דרוש מידע מכירים מישהו שלא בולע כדורים? לכאן בבקשה!

שימו לב!
למי שיש בעיה של דחיקת לשון
יש לה קושי משמעותי בבליעת כדורים
גם אחרי שהיא בלעה הרבה פעמים כדורים-
כל פעם זה סיוט...
מה שהיא עשתה
היא פנתה לקלינאית תקשורת
שהדריכה אותה איך לבלוע...

אחותי עברה הריונות בלי לבלוע אפילו כדור אחד...
במחלקה יולדות הביאו לה ממחלקת ילדים סירופ אקמול...
בדיוק גם אני הרגשתי ככה
שאחרי שטפלתי בדחיקת לשון אצל קלינאית (בגלל יישור שיניים)
שמתי לב פתאום שהרבה יותר קל לי לבלוע כדורים
לא הייתי בטוחה שזה קשור ,עכשיו אני רואה שכנראה זה באמת מה שעזר
אגב יש עוד שיטה שממש עוזרת לשים את הכדור בתוך כף עם מעדן/גבינה /מחית פירות וכו'
שלא יראו את הכדור... ואז לבלוע לא רואים את הכדור ולא חושבים עליו ,פשוט בולעים רגיל
זה עובד מצויין אחרי שרואים כמה פעמים שהכדור נבלע וזה לא כזה מסובך..
מצליחים לבלוע גם לבד.

בלת"ק
מניסיון עם הרבה שלא ידעו לבלוע הדבר היעיל ביותר להתנסות על כדור ויטמין עדיף קטן וחלק, ברוב המקרים תוך שעה כבר ידעו לבלוע את התרופה

השיטה הכי קלה לבלוע כדורים היא להניח את הכדור באמצע הלשון, וללגום מים מפית בקבוק (לא בקשית) , כך הראש מורם באופן טבעי והכדור מחליק לבית הבליעה.
@ש שש , אין לי הודעות פרטיות

לי הכי קל לבלוע את הכדור עם מים קרים!!
הכדור נבלע ובכלל לא מרגישים שנבלע!

אחותי עברה הריונות בלי לבלוע אפילו כדור אחד...
במחלקה יולדות הביאו לה ממחלקת ילדים סירופ אקמול...
חשבתי שצריך לבלוע כדורים בהריון
מה עושים אם חסר ברזל(שלא קשור דוקא להריון)
או איך היא לקחה נגיד חומצה פולית
(שלמזלי בגלל שזה קטן אין לי בעיה לבלוע ,כדור גדול יותר מפחיד אותי)
מה זה יש היום לכל כדור יש אותו גם בסירופ?

זה ממש קל פשוט לא לחשוב שיש לך כדור בפה ולבלוע אל תשכחי שאוכלים אז בולעים חתיכות ענקיות ולא שמים לב אז זה לא כזה מפחידדד

הרב חנניה צו'לק אמר לי פעם שהדרך הכי קלה זה לבלוע עם כף גבינה...
לא בדיוק הסתדרתי....אז לקחתי שקדי מרק והתאמנתי על הרטוריקה של הבליעה וזה עבד!!

חשבתי שצריך לבלוע כדורים בהריון
מה עושים אם חסר ברזל(שלא קשור דוקא להריון)
או איך היא לקחה נגיד חומצה פולית
(שלמזלי בגלל שזה קטן אין לי בעיה לבלוע ,כדור גדול יותר מפחיד אותי)
מה זה יש היום לכל כדור יש אותו גם בסירופ?
אני לא יודעת...
ולא נעים לי לשאול אותה...
(היום לאחר הדרכה של קלינאית לטיפול בדחיקת לשון זה הסתדר)
אני חוזרת שוב שיש מציאות שדחיקת לשון מונעת מבליעת כדורים
ולא רק, בליעה של מים במקרה הגרוע גם...

גם אני לא יודע לבלוע כדורים וב"ה אני לא צריך
ומלא אנשים הציעו לי עזרה כל אחד והשיטה שלו לערבב אם דברים אחרים לא לשים לב
ושום דבר לא עזר הכל אותו עיקרון
אבל ברגע שזה פסיכולגי אז שום דבר לא עוזר, תמיד אני מנסה וברגע האחרון זה פשוט לא נכנס
עד שאבא שלי לימד אותי שיטה לבלוע והעיקרון פשוט ברגע שהראש מורם הקנה נהיה צר ולכן יותר קשה לבלוע ובמיוחד למי שלא מצליח זה הרבה יותר קשה וכשהראש כלפי מטה הקנה נפתח לפתח גדול וכך זה נבלע בקלות
ששותים קצת מים ומכניסים את הכדור לפה ומטים את הראש כלפי מטה והופ בולעים ולא מרגישים כלל
אפשר לנסות רק עם מים וכבר רואים הבדל בבליעה
בעזרת ה שלא תצטרכו לבלוע כדורים למינהם ושתהיו תמיד בריאים!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה