אני רוצה 5 כרטיסים , שלחתי הודעה בפרטילמכירה 14 כרטיסי כניסה לתנכי למחר יום שלישי
וכן 17 כרטיסי נסיעה לתנכי מחר
פרטים?יש לי למכירה דחוףףףףףףףףףף 3 כרטיסים לאקווה כיף בנים השבוע ביום רביעי כולל נסיעות
אם מישהו מעוניין או שיודע אם אפשר עדיין לבטל אותו אשמח למענה
תודה רבה
עדיין רלוונטי?למכירה 14 כרטיסי כניסה לתנכי למחר יום שלישי
אני רוצה 3\4 כרטיסים כלל נסיעהלמכירה 14 כרטיסי כניסה לתנכי למחר יום שלישי
אני רוצה, יכולה לשלוח מייל לפה - metuchnet בגימייל?יש לי למכירה כרטיס אחד להופעה של טלי אברהמי ליום ראשון כג אב בשעה 17:00
יש לי למכור כרטיס אחד ליום ראשון כג אב בשעה 5מחפשת לקנות כרטיס אחד למופע רבע לשפע
יש לי למכור כרטיס אחד ליום ראשון כג אב בשעה 5מעוניינת לקנות כרטיס אחד או שתיים למפעים
טרם נראתה
רבע לשפע
גדלתי עלי
לא משנה שעה ולא משנה יום
אנשים רשמו כאן שאפשר להתקשר לעיריה והם מבטלים.יש לי למכור כרטיס אחד ליום ראשון כג אב בשעה 5
מעוניינת?
כן אשמח ממש. איך אפשר להשיג אותך?יש לי למכור כרטיס אחד ליום ראשון כג אב בשעה 5
מעוניינת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים