מכירים גרפיקאיות מצליחות מהמגזר החילוני? שתפו

• הוסף לסימניות
זה היה בקריצה...

• הוסף לסימניות
לדעתי זה דוקא מניע את השוק לכיוון מאד חיובי.
אני יודעת שH&M, תמנון ופוקס הוציאו ליין של מכנסי בנים ב60 ש"ח, וההשערה של קבוצות קונות גדולות מאד היא שזה קשור לנקסט.
כמו כן חנויות כמו קסטרו ושילב התחילו לאפשר קניה באתר עם משלוח חינם.

אני מניחה שהשוק המקומי ינסה להשתפר, להתייעל וגם להנמיך את מתח הרווחים. זה מה שנקרא כוחות שוק.

כמו כן קניה בחו"ל מספקת כסף לדואר ישראל ולעובדי המכס:)

אם שמלה לשבת לילדה עולה לי 53 ש"ח בנקסט ו253 ש"ח בר' עקיבא, ועוד עם שירות מעולה מול שירות על הפנים- אני מעדיפה לדאוג קודם כל לפרנסה שלי.

אם מוכרים ישראלים ייעלו את העסק- אנשים יקנו אצלם יותר.

(ויתכן שגם גרפיקאים ודומיהם יצטרכו להמציא את עצמם מחדש ולמצוא נישו תאחרות כי תקציבי הפרסום של החנויות יחתכו. יש הרבה מקצועות מהעבר שנכחדו, תמיד יש תחליפים.)

• הוסף לסימניות
בזכות נקסט יש בפוקס מכנסיים ב-60, ושמלה ב-60, ובגד ארוך שני חלקים לתינוקת ב-60,
דברים שלא היו שם לפני כן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1403943:
וכן, המחירים בוודאי בתחילה עונה הם כאלה שקשה מאוד לעמוד בהם. ואני בטוחה שאם אנשים יוכלו להוציא הרבה פחות כסף על בגדים ונעלים, יאכלו להרשות לעצמם לבוא להשקיע יותר כסף בתמונות, לדעתי זה רק יועיל לי לעסק.

חחחחח
את לא רצינית :D
זה כל מה שיש בעולם- בגדים נעליים ותמונות?????
קודם כל אם הבגדים זולים אני אולי אקנה עוד סט לכל אחד, שיהיה יותר גיוון,
ואחרי הבגדים ,יש לי עוד המון מה לעשות עם הכסף שחסכתי לפני התמונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nc;1404029:
כמו כן קניה בחו"ל מספקת כסף לדואר ישראל :)

ומה 'דואר ישראל' עושה עם הכסף?
תשובה: ממשיך לממן רכבים + דלקים + נהגים + עובדים + שעות ++++
להוציא פעמיים בשבוע רכבים לכל קיבוץ ומושב נידח בארץ ששולחים לו 15 מכתבים בחודש אחרי המעבר לדואר האלקטרוני.
[זה גם הסיבה שבדואר ישראל עולה שליחת מכתב 2 ₪ והם בכ"ז בגירעונות אדירים, ובדואר הפרטי החרדי עולה מעטפה 1 ₪ והם ברווחים]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1404070:
חחחחח
את לא רצינית :D
זה כל מה שיש בעולם- בגדים נעליים ותמונות?????
קודם כל אם הבגדים זולים אני אולי אקנה עוד סט לכל אחד, שיהיה יותר גיוון,
ואחרי הבגדים ,יש לי עוד המון מה לעשות עם הכסף שחסכתי לפני התמונות.

זה בדיוק העניין, מה בדיוק כבר קונים ברשת??? בגדים ונעליים? אולי גם כמה נורות חשמל???
כשבן אדם חוסך במקום אחד, הוא יכול להשקיע במקום אחר. לא מבינה למה זה אמור לפגוע בעסקים אולי זה אמור לעודד אותם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי 554;1404101:
ומה 'דואר ישראל' עושה עם הכסף?
תשובה: ממשיך לממן רכבים + דלקים + נהגים + עובדים + שעות ++++
להוציא פעמיים בשבוע רכבים לכל קיבוץ ומושב נידח בארץ ששולחים לו 15 מכתבים בחודש אחרי המעבר לדואר האלקטרוני.
[זה גם הסיבה שבדואר ישראל עולה שליחת מכתב 2 ₪ והם בכ"ז בגירעונות אדירים, ובדואר הפרטי החרדי עולה מעטפה 1 ₪ והם ברווחים]

ומי ערב לך שהמוכר הישראלי מפרנס עם הכסף גרפיקאיות חרדיות?

• הוסף לסימניות
חבר'ה תפסיקו להתבכיין....
אם יש כבר משהו טוב שקורה במדינתינו וחוסך לנו כסף,
גם אז תמיד יהיה מישהו יוצא דופן שמתנגד??
תפרגנו.....
(וכמו שכתבתי כאן באשכול אחר, פרנסה משמים ולמי שאין אמונה שמה שמגיע
לו מגיע , אז הוא יכול לעשות 1000 דברים שיביאו עוד לקוחות זה לא יעזור
מה שנכתב בר''ה ונחתם ביוכ''פ זה מה בהבנאדם ירוויח ולא שקל יותר.....)
לא התכוונתי דווקא לדודיק אלה בכללי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nc;1404029:
לדעתי זה דוקא מניע את השוק לכיוון מאד חיובי.
אני יודעת שH&M, תמנון ופוקס הוציאו ליין של מכנסי בנים ב60 ש"ח, וההשערה של קבוצות קונות גדולות מאד היא שזה קשור לנקסט.

נכתב ע"י pr;1404049:
בזכות נקסט יש בפוקס מכנסיים ב-60, ושמלה ב-60, ובגד ארוך שני חלקים לתינוקת ב-60,
דברים שלא היו שם לפני כן.

לא שיש לי בעיה שאתן זוקפות את המכנסיים ב-60 ש"ח לזכות נקסט, אבל נראה לי הקרדיט מגיע ל"קסטרו קידס" שפתחו בסערה והתחילו למכור מכנסיים ב-60 ש"ח והמתחרים היו צריכים להתאים את עצמם לתחרות...

מה שכן לדעתי קשור לקניות ברשת זה פתיחת חנויות של צ'ילדרן פלייס (מבית פוקס) - במחירים יחסית נוחים מאוד ועם סחורה של חו"ל - כך שמי שעבור המזמינים משם או סתם מישהי שאוהבת סגנון של חו"ל - יש אלטרנטיבות לקנות את זה בארץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1403261:
נראה לי שאם מחיר השמלה היה נשאר 300 גם בסוף עונה היינו מבינות שזה המחיר אין ברירה קונים. לא נשאיר ילדות בנות 10 עם בגדי גיל 5 שלהן (אנחנו לא בדור המדבר)

אבל אם המחיר יורד זאת אומרת שקודם הוא עשק אותך? אז אולי חבל שיש מחירי סוף עונה?:rolleyes:
הוא לא עשק אותך. העסק מבוסס על תחילת עונה וסוף עונה. הוא לא יכול להרוויח ממחירים של סוף עונה. סוף עונה נועד לחסל את הסחורה שהוא קנה אותה בכסף מלא במטרה שלא יפסיד את מה ששילם וישאר לו כסף 'תקוע' בסחורה.

• הוסף לסימניות
'צאו והתפרנסו זה מזה', זה א' ב' בכלכלה, אחד מוכר בגדים השני מצעים השלישי מחשבים וכל אחד קונה מהעסק השני. הלוואי והציבור החרדי היה בנוי כך, היה אופציה לכולם להתפרנס בכבוד.
אבל, לצערנו זה לא כך, מי ששכיר מרוויח בקושי למחייתו. עסק בארץ שלנו - כל שקל שהוא מכניס הוא צריך 'לתרום' להרבה רשויות: מע"מ, מס הכנסה, ביט"ל. אם 'נקסט' למשל יפתחו חנות בארץ, הם לא יוכלו להשאיר את המחירים כאלו נמוכים. כאשר אנו מזמינים בדואר חברת 'נקסט' אינה מחוייבת במע"מ למדינה שלה כי זה ייצוא, מי שקונה יש לו פטור ממיסים עד גובה מסוים, התוצאה מחיר 'זול' לסחורה איכותית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;1404268:
'צאו והתפרנסו זה מזה', זה א' ב' בכלכלה, אחד מוכר בגדים השני מצעים השלישי מחשבים וכל אחד קונה מהעסק השני. הלוואי והציבור החרדי היה בנוי כך, היה אופציה לכולם להתפרנס בכבוד.
אבל, לצערנו זה לא כך, מי ששכיר מרוויח בקושי למחייתו. עסק בארץ שלנו - כל שקל שהוא מכניס הוא צריך 'לתרום' להרבה רשויות: מע"מ, מס הכנסה, ביט"ל. אם 'נקסט' למשל יפתחו חנות בארץ, הם לא יוכלו להשאיר את המחירים כאלו נמוכים. כאשר אנו מזמינים בדואר חברת 'נקסט' אינה מחוייבת במע"מ למדינה שלה כי זה ייצוא, מי שקונה יש לו פטור ממיסים עד גובה מסוים, התוצאה מחיר 'זול' לסחורה איכותית.
סוף סוף מישהו שמסכים איתי;) (אפילו אם זה רק בחלק מהדברים)

אני חושב שבתור פותח האשכול אפשר לסכם את העניין
א) ברור שהמצב האידיאלי הוא קניה מהשכן רק שבמצב הנוכחי של יחסי השוק (לא הייתי מודע לו) אפשר לומר ש"אין הצר שווה בנזק המלך" ועם כל הכאב שבדבר אין טעם לשלם מאות שקלים יותר בשביל לחזק את הכלכלה, זה התפקיד של הממשלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nc;1404029:
כמו כן קניה בחו"ל מספקת כסף לדואר ישראל ולעובדי המכס:)

לפי מה ששמעתי מקרובת משפחתי שעובדת בדואר, הבנתי שהדואר מרוויח כמה אגורות על כל חבילה (לא זוכרת בדיוק כמה). אך כאב ראש הוא זה עושה להם ועוד איך...

• הוסף לסימניות
כמה נחמד לקרוא את האשכול הזה, אחרי האשכול הזה http://www.prog.co.il/showthread.php?t=166687&highlight=גרפיקה+בזוך.
ועוד המון אשכולות דומים.

בקיצור.

הכל צריך לעלות בזול, נקנה אצל גויים, אצל חילוניים, בקניונים - העיקר יהיה בזול כי אנחנו צריכים אוכל לילדים שלנו.
צריך גרפיקה ? תשלם יקר, כי אנחנו נמצאים באשכול של גרפיקאיות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה