אטרקציה מכירת / החלפת כרטיסים עירית בני ברק תשפ"ה

רק לידיעת כולם
לא ליפול 1 ולא ליפול 2
יתקיים באולם אור ברכה (גור)
ולא ברמת אלחנן
כך הבנתי מההודעה של העירייה מלפני שבוע

מכירה 5 כרטיסים לפארק המים חרבגי למחר בנים
בצהרים. ללא נסיעה
053-4152609

אני מחפשת 3 כרטיסי נסיעה לחרבג'י בנים בשעות הערב
0527111629
או בווצאפ 0542351653

נערך לאחרונה ב:
יש לי למכירה מחר יום רביעי גדלתי עלי בשעה 9
ורבע לשפע יום ראשון בשעה 9 (אני מוכרת בשישים אין מה לפנות אם לא רלוונטי המחיר)
מייל : 6167716Sשטרודל....
טלפון: 0556780389
יש לי מכל דבר כמה כרטיסים

למכירה 2 כרטיסים להיום לסיור בעוטף של הרב גולדווסר
בחצי מחיר
כל הקודם זוכה!!!
0548435682

יש לי למכירה מחר יום רביעי גדלתי עלי בשעה 9
ורבע לשפע יום ראשון בשעה 9 (אני מוכרת בשישים אין מה לפנות אם לא רלוונטי המחיר)
מייל : 6167716Sשטרודל....
טלפון: 0556780389
יש לי מכל דבר כמה כרטיסים
לגדלתי עלי כ"ו אב בשעה 9 בערב 4 כרטיסים
לרבע לשפע ל' אלול לשעה 17:00 בערב 5 כרטיסים
וזמן אמת יום שלישי ב ' אלול שעה 8:30 בערב 4 כרטיסים

למכירה 5 כרטיסים להיום! לחרבג'י - בנים , ערב (קוד 104)
רק כניסה ללא נסיעה
0527114030

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה