מיחם מכירים מיחם שבת איכותי, בלי מד מים חיצוני?

• הוסף לסימניות
יש לי מיחם מים כמעט חדש
השתמשנו בו פעמים בודדות ואח''כ עברנו למצברים ולא היה לנו מספיק חשמל כדי להפעיל אותו בשבת.
אם זה יכול לעזור לך
אני יודעת שיש טרמוסים חשמליים שעובדים על מעט מאוד צריכת חשמל
שמתאימים גם למצברים של שבת
(ולגבי המים שנמצאים במדיד לפי מה שהבנתי אין את הבעיה בטרמוסים האלו
כי המים עוברים דרך המדיד כדי לצאת ואז כשמוציאים אפילו קצת מים לפני שבת זה כבר מוציא את המים שהיו שם ואז אין כבר בעיה להוציא עוד מים בשבת
בכל אופן לגבי הלכה כמובן כל אחת שתשאל אבל זה מה שאמרו לנו)

• הוסף לסימניות
@אלבומים גיגיטליים, אם מענין אותך, יש לי מיחם מים כמעט חדש שיכול להתאים לך.
בעלי סידר שם את מד המים שלא יכנסו אליו מים (סתם את הפתח עם משהו, לא זוכרת כבר איך בדיוק)
השתמשנו בו פעמים בודדות ואח''כ עברנו למצברים ולא היה לנו מספיק חשמל כדי להפעיל אותו בשבת.
אני בבני ברק.
אם מענין אותך, אעלה תמונה.
תודה
אני מי-ם וזה לא יעזור לי
אני יודעת שיש טרמוסים חשמליים שעובדים על מעט מאוד צריכת חשמל
זה מה שהיה לנו, והמשאבה התקלקלה, בעיה מוכרת במוצר הזה

• הוסף לסימניות
כמה זמן המשאבה המכנית מחזיקה מעמד
אצלנו זה סול והחזיק רק שנה
היה לנו של חברה אחרת שהחזיק שנה
ועכשיו יש לנו של גולדליין לא זוכרת ממתי בדיוק אבל לדעתי מעל 3 שנים
המשאבה עובדת מעולה וגם יחסית קל לשימוש בשונה מחברות אחרות שממש קשה להוציא את המים
למי שמשתמש בגנרטור זה גם משמעותי כי כל המשאבות הם טרמוס וצורך הרבה פחות חשמל
זה מה שיש לנו

• הוסף לסימניות
@אלבומים גיגיטליים באמת לפעמים המשאבה מתקלקלת אבל עדיין לשבת זה טוב כי מפעילים בין כה וכה דרך הידני
וגם אפשר פשוט לפתוח את המכסה ולהוציא מים עם כלי
אמרו לנו שאין בעיה בשבת להוציא ככה

@RRRRR באמת זה מה שהתכוונתי שזה חוסף המון בחשמל וזה מאוד משנה למי שיש לה גנרטור ובפרט מי שמשתמשת עם מצברים שאז כל חסכון הוא משמעותי ובפרט כשיש שתי ימים ר"ה וכדומה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני כותבת את זה להעלות מודעות, השבוע נתקלתי בשתי מקרים שונים ונקרע הלב!!

בעלי שוחח עם מישהו נחמד בבית הכנסת, רווק מבוגר, שסיפר שהוא לא מבקש מאנשים לבוא אליהם לסעודות לשבת, רק אם מזמינים אותו הוא שמח מאוד מאוד ומגיע. ועכשיו, כך הוא סיפר, כבר כמה חודשים שהוא לא היה אצל אף משפחה לסעודה. הוא פשוט לבד!! 💔💔

ויומייים אחר כך התפרסם בקו חסד כלשהו שיש מישהו שמבקש להתארח לסעודות, אז אם מישהו מוכן להזמין אותו 😢זאת תהיה מצווה גדולה.

נזכרתי בחמותי היקרה שמארחת מדי פעם שכן חביב מהשכונה, ואני לא כל כך שמחתי (ואפילו החמצתי פנים😞) כששמעתי שהוא מגיע לסעודה, והתביישתי כולי.

האם יכול להיות שנרדמנו בשמירה??
איך לא שמנו לב למישהו בודד בבית הכנסת / לחברה מבוגרת שאנחנו מכירים / לשכן, למכר, ואולי אפילו הדוד שקצת נשכח במרוץ החיים.👦👴👩‍👦

בואו נרים את הכפפה, וכל מי שיכול- שיסתכל מסביב, ויזמין מישהו לסעודת שבת, בחיוך, בשמחה!! אפילו אם זה לא הכי טבעי או הכי נעים בפעם הראשונה. אתם תעשו להם את השבת! (אני יודעת שלא לכולם ולא בכל שלב בחיים זה מתאים, כמובן).🍰🍞😊😀

תרימו טלפון עוד היום. לא נשאיר אף יהודי / יהודייה לבד! 💕💜💖💙🤍
ואם אפילו מישהו אחד יקרא מה שכתבתי ויזמין מישהו לסעודה, והיה זה שכרינו!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה