אירועי בוטיק
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #1,041
איך אפשר ליצור קשר?למכירה 3 כרטיסים לפארק המים חרבג'י נצרת- בנים.
שעות פעילות: 13:30-17:30
יציאה ב: 11:10-11:30
כניסה+ נסיעה: 100 לכל כרטיס.
איך אפשר ליצור קשר?למכירה 3 כרטיסים לפארק המים חרבג'י נצרת- בנים.
5791598 שטרודל גימייל,איך אפשר ליצור קשר?
אם במקרה את מוכרת, אשמח מאדלהחלפה בלבד!!!
יש לי 3 כרטיסים למופע רבע לשפע ליום ראשון הקרוב ל׳ אב לשעה 21:00
מחפשת להחליף ב3 כרטיסים לשעה 13:00
יש לי שלושהמעונינת בכרטיס לחרבג'י בנים מחר ב 13.30
ראית מה כתבתי????אם במקרה את מוכרת, אשמח מאד
metuchnet בגימייל
ממש אין צורך להזין סיסמא של המייליש דרך אחרת להתחבר, חוץ מהזנת סיסמא של המייל שלי???
...למכירה 3 כרטיסים לפארק המים חרבג'י נצרת- בנים.
מקפיצהלמכירה 4 כרטיסי כניסה להיום יום רביעי למאחורי הדבש בשעה 14
ללא נסיעה
מעונינת ב-2 כרטיסים לחרבג'י בנים היום כניסה ב 13.30, נסיעה ב11.10
מעונינת ב-2 כרטיסים.5791598 שטרודל גימייל,
תלייקו כשראיתם
מעונינת ב-2 כרטיסיםיש לי שלושה
לגדלתי עלי כ"ו אב בשעה 9 בערב 4 כרטיסיםיש לי למכירה מחר יום רביעי גדלתי עלי בשעה 9
ורבע לשפע יום ראשון בשעה 9 (אני מוכרת בשישים אין מה לפנות אם לא רלוונטי המחיר)
מייל : 6167716Sשטרודל....
טלפון: 0556780389
יש לי מכל דבר כמה כרטיסים
לגדלתי עלי כ"ו אב בשעה 9 בערב 4 כרטיסים
לרבע לשפע ל' אלול לשעה 17:00 בערב 5 כרטיסים
וזמן אמת יום שלישי ב ' אלול שעה 8:30 בערב 4 כרטיסים
כרטיסים אני מעוניינת בכרטיסים של רבע לשפע
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים