נכתב ע"י פוסטר;1403943:וכן, המחירים בוודאי בתחילה עונה הם כאלה שקשה מאוד לעמוד בהם. ואני בטוחה שאם אנשים יוכלו להוציא הרבה פחות כסף על בגדים ונעלים, יאכלו להרשות לעצמם לבוא להשקיע יותר כסף בתמונות, לדעתי זה רק יועיל לי לעסק.
נכתב ע"י nc;1404029:כמו כן קניה בחו"ל מספקת כסף לדואר ישראל![]()
נכתב ע"י מקופלת;1404070:חחחחח
את לא רצינית
זה כל מה שיש בעולם- בגדים נעליים ותמונות?????
קודם כל אם הבגדים זולים אני אולי אקנה עוד סט לכל אחד, שיהיה יותר גיוון,
ואחרי הבגדים ,יש לי עוד המון מה לעשות עם הכסף שחסכתי לפני התמונות.
נכתב ע"י צבי 554;1404101:ומה 'דואר ישראל' עושה עם הכסף?
תשובה: ממשיך לממן רכבים + דלקים + נהגים + עובדים + שעות ++++
להוציא פעמיים בשבוע רכבים לכל קיבוץ ומושב נידח בארץ ששולחים לו 15 מכתבים בחודש אחרי המעבר לדואר האלקטרוני.
[זה גם הסיבה שבדואר ישראל עולה שליחת מכתב 2 ₪ והם בכ"ז בגירעונות אדירים, ובדואר הפרטי החרדי עולה מעטפה 1 ₪ והם ברווחים]
נכתב ע"י nc;1404029:לדעתי זה דוקא מניע את השוק לכיוון מאד חיובי.
אני יודעת שH&M, תמנון ופוקס הוציאו ליין של מכנסי בנים ב60 ש"ח, וההשערה של קבוצות קונות גדולות מאד היא שזה קשור לנקסט.
נכתב ע"י pr;1404049:בזכות נקסט יש בפוקס מכנסיים ב-60, ושמלה ב-60, ובגד ארוך שני חלקים לתינוקת ב-60,
דברים שלא היו שם לפני כן.
הוא לא עשק אותך. העסק מבוסס על תחילת עונה וסוף עונה. הוא לא יכול להרוויח ממחירים של סוף עונה. סוף עונה נועד לחסל את הסחורה שהוא קנה אותה בכסף מלא במטרה שלא יפסיד את מה ששילם וישאר לו כסף 'תקוע' בסחורה.נכתב ע"י תקוה;1403261:נראה לי שאם מחיר השמלה היה נשאר 300 גם בסוף עונה היינו מבינות שזה המחיר אין ברירה קונים. לא נשאיר ילדות בנות 10 עם בגדי גיל 5 שלהן (אנחנו לא בדור המדבר)
אבל אם המחיר יורד זאת אומרת שקודם הוא עשק אותך? אז אולי חבל שיש מחירי סוף עונה?![]()
סוף סוף מישהו שמסכים איתינכתב ע"י טוליפ;1404268:'צאו והתפרנסו זה מזה', זה א' ב' בכלכלה, אחד מוכר בגדים השני מצעים השלישי מחשבים וכל אחד קונה מהעסק השני. הלוואי והציבור החרדי היה בנוי כך, היה אופציה לכולם להתפרנס בכבוד.
אבל, לצערנו זה לא כך, מי ששכיר מרוויח בקושי למחייתו. עסק בארץ שלנו - כל שקל שהוא מכניס הוא צריך 'לתרום' להרבה רשויות: מע"מ, מס הכנסה, ביט"ל. אם 'נקסט' למשל יפתחו חנות בארץ, הם לא יוכלו להשאיר את המחירים כאלו נמוכים. כאשר אנו מזמינים בדואר חברת 'נקסט' אינה מחוייבת במע"מ למדינה שלה כי זה ייצוא, מי שקונה יש לו פטור ממיסים עד גובה מסוים, התוצאה מחיר 'זול' לסחורה איכותית.
נכתב ע"י nc;1404029:כמו כן קניה בחו"ל מספקת כסף לדואר ישראל ולעובדי המכס![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים