אם הבנים שמחה!
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
המליצו לבן שלי על ישיבה חדשה של הרב מאור מילר במעלות.
טוענים שכיון שהיא חדשה, עדיין אין לו שם.
מישהו מכיר?
טוענים שכיון שהיא חדשה, עדיין אין לו שם.
מישהו מכיר?
אשכנזי ליטאי. כנראה מקום מאוד קטן וחדש.אני גרה פה
ואני לא מכירה ישיבה כזאת
של איזה סגנון?
לא נראה לי. זה נפתח לפני שנה בערך.היה פעם סניף של 'נחלת הלויים' במעלות, החזיק נראה לי חצי שנה... קשור?
אני מדבר שבע שנים אחורה...אשכנזי ליטאי. כנראה מקום מאוד קטן וחדש.
לא נראה לי. זה נפתח לפני שנה בערך.
אולי? אני לא יודעת עליה כלום.אה אז נראה לי אני יודעת על מה את מדברת
רב אחד ממודיעין עלית פתח אותה לא?
הכל.אני מכירה קצת.
מה את רוצה לדעת?
בעיה...תודה רבה.
מה להגיד להם?
שקיבלתי את המספר שלהם מאינסוף?
לא נראה לי שיש לה שם.את יודעת מה השם של הישיבה (אם יש)?
תוכלי לכתוב לי מה השם שלו ומיד למחוק כשאני אעשה לייק?בעיה...
זה אברך מאד מאד נחמד שלא נראה לי שיבין מה זה פרוג ויענה לך בכנות ובשמחה
תגידי שאמרו לך שהוא מכיר טוב את הישיבה במעלות.
אם בכל אופן יהיו בעיות ננסה להתכתב במייל בפרטיות
שלחתי לךתודה, מחקתי.
(לצערי כבר למדתי את זה בדרך הקשה.)
קיבלתי.שלחתי לך
מקווה שלא הספיקו להעתיק את כתובת המייל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים