סתם איש אחד
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
דרך אגב איך אתם חושבים להבריח את הגבולות לחו"ל???
יש שם את כל הסגנונות זאת ישיבה מעורבת לחלוטין מכל המגזרים ומכל הסגנונות.מה הסגנון שם?
למה לא קל להתקבל אם מדובר בנוער שלא נמצא בישיבה בכלל?
לבנתיים לא חושבים כלוםדרך אגב איך אתם חושבים להבריח את הגבולות לחו"ל???
מן הסתם יש לו אזרחות אמריקאית.לבנתיים לא חושבים כלום
מה שכן, שמעתי באגביות על בחור שטס לישיבה שלו בארה"ב לפני כמה ימים, זה הגיוני?
אכן אני מצדד לזה באופן מוחלט!חשוב גם לקחת בחשבון, כי לעיתים צעד כזה יכול להוות מכשול לבחור הגובר על התועלת;
כגון אם החברים באותו מקום גרועים, ההתרחקות מהבית תהווה עילה להתרחקות ממסורת האבות [בלשון המעטה...]
ומדובר במעשים שבכל יום,
במילה אחת: זה עלול להיות סיכון גדול!
חשוב גם לקחת בחשבון, כי לעיתים צעד כזה יכול להוות מכשול לבחור הגובר על התועלת;
כגון אם החברים באותו מקום גרועים, ההתרחקות מהבית תהווה עילה להתרחקות ממסורת האבות [בלשון המעטה...]
ומדובר במעשים שבכל יום,
במילה אחת: זה עלול להיות סיכון גדול!
אכן אני מצדד לזה באופן מוחלט!
קיימים לא מעט ישיבות בחול שהם בסך הכל קייטנה שבה הבחור עלול לחיות עם מי שכ"כ רצינו שיתרחק ממנו ואני עד למקרים כאלו לכן חובת הזהירות והבירור על כל אחד שחושב על צעד כזה,
לא להיות פזיזים להרחיק את הילד מהארץ לשום מקום כל עוד שאין ברירות לגבי המקום שאליו הוא נשלח , לעיתים לחץ נפשי של ההורים שעוברים משבר סביבתי לא קל גורם להם לדמיין שהמקום אליו הם שולחים יפתור להם את הבעיה - אבל הם לא מדמינים מה הולך לחזור להם משם....ראו הוזהרתם!!!
את יודעת מה השם ומה הסגנון של הישיבה?יש בצרפת ישיבה כזו, אני מכירה בחור ממשפחה חמה ששלחו לשם וב"ה הקים בית של תורה לפני מס' חודשים...
המשפחה סיפרה שמאוד בונים שם את הבחורים, הם באמת כמעט ולא חוזרים הביתה, אבל מרעיפים עליהם חום והמקום דיי מבודד לפי מה שהבנתי...
שווה לך לברר על זה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים