דרוש מידע מכירים את ארגון/עמותה "מלאכתם"

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה הסגנון שלומדים במלאכתם האם זה רק חסידי ושמור או קצת פחות מזה ? וכן האם זה לא סתם מאכער שמסובב עלינו כסף?

• הוסף לסימניות
למדתי דרך מלאכתם וכהיום אני מתפרנס מזה ב"ה.
הלימודים ממש ממש שמורים, ברמה שהיינו צריכים מחשב בלימודים והם פתחו רק מחשב 1 למורה, אסרו עליו להראות סרטונים (קשורים ללימודים).
כמו"כ בדקו את מקום העבודה לפני הקורס, והגיעו עם המון דרישות לטובת הציבור החרדי.

• הוסף לסימניות
מידיעתי האישית אנסה לענות על השאלות של כולם.
א. הלימודים ממומנים ע"י גבירים מחו"ל שמטרתם היא לעזור לאברכים לעבוד לפרנסתם במקביל ללימוד התוה"ק (שמעתי זאת מפיו של הגביר עצמו כרגע איני זוכר את שמו)!
ב. הם דורשים עבור ההצטרפות לקורס אישור לימודים (12 שנות לימוד זה נקרא כמדומני) מהישיבה קטנה והישיבה גדולה.
ג. המימון הוא בדרך כלל בסביבות 70/80% מימון מכל הקורס תלוי לפי הקורסים, לדוגמא כעת יש קורס חשמלאי מוסמך (שבסופו מקבלים תעודה מהמדינה) וכלל המימון על קורס זה הוא כ-80-100%!
ד. הקורסים מפוקחים ע"י רבנים עם דרישות מחמירות לטובת התלמידים.
ה. יש להם כיתות לימוד בערים בני ברק, ירושלים, בית שמש, טבריה ואולי בעוד מקומות.
ו. התלמידים הינם אברכים חסידיים ליטאים וספרדים כאחד (בד"כ הרב זה חסידיים/ליטאים אך לא בהכרח).
ז. אחד התנאים שלהם מהתלמידים הוא שלא להוציא כלל סמארטפון במהלך הלימודים!
ח. מלאכתם הוא גוף עצמאי ואינו קשור להכוון (לא ידוע לי על קבלת מילגות מהמדינה עבור התלמידים).
ט. אתה כתלמיד לא צריך לעשות דבר עבור קבלת המימון למעט הרשמה לארגון כתלמיד, הם דואגים להכל עבורך.
י. הם דואגים עבורך גם להשמה עד כמה שהם יכולים, הם מכניסים אותך לחברות ולבעלי מקצוע וכו' לדוגמא: היה להם קורס של טכנאי מזגנים ומראש הם דיברו עם חברת אלקטרה מזגנים על קבלת כלל התלמידים בגמר הקורס!

מס' טלפון שלהם: 02-5646478

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה הסגנון שלומדים במלאכתם האם זה רק חסידי ושמור או קצת פחות מזה ? וכן האם זה לא סתם מאכער שמסובב עלינו כסף?
זה לא מאכער! הכל לימודים איכותיים ושמורים ומוכרים רשמית במדינה (לפעמים יש גם ביקורות)

• הוסף לסימניות
אומר לכם את האמת
אינני יודע דבר על העמותה ועל הקורסים

אבל אני מכיר את המנהלים באופן אישי שנים רבות
אנשים נפלאים שעוסקים בצרכי רבים באמונה
ועשו ועושים רבות למען הציבור בשטחים רבים מלבד עמותה זו בהשקט ובצנעה ללא קבלת תמורה
ולדעתי, ארגון שאנשים נפלאים שכאלו מנהלים
מן הסתם הוא נותן את המיטב לציבור ובוודאי באופן הכשר ביותר שיש

• הוסף לסימניות
למדתי דרך מלאכתם וכהיום אני מתפרנס מזה ב"ה.
הלימודים ממש ממש שמורים, ברמה שהיינו צריכים מחשב בלימודים והם פתחו רק מחשב 1 למורה, אסרו עליו להראות סרטונים (קשורים ללימודים).
כמו"כ בדקו את מקום העבודה לפני הקורס, והגיעו עם המון דרישות לטובת הציבור החרדי.
הלימודים דרכם קשים יותר מכל המקומות/קלים יותר?

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי עכשיו הם פותחים קורס סוכן ביטוח פנסיוני אני לא יודע אם זה אותו דבר או שזה שתי דברים
סוכן ביטוח/ יועץ פנסיוני / משווק פנסיוני
אותם לימודים
רישיון שונה

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת "רישיון שונה"?
השם של הרשיון שונה,
משווק זה עובד בחברה,
סוכן ביטוח יכול לקבל כסף מהחברות או מהלקוח,
יועץ פנסיה מקבל כסף רק מהלקוח,
ניתן תמיד להחליף רשיונות.

• הוסף לסימניות
אכן מנסיון
מקום איכותי מורים מקצועיים צוות אכפתי וקשוב
המקום שמור בהחלט
(האינטרס של נגיד לתרום למקום כזה היא מאד ברור
במקום לתרום לבן אדם כסף חד פעמי שיעזור לו כאן ועכשיו אבל לא יפתור לו את מצוקת הכלכלה
הם תורמים כסף לקורס שילמד את האברך מקצוע שיעמיד אותו על הרגליים לטווח ארוך ולאורך שנים)
וכדי לסבר את האוזן מה עדיף לתרום לחולה כליות 10 טיפולי דיאליזה או תרומת כלייה ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי הם פותחים בשבוע הקרוב קורס יועצי משכנתאות
והמרצה הוא ינאי יקואל (-הון ובית) מנהל אשכול עובר ושב וייעוץ משכנתאות כאן בפרוג

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי הם פותחים בשבוע הקרוב קורס יועצי משכנתאות
והמרצה הוא ינאי יקואל (-הון ובית) מנהל אשכול עובר ושב וייעוץ משכנתאות כאן בפרוג
מתארגנת קבוצה לקורס מבית הון ובית (ינאי יקואל) בבני ברק,
לרישום ופרטים ניתן לפנות באישי

• הוסף לסימניות
כעת הם מפרסמים על פתיחת קורס חשמלאי מוסמך בבית שמש.

קבצים מצורפים

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    KB 108.6 · צפיות: 30

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה