!! ואפילו מאד מאד!!

אז:
רכב
טבעת יהלום
טיסה לחו"ל
מנוי לאדובי cc (חלום!!)
מחשב שווה!
שובר קניה באחת מרשתות המזון למשך חודש/ חצי שנה/ שנה
מזגן
מכשירי חשמל - מיקרוגל, טוסטר אובן וכדו'
מגהץ קיטור
מנוי לעיתון
מדף ספרי קריאה
מדף ספרי קודש
אופניים

• הוסף לסימניות
חבילת פונטים משתלמת
כמה ימים בבית מלון
טיסה בשמי הארץ למשפחה
כרטיסיית כניסות לבריכה

• הוסף לסימניות
סתם כך אני חושבת שחבילות באותו עניין הן דבר שמושך אנשים,
- חבילה לתופרת: מכונת תפירה, גיזרה קלילה, זיכוי לבדים בחנות במיקום מרכזי.
- חבילה לכביסה: מכונה+ מייבש+ כביסל+ מרכך לשנה
- חבילה למנגנת: אורגנית+ רמקולים+ חוברות נגינה+ קלרינט
בלי להיתפס לדוגמאות הספציפיות... זה יוצר עניין ומגוון קצת את החוברת.
כמה פעמים אפשר לשים בכרטיס הגרלה על אורגנית ולא לזכות? משעמם...

• הוסף לסימניות
הצעת יעול

הייתי רוצה מכונת כביסה
מחשב נייד
עגלת תינוק
אם תצטרכי עזרה בגיוס מוצרים .
תוכלי לפנות אליי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בברכה

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון, מדובר על עבודה גרפית ולא מכירה סינית אמיתית, לא כן??

• הוסף לסימניות
חבילה של ג'אדטים למטבח למי שיש הכל (תוספת למאסטר סלייסר, קולפנים מיוחדים כל מיני אביזרים בצורה מדליקה דברים שלא חושבים עליהם ונדלקים מהרעיון כשרואים בחוברת)
http://www.gadgetshop.co.il/gifts_for_kitchen.php

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחת אחת 11;1524055:
המכירות הסיניות כבר חוזרות על עצמן בלי סוף, כולן מביאות רכב ועיצוב לבית וכלי בית ומוצרי חשמל, זה כבר פשוט לא מעניין לדפדף. עוד לפני הרצון לזכות- צריך להיות רצון לראות מה יש.
אני הייתי שמה בעלי חיים למשל בשביל האטרקציה, לא שמתחשק לי פרה חולבת בחצר, אבל תנו משהו שידברו על המכירה הסינית... באחת המכירות האחרונות זכור לי שהיה לול עם תרנגולים, אני בכלל לא פתחתי את החוברת, אבל אחרי שאמרו לי שמגרילים לול תרנגולים- פתחתי לראות מה עוד מעניין שם.

את כל אחד תופסים דברים אחרים,
אותי באופן אישי, היתה תוקפת בחילה עזה מחוברת מכירה סינית שמציגה לול תרנגולים לזכיה.
הייתי משליכה את החוברת בשאט נפש לפח בלי לרפרף עליה.
רוב ציבור הנשים מתחבר למוצרי טיפוח, תכשיטים, תלושי קניה בחנויות בגדים
כמובן מכשירי חשמל ורהיטים, צעצועים ובגדים לילדים וכו'
ולמרות שזה חוזר על עצמו, הן ינסו את מזלם, "אולי הפעם?"
פחות מצויות הנשים שיתלהבו מלול תרנגולים מצווח, ופרות רועות באחו, הלא הוא חצר ביתן
לדעתי, חבל על הזמן, תכניסי בעל חיים אחד ולא משנה אם זה דיר עיזים, או חתלתול מחמד, תפסידי 80% מציבור הנשים, שבלי היצורים החיים היה מצטרף בהתלהבות למכירה הסינית.

ואז בלא הכנסות לא תוכלי לממן אפילו את העלות המינימלית של לול התרנגולים, עוד לפני הרווחים...

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שעל כסף מזומן יש הרבה מיסים...

הייתי רוצה עוזרת/ שמרטפית/ חופשה זוגית/ מסעדות בכשרות מהודרת...
כל מיני דברים שלא מפרגנים ביום יום
גם שילובים כמו שעמ"י עשו- למשל שולחן שבת יוקרתי ועשיר וכו' -דיבר אליי

יש גם את קטגורית הדברים הנחוצים אך היקרים- כמו שהעלו כאן בהודעות קודמות
לענ"ד - גם מי שלא רלוונטי לו דירה/ רכב- ישמח לזכות בזה ולמכור...

• הוסף לסימניות
תודה לכווווולםםםםם!!!! עזרתם לי מאד, אם יש למישהו להוסיף עוד אשמח מאוד.
וזה לא מכירה אמיתית רשמתי לצורך פרוייקט :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה