מכירים גרפיקאיות מצליחות מהמגזר החילוני? שתפו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעמית;1403120:
אגב, לא נכון... אולי תלוי בדרגת החסימה.
ואגב של אגב, פותח האשכול לא היה רציני במשפט הפתיחה. הוא רק התכוון להעלות לדיון את נשוא הקניות באינטרנט. (מה זה קשור לענין גרפיקאיות? הוא בעצם אומר, וואי, הציבור ברח לי מהחנות, נייייי-דפוק אותו! עכשיו גם אני אברח ממנו ויתמוך בחילונים/גויים על פני לקוחות מרדניים כשלי... :) )
הדגשתי. לי ספציפית הלקוחות עוד לא ברחו מהחנות בזכות החסימה (ובזכות זה שמאד קשה לקנות בגדי נשים באויר בלי למדוד ובסופו של דבר אני זה שמבקשים ממנו למכור דברים שנקנו באי ביי ולא התאימו:()
אני רק העליתי את האשכול הזה בזכות האשכול המקביל שנקרא "קניות מוצלחות ברשת שתפו" שאני מודה בתור בעל עסק קצת עצבן אותי (לגטימי) ומכיון שרוב המשתמשים כאן הם עצמאיים שמתבססים ישירות על הכסף שמתגלגל בשוק ניסיתי לשכנע אותם שישאירו את הכסף בשוק ולא יזרקו אותם החוצה.
ניסיתי לא הלך :(
אולי לא הייתי מודע מספיק לפערי המחירים, מודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1403194:
בנוסף, המחירים בחנויות החרדיות, בכל אופן בתחילת עונה הם מחירים לעשירים בלבד או לכאלו שנח להם לחיות בחובות...
אם מצפים ממני להתחשב, שיתחשבו קודם כל בלקוחות שרובם לא משופעים בכסף.
למה בגד לשבת לילד אמור לעלות 300 ש"ח? ואם יש כמה ילדים ? תעשו חשבון לבד (וכבר היה על זה אשכול ארוך כאן...)
אם המחירים היו זולים או סבירים לא הייתה שום סיבה לרוץ להזמין מרחוק. (חוץ מהנגישות...)

נראה לי שאם מחיר השמלה היה נשאר 300 גם בסוף עונה היינו מבינות שזה המחיר אין ברירה קונים. לא נשאיר ילדות בנות 10 עם בגדי גיל 5 שלהן (אנחנו לא בדור המדבר)

אבל אם המחיר יורד זאת אומרת שקודם הוא עשק אותך? רז אולי חבל שיש מחירי סוף עונה?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1403158:
העניין הוא שאתה לא פונה עם הטענה שלך לקהל הנכון.
בדיוק לפני יומיים דיברתי עם בעלי בנושא (בעקבות סגירת מפעלי "מגבות ערד") ואמרתי לו שלפי מה שנראה לי בעוד כמה הייצור ההמוני יפסק לגמרי וכן המכירה תדלדל.

מה שישאר הם ייצרנים לפי מידה (כמו של חלונות ורהיטים) ונותני שירותים.
כמובן שזה גוע מאוד להיות מדינה לא יצרנית. זה יביא גם לאבטלה גבוהה וכו' אבל הטענה צריכה לבוא אך ורק לראשי המדינה!
כשלבעל החנות יש הוצאות ענק על מיסים לעסק + משכורות הכוללות 30% מיסים + עלויות חשמל גבוהות (שבזה הוא לא יכול אפילו לקזז), ואני לא מדברת על מיסי ייבוא או ייצוא וכדו' - באמת כבר לא שווה להחזיק עסק יצרני בארץ!!!

אז על מה שאין לאנשים ברירה הם משלמים (לא יקחו גרפיקאית הודית או עורך דין סיני, ולא יזמינו חלון בודד מחו"ל). אבל בכל שאר הדברים שיש לאנשים ברירה הם יעדיפו לשלם פחות.

יודע למה?
כי גם להם יש חשבון חשמל גבוה ומיסים גבוהים ואולי גם עסק להחזיק.

אם ראשי המדינה לא יתעוררו ויעשו משהו ומהר - זה עלול להיות מאוחר מידי...

נכתב ע"י דודיק;1403170:
אני מסכים עם כל מילה
ולכן אני אומר שבהסתכלות פרטית זה נכון כי אתה תרויח עוד כמה שקלים ואף עסק לא יתמוטט מזה
אבל בהתארגנות כללית יש לזה הרבה יותר השפעה וזה דבר שיכול למוטט עסקים

זה נכון, אבל זו דינמיקה של שוק חופשי, על החלקים הטובים שבכך וגם על הגרועים.
זה משהו בקנה מידה עולמי.
כמה הודעות בפרוג לא ישנו את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1403278:
זה נכון, אבל זו דינמיקה של שוק חופשי, על החלקים הטובים שבכך וגם על הגרועים.
זה משהו בקנה מידה עולמי.
כמה הודעות בפרוג לא ישנו את זה.
אני כולה מנסה לשים את האצבע על הסכר אבל כנראה שהחור בסכר הרבה יותר גדול מהאצבע שלי:cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודיק;1403288:
אני כולה מנסה לשים את האצבע על הסכר אבל כנראה שהחור בסכר הרבה יותר גדול מהאצבע שלי:cool:

אולי תקח פירסומאי/ת / אסטרטג/ית שישוו לעסק שלך כדאיות כמ כאלו שקונים באתרים בחול
הרי כתבת בעבר שעזבת אותם לטובת פירסום פשוט עם תקציב נמוך
היינו שמחים שתשתף אותנו מהתובנות

• הוסף לסימניות
יוקר המיסים והמחיה בארץ זה לא משהו בקנה מידה עולמי אלא מאוד ספציפי לארץ.
לכן ראשי המדינה חייבים לעשות חושבים איך הם מעודדים את העסקים היצרניים והמוכרים להמשיך לעבוד.

חוץ מזה - בארה"ב למשל ממש לא אכפת להם שאנשים קונים באינטרנט במקום בחנויות כי עדיין הכסף מתגלגל בתוך ארה"ב, כך גם באנגליה וכו' - ויש להם מספיק חברות ואתרים בארץ שלהם כדי שהאחוז המזערי שכן יזמין משהו תוצרת חוץ לא יזיז להם.

מה שקורה בארץ זה שאין תחרות אמיתית עם אתרי הקניות בחו"ל.
תראו שם איזו חווית קנייה, אתרים מסודרים ומקצועיים, שירות מהיר ואמין, סחורה איכותית, עיצוב עדכני ומחירים נוחים - כל מה שלקוח מחפש.

אני יותר מאשמח לראות אתר ישראלי ברמה כזו שמציע תחרות אמיתית בכל התחומים לאתרים בחו"ל. ביום שיהיה כזה אין סיבה שישראלים לא יתחילו לקנות גם בו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1403299:
אני יותר מאשמח לראות אתר ישראלי ברמה כזו שמציע תחרות אמיתית בכל התחומים לאתרים בחו"ל. ביום שיהיה כזה אין סיבה שישראלים לא יתחילו לקנות גם בו.

גמני.

• הוסף לסימניות
מה שקורה בארץ זה שאין תחרות אמיתית עם אתרי הקניות בחו"ל.
תראו שם איזו חווית קנייה, אתרים מסודרים ומקצועיים, שירות מהיר ואמין, סחורה איכותית, עיצוב עדכני ומחירים נוחים - כל מה שלקוח מחפש.

אני לוקח את הרעיון לתשומת ליבי...(נתחלק ברווחים:p)

• הוסף לסימניות
יש הגיון בדבריך
אבל לעבודת גרפית צריך שפה, חיבור, והתאמה ללקוח
לא נראה לי שסיני יבין 'סגנון וקסברגרי כזה...'

ולמרות שאני מכיר באופן אישי חברה מצליחה ומוכרת שהזמינה לוגו ברשת,
המודעות שלהם וכל השאר מעוצבים כאן בארץ
אי אפשר להגדיר את קניית הבגדים ככדור שלג שתהרוס את כולנו, העולם הוא כפר גלובלי
וגם מעצבים מקבלים עבודות מחו"ל, ככה זה

• הוסף לסימניות

זה לא יעזור,
לקניות באינטרנט יש ריח חו"לי שאף אתר ישראלי לא יכול לתת לנחיתים הישראלים...:)

• הוסף לסימניות
זו פשוט שאלה של מחיר ותו לא.
למה לקנות נעליים ב 500 ש"ח שאפשר לקבלן ב 150 ש"ח כולל משלוח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1403194:
בנוסף, המחירים בחנויות החרדיות, בכל אופן בתחילת עונה הם מחירים לעשירים בלבד או לכאלו שנח להם לחיות בחובות...
אם מצפים ממני להתחשב, שיתחשבו קודם כל בלקוחות שרובם לא משופעים בכסף.
למה בגד לשבת לילד אמור לעלות 300 ש"ח? ואם יש כמה ילדים ? תעשו חשבון לבד (וכבר היה על זה אשכול ארוך כאן...)
אם המחירים היו זולים או סבירים לא הייתה שום סיבה לרוץ להזמין מרחוק. (חוץ מהנגישות...)
תודה. כתבת את זה הכי טוב שיכול להיות. המחירים בתחילת עונה (ויש חנויות שגם בסוף עונה) הזויים.

• הוסף לסימניות
השבוע הייתי בקידישיק בחיפוש אחר שמלה לשבת לבת ה-4.
240 ש"ח יקר לי, סורי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1403818:
זה לא יעזור,
לקניות באינטרנט יש ריח חו"לי שאף אתר ישראלי לא יכול לתת לנחיתים הישראלים...:)

לא הייתי אומרת את זה.
אני יודעת על אתר ישראלי שמציע בגדי ונעלי נשים במחירים יחסית זולים - תלוי כמובן מה.
לא כמו אלי אקספרס, אבל בהחלט כמו נקסט ואכן הולך לו מאד בציבור החילוני.

לכן אני כן חושבת שאתר יפה, נוח, עם שליחה חינם, ואפשרויות החזרה נוחים. היה מצליח מאד.

אני לא מעלה קישור כי הוא לא מתאים למגזר שלנו.

• הוסף לסימניות
אם אתה באמת רוצה לסתום את הסכר - לך מהר תציע ליאיר לפיד לחוקק שלא יהיה פטור ממכס בשום סכום...
ככה לא יהיה משתלם להזמין מחו"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1403916:
לא הייתי אומרת את זה.
אני יודעת על אתר ישראלי שמציע בגדי ונעלי נשים במחירים יחסית זולים - תלוי כמובן מה.
לא כמו אלי אקספרס, אבל בהחלט כמו נקסט ואכן הולך לו מאד בציבור החילוני.

לכן אני כן חושבת שאתר יפה, נוח, עם שליחה חינם, ואפשרויות החזרה נוחים. היה מצליח מאד.

אני לא מעלה קישור כי הוא לא מתאים למגזר שלנו.

נאמר בנימה מחויכת, כן?:)
כאחת שלא עושה קניות ברשת כלל.

• הוסף לסימניות
מצחיק לחשוב שהאזרח הקטן שמנסה לחסוך את הכמה שקלים בקניות ברשת הוא זה שמשפיע על בעלי העסקים, סורי לא מבינה את זה.
חנויות מפוצצות, הקניונים, ומרכזי הקניות גם בציבור החרדי בערב חג האחרון, היה נדמה כאילו מחלקים סחורה בחינם.

המיסים המטורפים, והארנונה שבעלי העסקים משלמים כאן בארץ, מעשירים את קופת המדינה בלי פרופורציה לתזרים המזומנים שבעל עסק צריך כדי להחזיק את הראש מעל המים. הלקוח הוא הבורג האחרון בכל המרקם הזה.

וכן, המחירים בוודאי בתחילה עונה הם כאלה שקשה מאוד לעמוד בהם. ואני בטוחה שאם אנשים יוכלו להוציא הרבה פחות כסף על בגדים ונעלים, יאכלו להרשות לעצמם לבוא להשקיע יותר כסף בתמונות, לדעתי זה רק יועיל לי לעסק.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך אפשר לעשות קניות של בגדים ונעליים ברשת.
אלו דברים שצריכים למדוד אותם, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חסידה;1403952:
לא הבנתי איך אפשר לעשות קניות של בגדים ונעליים ברשת.
אלו דברים שצריכים למדוד אותם, לא?

לכן כל 10 דקות נפתח כאן אשכול למכירה X מנקסט, עקב מידה לא נכונה....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1403962:
לכן כל 10 דקות נפתח כאן אשכול למכירה X מנקסט, עקב מידה לא נכונה....:rolleyes:

מצחיקה:)
זה אולי אולי 5% מכמות הבגדים שנקנתה בהצלחה...

לנקסט אף פעם לא החזרתי, לעומת זאת בארץ כבר פעמיים שבאותה חנות ממותגת וידועה החזרתי חולצות כי הן לא עברו את פתח ראשו של זאטוט נורמלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה