מעוניין בכרטיס אחדלמכירה 3 כרטיסים לבנים כניסה לחרבג'י בלי נסיעות יום רביעי כ"ו אב צהריים
עדיין זמין לרכישת נסיעות
אני רוצה כרטיסים לוויטפול בפ"ת כמה עולה? והאם אקטואלי ?ג'ננה אקוה כיף מתנפחים[באשדוד] וייט פול פתח תקוה תנכי שייט במרינה עוטף עזה ישראל 1 סיור בחזון איש קולעולם אתהלך אהרן מרגליות מאן דאמר פאנל פוליטי ארז חסון מיקי שפיצר ושבו בנים איראניום עם כלביא מופע חיות מחפשת ר. לייכטר לבנות בצלאל הקוסם להטוטנים פינת ליטוף טרנטולה החיות מדברות גלגלים סדנא מופעי מיפה סולו לא ליפול 1-2-3 דוד בוים המסע, פארק: הרצליה רעננה השרון יבנה הלאומי רמת גן כרמי גת האגם נתיבות פרס חולון לכיש ואשדוד ים זה מעגלים מאוגדים אפרסם בהמשך, מה יש לכם?
אפשר 2 כרטיסים ?למכירה 7 כרטיסים למג'יק קאס ליום של המשפחות
אם רלוונטי, אנחנו רוציםלמכירה 3 כרטיסים לבנים כניסה לחרבג'י בלי נסיעות יום רביעי כ"ו אב צהריים
עדיין זמין לרכישת נסיעות
יש לי 4 כרטיסים למכירה לחוויה בחווה,
ליום חמישי כ' אב לשעות 14:30-18:30 (קוד 290)
הכרטיסים לא כוללים נסיעות.
למי שמעוניין, ייתכן שעוד ניתן לרכוש נסיעות.
יצירת קשר בosnat78290 בג'ימייל.
אם רלוונטי אנחנו רוצים@חכמת אדם @דומיננטית
יש לי 5 כרטיסים לחארבג'י בנים ערב (קוד 104) - אין לי נסיעות אבל עדיין זמין במערכת
כנראה יהיה לי עוד אבל כרגע העדפה שלי היא למכור אותם למי שיתן לי תמורתם 2 כרטיסים ל'רבע לשפע' ערב ו/או 17:00אם רלוונטי אנחנו רוצים
אין לי להציע לך, אבל אם יהיו לך כרטיסים למכירה אשמח שתעדכני תודה!כנראה יהיה לי עוד אבל כרגע העדפה שלי היא למכור אותם למי שיתן לי תמורתם 2 כרטיסים ל'רבע לשפע' ערב ו/או 17:00
רלוונטי עדיין?למכירה 7 כרטיסי כניסה למאחורי בדבש
יום ג 09:00 בבוקר
ללא נסיעה
(יש מצב עוד אפשר להזמין)
יעזור?יעזור לפנות למחלקת תרבות ולומר להם שעוד לא קיבלתי את החוברת וכבר 80% מהפעילויות מלאים?
ואם יש למשהו כרטיסים מיותרים (אפילו אחד) למופע ה ילחם לכם, זה יעזור לי מאוד!
כן רלוונטי, יש לי 6 כניסות ו-2 נסיעות - מה הטלפון שלך?רלוונטי?
צריכה 2 כניסות ו2 נסיעות
אם יש רק כניסות גם טוב
לעובדי עירייה אין שום זכות מוקדמת.כל הכרטיסים הולכים לעובדי העיריה ולחסידות מסויימת
מקפיצהאשמח מאד לכרטיס אחד למופע בנים השיפוצניקים ביום שישי קוד 407
במייל katzefet00 בג'ימייל
תודה רבה!
לי יש גם 6 כרטיסים למאחורי הדבש ל יא אב בוקר ו2 כרטיסי נסיעה (אפשר לבדוק אם יש אפשרות לקנות עוד כרטיסי נסיעה) - מחפשת עדיין? 0504193232רלוונטי עדיין?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים