- הוסף לסימניות
לאיזה גיל זה מתאים?מעוניינת למכור / להחליף
2 זוגות מכנסי אקסוס גזרה צרה מידה 9 (שבתי)
צריכה מידה 7
בירושלים
איזה צבע?
מה המחיר?
אין לי להחליף, רק לקנות
לאיזה גיל זה מתאים?מעוניינת למכור / להחליף
2 זוגות מכנסי אקסוס גזרה צרה מידה 9 (שבתי)
צריכה מידה 7
בירושלים
אני לא יודעת לאיזה גיללאיזה גיל זה מתאים?
איזה צבע?
מה המחיר?
אין לי להחליף, רק לקנות
מה קורה???יש אצלי בגדים מהמכירה האחרונה של מלבושי כבוד לקיץ ממשפחות שהמידות לא טובות להם.
3 חולצות של בנים ליום חול צבע צהוב תכלת אפור עם צווארון סיני מידות 2,6,8.
שמלות של בנות מהדגם שמנת וירוק לשבת עם סיומת בלון במידות: 5, 7, 12.
וכן אפודות של הבנים פסים שחור לבן מידות 6 ו 10.
מי שמעוניינת בשמחה, שתפנה אלי.
הבגדים בירושלים נווה יעקב.
מעונינת למכור חלוקים גומי במותן מידות 18 ו-20
רוצה גם למכור?מעוניינת להחליף שמלה מידה 16 (גזרה צרה) במידה 20. (של גלורי)
ב-25 ש"ח.רוצה גם למכור?
אני אומנם צריכה 14 אבל מקסימום אסתדר עם 16
בני ברק
מעולה, אני רוצהב-25 ש"ח.
בני ברק.
זה אמור להתאים בערך לגיל 10-11
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים