- הוסף לסימניות
025646478אפשר לקבל מס' טלפון..
025646478אפשר לקבל מס' טלפון..
כרגע אני חושב שאין להם.מישהו יודע אם יש להם קורסים לייעוץ פנסיוני?
זה לא מאכער! הכל לימודים איכותיים ושמורים ומוכרים רשמית במדינה (לפעמים יש גם ביקורות)אשמח לדעת מה הסגנון שלומדים במלאכתם האם זה רק חסידי ושמור או קצת פחות מזה ? וכן האם זה לא סתם מאכער שמסובב עלינו כסף?
למיטב ידיעתי עכשיו הם פותחים קורס סוכן ביטוח פנסיוני אני לא יודע אם זה אותו דבר או שזה שתי דבריםכרגע אני חושב שאין להם.
ניתן לברר מולם במס' המצורף בהודעה קודמת שכתבתי.
הלימודים דרכם קשים יותר מכל המקומות/קלים יותר?למדתי דרך מלאכתם וכהיום אני מתפרנס מזה ב"ה.
הלימודים ממש ממש שמורים, ברמה שהיינו צריכים מחשב בלימודים והם פתחו רק מחשב 1 למורה, אסרו עליו להראות סרטונים (קשורים ללימודים).
כמו"כ בדקו את מקום העבודה לפני הקורס, והגיעו עם המון דרישות לטובת הציבור החרדי.
סוכן ביטוח/ יועץ פנסיוני / משווק פנסיונילמיטב ידיעתי עכשיו הם פותחים קורס סוכן ביטוח פנסיוני אני לא יודע אם זה אותו דבר או שזה שתי דברים
מה זאת אומרת "רישיון שונה"?סוכן ביטוח/ יועץ פנסיוני / משווק פנסיוני
אותם לימודים
רישיון שונה
השם של הרשיון שונה,מה זאת אומרת "רישיון שונה"?
בטוח?ניתן תמיד להחליף רשיונות.
ניגוד ענינים זה שיש 2 רשיונות אחד יועץ השקעות ואחד סוכן ביטוח.בטוח?
כי זה ניגוד ענינים?
מתארגנת קבוצה לקורס מבית הון ובית (ינאי יקואל) בבני ברק,לפי מה שידוע לי הם פותחים בשבוע הקרוב קורס יועצי משכנתאות
והמרצה הוא ינאי יקואל (-הון ובית) מנהל אשכול עובר ושב וייעוץ משכנתאות כאן בפרוג
ולמי שאין אישי?מתארגנת קבוצה לקורס מבית הון ובית (ינאי יקואל) בבני ברק,
לרישום ופרטים ניתן לפנות באישי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים