אטרקציה מכירת / החלפת כרטיסים עירית בני ברק תשפ"ה

למכירה כרטיס בודד לאקוה כייף יום רביעי יב אב בנות יציאה מ -אהרונוביץ 51 (17:45-19:15)

למכירה 7 כרטיסים למג'יק קאס ליום של המשפחות

ג'ננה אקוה כיף מתנפחים[באשדוד] וייט פול פתח תקוה תנכי שייט במרינה עוטף עזה ישראל 1 סיור בחזון איש קולעולם אתהלך אהרן מרגליות מאן דאמר פאנל פוליטי ארז חסון מיקי שפיצר ושבו בנים איראניום עם כלביא מופע חיות מחפשת ר. לייכטר לבנות בצלאל הקוסם להטוטנים פינת ליטוף טרנטולה החיות מדברות גלגלים סדנא מופעי מיפה סולו לא ליפול 1-2-3 דוד בוים המסע, פארק: הרצליה רעננה השרון יבנה הלאומי רמת גן כרמי גת האגם נתיבות פרס חולון לכיש ואשדוד ים זה מעגלים מאוגדים אפרסם בהמשך, מה יש לכם?
אני רוצה כרטיסים לוויטפול בפ"ת כמה עולה? והאם אקטואלי ?

בכניסה למופעים בבני ברק חייבים להציג כרטיס תושבים?
אם אני קונה כרטיס ממישהו אחר אני צריכה פיזית את הכרטיס שלו או שמספיק מספר?

מעוניינים להחליף 7 כרטיסים של כניסה ו7 כרטיסי נסיעה של "חוויה בחווה" ביום חמישי כ' אב בשעה 14:30
עם יום שני י"ז באב בשעה 17:30.

למכירה 3 כרטיסים לבנים כניסה לחרבג'י בלי נסיעות יום רביעי כ"ו אב צהריים
עדיין זמין לרכישת נסיעות
אם רלוונטי, אנחנו רוצים

יש לי 4 כרטיסים למכירה לחוויה בחווה,
ליום חמישי כ' אב לשעות 14:30-18:30 (קוד 290)
הכרטיסים לא כוללים נסיעות.
למי שמעוניין, ייתכן שעוד ניתן לרכוש נסיעות.
יצירת קשר בosnat78290 בג'ימייל.

@חכמת אדם @דומיננטית
יש לי 5 כרטיסים לחארבג'י בנים ערב (קוד 104) - אין לי נסיעות אבל עדיין זמין במערכת
אם רלוונטי אנחנו רוצים

מעוניינת לקנות כרטסים לתנכי להשבוע
או לשבוע השלישי

יש לי 2 כרטיסים כניסה + נסיעה לאקווה כיף בנות ביום ראשון כ"ג בערב רוצה להחליף ליום ראשון צהריים

כנראה יהיה לי עוד אבל כרגע העדפה שלי היא למכור אותם למי שיתן לי תמורתם 2 כרטיסים ל'רבע לשפע' ערב ו/או 17:00
אין לי להציע לך, אבל אם יהיו לך כרטיסים למכירה אשמח שתעדכני תודה!

יעזור לפנות למחלקת תרבות ולומר להם שעוד לא קיבלתי את החוברת וכבר 80% מהפעילויות מלאים?
ואם יש למשהו כרטיסים מיותרים (אפילו אחד) למופע ה ילחם לכם, זה יעזור לי מאוד!
יעזור?
אחותי התקשרה לנייד של ראש העיר בכבודו ובעצמו
ומה הוא ענה לה?
לא יודע

זה כבר כמה שנים ככה
כל הכרטיסים הולכים לעובדי העיריה ולחסידות מסויימת
אני בכלל לא בונה על לרכוש כרטיסים
זה סתם יחסי ציבור על שום דבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה