קורונה מכירים תינוקות שהיו חולים בקורונה? כנסו---

• הוסף לסימניות
הבן שלי, תינוק בן חצי שנה נחשף לחולת קורונה
מהם התסמינים בתינוקות ? כיצד זה מתבטא?
אנחנו מבודדים אותו ולא ממש רוצים לעשות לו בדיקה בגלל שהוא קטן וממילא צריך להשלים בידוד
אבל היינו רוצים לדעת מה בד"כ עובר על תינוקות שנדבקו?

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן שנה וארבעה היה עם חום יומיים.
והדביק (כמעט) את כולנו.

• הוסף לסימניות
אנחנו מבודדים אותו ולא ממש רוצים לעשות לו בדיקה בגלל שהוא קטן וממילא צריך להשלים בידוד
למה שזה יהיה שונה ממבוגרים? יש כאלה שעובר להם חלק ויש כאלה עם תסמינים, רק שהוא לא יוכל לומר לכם את זה מפאת גילו הצעיר

• הוסף לסימניות
למה שזה יהיה שונה ממבוגרים? יש כאלה שעובר להם חלק ויש כאלה עם תסמינים, רק שהוא לא יוכל לומר לכם את זה מפאת גילו הצעיר
ככה
כי המציאות סביבי של עשרות ילדים חולי קורונה הראתה שכמעט ולא היה להם תסמינים.

• הוסף לסימניות
שילשול, פריחה גם תסמין לתינוקות

• הוסף לסימניות
מכירה תינוק בן חודש וחצי שחולה בקורונה.
התסמינים שלו הם חם, שיעולים ושלשולים, נדבק מאמו.
היה מאושפז כמה ימים בגלל גילו הצעיר ובגלל שזה מאד חריג בגיל הזה ורצו לשלול דברים אחרים.
אבל עובר את זה יחסית בסדר, קצת יותר נודניק מהרגיל.
אגב אביו לא נדבק למרות שמטפל בו בצורה רציפה ומגע קרוב כמובן. כך שיתכן שזה מצביע שאכן תינוקות מדביקים פחות.

• הוסף לסימניות
ככה
כי המציאות סביבי של עשרות ילדים חולי קורונה הראתה שכמעט ולא היה להם תסמינים.
זה סתם בגלל שכמה שילדים יותר קטנים יש להם פחות תסמינים, אבל אם הם מקבלים את זה אז נראה לי שיש להם תסמינים כמו מבוגרים

• הוסף לסימניות
מכירה תינוק בן חודש וחצי שחולה בקורונה.
חווה חם, שיעולים ושלשולים, נדבק מאמו.
היה מאושפז כמה ימים בגלל גילו הצעיר ובגלל שזה מאד חריג בגיל הזה ורצו לשלול דברים אחרים.
אבל עובר את זה יחסית בסדר, קצת יותר נודניק מהרגיל.
אגב אביו לא נדבק למרות שמטפל בו בצורה רציפה ומגע קרוב כמובן. כך שיתכן שזה מצביע שאכן תינוקות מדביקים פחות.
תודה
מדברת ממש על תינוקות
כמה חודשים
לא על שנה ומעלה

• הוסף לסימניות
כדאי לך אולי למדוד לו חום בצורה מסודרת כמה ימים (נגיד בבקר כשקם ובערב בשעה קבועה)
כי לפעמים אפילו אם אין חום ממש יש שינוי כלשהו שתוכלי לזהות.
אבל כדי לזהות שינוי את צריכה לבדוק כמה ימים ברצף (כדי לזהות במדויק את החם הרגיל שלו ואז את השינוי אם יהיה)

• הוסף לסימניות
כדאי לך אולי למדוד לו חום בצורה מסודרת כמה ימים (נגיד בבקר כשקם ובערב בשעה קבועה)
כי לפעמים אפילו אם אין חום ממש יש שינוי כלשהו שתוכלי לזהות.
אבל כדי לזהות שינוי את צריכה לבדוק כמה ימים ברצף (כדי לזהות במדויק את החם הרגיל שלו ואז את השינוי אם יהיה)
בעיקרון זה ההוראה של משרד הבריאות למבודדים, למדוד חום כל יום בוקר וערב

• הוסף לסימניות
ואז אני אגלה שצצה לו שן יומיים אחר כך...
מחפשת משהו וודאי:)

• הוסף לסימניות
דבר ראשון בקשר לבדיקה עצמה, אנחנו עשינו בדיקה לתינוק כשהיה בן חודשיים וחצי - הוא בכלל לא בכה (רק השתעל קצת :)) זה תלוי במי שעושה את הבדיקה , אם עושים בעדינות אין סיבה שיבכה.
לדעתי אם יש חשש שנדבק שווה לכם לעשות לו בדיקה כדי להיות רגועים בהמשך החורף שלא על כל שיעול תילחצו אולי זה קורונה ובידודים וכו'... (סתם נקודה למחשבה...)
דבר שני אנחנו עשינו בדיקה כי היה ליד חולה מאומת ולא היו לו שום תסמינים יצא ויצא חיובי

• הוסף לסימניות
התינוק שלי בן שנה וחצי היה חיובי ללא תסמינים כלל ובמלונית שהיינו בה היתה יולדת טריה עם תינוקת בת שבועיים חולת קורונה. גם ללא תסמינים כלל.

• הוסף לסימניות
זה שהוא נחשף עוד ממש לא אומר שהוא נדבק,בעלי ואני היינו עם קורונה, כל אחד בזמן אחר, בדקנו את הילדים גם כשלי היה וגם כשלבעלי והם יצאו שליליים(בני 5,3,1)
מצד שני מה שכתבולך שאולי כן כדאי לבדוק בשביל הרוגע בחורף, אני מתחברת לזה בתור אחת שהיה לה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה