דרוש מידע מכירים ישיבה בחו"ל לנוער נושר?

• הוסף לסימניות
מה הסגנון שם?
למה לא קל להתקבל אם מדובר בנוער שלא נמצא בישיבה בכלל?
יש שם את כל הסגנונות זאת ישיבה מעורבת לחלוטין מכל המגזרים ומכל הסגנונות.
הקושי להתקבל לשם הוא לכאורה מחוסר מקום...

• הוסף לסימניות
חשוב גם לקחת בחשבון, כי לעיתים צעד כזה יכול להוות מכשול לבחור הגובר על התועלת;
כגון אם החברים באותו מקום גרועים, ההתרחקות מהבית תהווה עילה להתרחקות ממסורת האבות [בלשון המעטה...]
ומדובר במעשים שבכל יום,
במילה אחת: זה עלול להיות סיכון גדול!

• הוסף לסימניות
כגון אם החברים באותו מקום גרועים, ההתרחקות מהבית תהווה עילה להתרחקות ממסורת האבות [בלשון המעטה...]
ומדובר במעשים שבכל יום,
אכן אני מצדד לזה באופן מוחלט!
קיימים לא מעט ישיבות בחול שהם בסך הכל קייטנה שבה הבחור עלול לחיות עם מי שכ"כ רצינו שיתרחק ממנו ואני עד למקרים כאלו לכן חובת הזהירות והבירור על כל אחד שחושב על צעד כזה,
לא להיות פזיזים להרחיק את הילד מהארץ לשום מקום כל עוד שאין ברירות לגבי המקום שאליו הוא נשלח , לעיתים לחץ נפשי של ההורים שעוברים משבר סביבתי לא קל גורם להם לדמיין שהמקום אליו הם שולחים יפתור להם את הבעיה - אבל הם לא מדמינים מה הולך לחזור להם משם....ראו הוזהרתם!!!

• הוסף לסימניות
ומדובר במעשים שבכל יום,
אכן אני מצדד לזה באופן מוחלט!
קיימים לא מעט ישיבות בחול שהם בסך הכל קייטנה שבה הבחור עלול לחיות עם מי שכ"כ רצינו שיתרחק ממנו ואני עד למקרים כאלו לכן חובת הזהירות והבירור על כל אחד שחושב על צעד כזה,
לא להיות פזיזים להרחיק את הילד מהארץ לשום מקום כל עוד שאין ברירות לגבי המקום שאליו הוא נשלח , לעיתים לחץ נפשי של ההורים שעוברים משבר סביבתי לא קל גורם להם לדמיין שהמקום אליו הם שולחים יפתור להם את הבעיה - אבל הם לא מדמינים מה הולך לחזור להם משם....ראו הוזהרתם!!!

מעולה שאתם אומרים גם את הצד הזה

מדובר באנשים ישרים וטובים שממש לא מתכננים "להעיף" את הילד, אין להם לחץ סביבתי כי הם גרים בקצה הארץ במקום שרובם לא מידי מתעניינים מה קורה בצלחת של השני...
לכן חשוב להם מאד לדעת מה באמת קורה בישיבות בחו"ל, ואם זה פיתרון יעיל למצב שלהם.

יישר כח לכל המגיבים, כל תשובה מכוונת ומועילה!

• הוסף לסימניות
יש בצרפת ישיבה כזו, אני מכירה בחור ממשפחה חמה ששלחו לשם וב"ה הקים בית של תורה לפני מס' חודשים...
המשפחה סיפרה שמאוד בונים שם את הבחורים, הם באמת כמעט ולא חוזרים הביתה, אבל מרעיפים עליהם חום והמקום דיי מבודד לפי מה שהבנתי...
שווה לך לברר על זה

• הוסף לסימניות
יש בצרפת ישיבה כזו, אני מכירה בחור ממשפחה חמה ששלחו לשם וב"ה הקים בית של תורה לפני מס' חודשים...
המשפחה סיפרה שמאוד בונים שם את הבחורים, הם באמת כמעט ולא חוזרים הביתה, אבל מרעיפים עליהם חום והמקום דיי מבודד לפי מה שהבנתי...
שווה לך לברר על זה
את יודעת מה השם ומה הסגנון של הישיבה?

• הוסף לסימניות
בית יוסף בצרפת, טובה.
אבל - לבחור יהיה בהתחלה קשה, כמו לכולם.
ואם הוא יצליח להתגבר על הגעגוע, כי כמעט ולא חוזרים. אז יצא ממנו משו.
הם לא מקבלים בחורים שכבר הגיעו לאיפון, או שיש להם קשר עם בנות.
זה מה שאני יודעת.
אפשר ללחוץ. גם במקרים האלה.
אה, ונראה לי שזב עולה הרבה.

• הוסף לסימניות
לבירורים על הישיבה בצרפת
הרב גמליאל זלצמן 0526201444
הוא מטפל בעוד כמה ישיבות בחו"ל הוא מומחה בתחום של נוער מתמודד.

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה מאוד על הישיבה בבוסיאר.
שמעתי עליה רבות.

• הוסף לסימניות
הישיבה היחידה בעולם שמצילה את הבחורים האלה זה בית יוסף בבוסייער בצרפת,
מכירה המון בחורים, שהיום אברכי משי בזכותה!
קחו בחשבון שקשה מאוד להתקבל אליה, חייבים פרוטקציה,

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
מכירים ישיבה בארץ מותאמת לנוער מתמודד לא נושר אלא יותר בסגנון שלא כ"כ מתחבר ללימוד כל היום
בסגנון של חצי יום קודש והשאר לימודי מקצוע
אבל ברמה גבוהה גם רוחנית (לא רחובית וזולה) וגם לימודית
אשמח לכל מידע
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה